Ga naar inhoud

Bink2006

Members+
  • Aantal items

    1194
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bink2006

  • Verjaardag 08-09-1972

Profile Information

  • Plaats
    Noord-Holland
  • Naam
    Marino

Overige

  • Vagcom
    Helaas niet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bink2006's Achievements

0

Community reputatie

  1. Daarnaast wordt ook geadviseerd om het aantal jaren in de gaten te houden. Bij mijn vorige passat 3bg 1.8T werd mij een interval aangeraden van 90.000 km of 5 jaar. Kan me voorstellen dat dit aantal jaar ook geldt voor een diesel. Je kan eens informeren bij Hartog Tuning. Deze zit in alkmaar. Ik was destijds (2 jaar geleden) rond de € 600,- kwijt incl nieuwe waterpomp.
  2. Het gaat er inderdaad om wat je terugkoopt icm de prijs van de aan te schaffen auto. Daarnaast kan ook nog meespelen of ze de auto net binnen hebben of dat ze er vanaf moeten. Je kan sowieso eens naar meerder aanbieders. Kijken of er veel verschil zit in inruil. Maar uiteindelijk gaat het erom wat je moet bijbetalen. In ieder geval succes!
  3. Ik was voor de vakantie 80 euro kwijt voor het vervangen van de linkerashoes. Als je dat niet te duur vindt, kan je eens informeren bij Hartog Tuning. Zit tegenwoordig in Alkmaar.
  4. Hebben ze nog aangegeven dat ze dit onder garantie gaan oplossen?
  5. Ok Vdub. Bedankt voor je advies. Ben blij dat ik de auto heb laten staan. Neem morgen zeker geen risico. Zal nog wel laten weten wat de schade is, aangezien ik de D-riem toch al wilde laten vervangen.
  6. Bink2006

    Waterpomp stuk?

    Vandaag even naar de stad, passatje even flink op de staart getrapt, krijg ik opeens STOP in het display gevolgd door de melding dat ik de KVS moet checken. Temp.meter stond op 130 graden. KVS blijkt gewoon op peil te staan, maar is wel bloedheet. Stukje verder gereden om de auto knap te parkeren. Binnen een minuut kreeg ik weer de melding, dus de auto maar laten staan. Zelf vermoed ik dat de waterpomp stuk is, wat denken jullie? En kan ik met een stukke waterpomp nog ong. 5 km rijden (afstand tot garage)? Zoniet dan sleep ik de auto met mijn vader die kant op, maar zelf rijden lijkt me makkelijker. Alvast bedankt voor jullie reactie.
  7. sleutel omdraaien en starten. Geen problemen hier.
  8. Ik rijd zelf ook veel korte stukjes en dan kom ik ook aan een verbruikt van 1 op 8,5 - 9,5.
  9. Dat is wel een hele zure appel. Ik hoop dat je eruit komt met de verkoper. Mocht je nog een offerte willen opvragen kan je ook eens contact opnemen met Hartog Tuning. Zij zitten in Alkmaar. Sterkte in ieder geval.
  10. Joost succes met de verkoop en de zoektocht naar een waardige vervanger.
  11. Tjezus Leen je stopt van de ene mooie bak in de andere mooie bak. Van harte hoor. Vindt het echt een beest van een auto.
  12. Bink2006

    RDG Automotive

    Ik heb geen ervaring met dit bedrijf maar mijn eerste reactie dat als het te mooi klinkt om waar te zijn, het ook vaak te mooi is. Ben benieuwd naar de ervaringen van anderen. Is natuurlijk wel een superaanbieding.
  13. Highline heeft in ieder geval standaard sportstoelen icm lederen/ alcantara bekleding. Bij de sportline is de bekleding (standaard) van de sportstoelen van stof.
  14. Hoi Rob, Welkom. Ik rijd zelf een 1.8T uit 2001 met nu 136000 km op de teller. Een paar jaar geleden laten chippen en sindsdien in onderhoud bij degene die de auto gechipt heeft. Ik laat elk jaar de olie vervangen (rij minder dan 15000 km per jaar). Geen last van sludge oid. Verbruik lig bij kleine stukjes op de 1:9,5 en op grote stukken 1:12. Succes met je zoektocht!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden