Ga naar inhoud

SimonB

Members+
  • Aantal items

    301
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SimonB

  • Verjaardag 26-06-1978

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Stadskanaal
  • Naam
    Simon

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

SimonB's Achievements

6

Community reputatie

  1. Dat vind ik ook. Daar had ik ook niet op gerekend. Het rijden is geen straf en het vele rijden is niet voor niks geweest.
  2. Hoppatee de 100.000 KM gepasseerd en dat na 21 maanden. Het waren fijne en probleemloze kilometers. Als de resterende kilometers tot het einde van het leasecontract net zo fijn en probleemloos zijn teken ik ervoor. Als de temperatuur weer wat hoger is weet ik wat ik kan doen.
  3. Ik heb ook last van beslagen ruiten met Sonniboys. Omdat mijn vriendin toch weinig rijdt met de passie heb ik met dit weer sowieso snel last van beslagen ramen.
  4. Ik durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken maar volgens mij zit het zo: hogetonenluidspreker RV, in portier ( wit + )( zwart -) lagetonenluidspreker RV, in portier ( rood/groen+)(bruin/groen-) hogetonenluidspreker LV, in portier ( wit + )( zwart -) lagetonenluidspreker LV, in portier ( rood/groen +)( bruin/groen-) Je kunt dit het beste checken door te kijken of deze kleurcombinaties ook overeenstemmen met de ISO stekker.
  5. Heb ik de primeur om de vraag der vragen te stellen? Heb je ook foto's? Dat maakt het makkelijker om iets zinnigs te zeggen.
  6. Onderdeelnummer van de OEM kabelboom: download/file.php?id=24369&mode=view
  7. Omdat mijn JVC de handdoek in de ring heeft gegooid heb ik vandaag deze radio ingebouwd, gehaald bij Saturn voor €179,- http://www.kenwood.be/nl/products/car/a ... KDC-BT40U/ Past qua kleur zowel overdag als 's avond keurig bij de rest van het interieur. De radio is onder andere voorzien van Bluetooth met Parrot software voor de handsfree. Dat werkt wonderbaarlijk goed. De Parrot handsfree die ik in de auto had heb ik daarom verwijderd.
  8. Het is altijd wel een pens werk. Ik moet altijd ook flink aanpoten om het in een dag te doen......
  9. Oei, oei, dat is een super subtiele mod. Wel mooi maar zal dat nu echt zoveel extra licht opbrengen?
  10. "Zien ze je van 30 kilometer afstand al aankomen"
  11. En hoe: kijk eens naar de laptop. Dat is een bekend beeld.......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden