Ga naar inhoud

Rednax

Members+
  • Aantal items

    1053
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rednax

  • Verjaardag 16-09-1971

Profile Information

  • Plaats
    Fryslan
  • Naam
    Xander

Overige

  • Vagcom
    Ja

Rednax's Achievements

1

Community reputatie

  1. Kan ik van de lijst/kaart ? Geen vcds meer.
  2. Ah, op die fiets. Kun je nagaan hoe krom het is, in Nederland wordt diesel rijden ontmoedigd door toeslag BPM, accijnzen en andere vormen van struikroverij, terwijl diesel rijden in Belgie wordt gepromoot. De 1.9 TDI kent weinig problemen (in tegenstelling tot de vroege 2.0 versies). Beide auto's zijn in mijn ogen een goede keuze, waar je (mits goed onderhouden) weinig trammelant mee zult hebben.
  3. Waarom een diesel met zo weinig kilometers per jaar ?
  4. Het help ballonnetje geeft zelf de mogelijkheden aan, met uitleg nog wel. Je zou zeggen dat het dan ook veranderd moet kunnen worden.
  5. Heb me een VCDS kabel aangeschaft met 10.6 versie. Ik wil de verbruiksaanduiding wijzigen door de landinstelling op Japan te zetten. Hiervoor moet ik een 1 die er nu staat veranderen in een 5. Dit kan ik doen, vervolgens op DO IT klikken en dan zou het gewijzigd moeten zijn. Dus niet. De oude waarde blijft er in staan. Iemand die dit eerder heeft meegemaakt of herkent ?
  6. De behandelaar van DAS kijkt objectief of het haalbaar is een zaak te beginnen. Kortweg: is er kans van slagen ? Bij jou speelt er een hoop emotie, je kijkt tegen de zaak aan met een bepaald (voor)oordeel. Heel simpel komt het er op neer: wie eist, bewijst. Jij zult moeten aantonen dat alle ellende is veroorzaakt of erger geworden is door de reparaties die ATS heeft uitgevoerd. Hiervoor dient bewijs te komen in de vorm van een technisch rapport. Ook zal dan de geschiedenis van reparaties e.d. uitvoerig gedocumenteerd moeten worden. Jij zult de kosten in 1e instantie eerst zelf moeten betalen, als blijkt dat er inderdaad sprake is van een kans van slagen dan zal DAS de kosten vergoeden.
  7. Er zijn zeker originele 17" velgen. Op http://www.passatplus.de/arbeitshilfen/felgen/index.htm staat een handig overzicht wat er geleverd is aan OEM velgen voor de Passat. 17" is iets "stuiteriger" dan 15 of 16 inch, dit omdat de band platter is. Het verbruik zal wat hoger zijn, maar een verschil van 25 tot 30 % komt mij nogal erg extreem over. Een paar procent verschil bemerkte ik bij mijn Passat in de praktijk tov de 15" winterwielen.
  8. T A R I E V E N Vanwege de diversiteit aan werkzaamheden en type velgen kunnen wij voor particulieren geen standaard prijslijst opstellen. Voor een prijsindicatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, bij voorkeur per email. Om een zo juist mogelijke prijsindicatie te kunnen geven verzoeken wij u, indien mogelijk, een foto bij te voegen.
  9. Cultwheels (is wel in Groningen, maar wel een goed adres) http://www.cultwheels.nl Of Kuil http://www.kuil.nl (ook in Groningen trouwens) Blijkbaar kunnen ze in Friesland geen velgen repareren En de volgende keer de vrouw niet weer in de auto laten rijden
  10. Rednax

    Aansluiting Parrot CK3100

    Normaal gesproken is het plug & play. Soms moeten de draden waar een zekering bij hoort even gewisseld worden. De parrot zat bij mij met klittenband vast op zo'n metalen houder (waar normaal gesproken de houder van een telefoon opzit) die je tussen radio en middenconsole kunt vastzetten.
  11. Hoe zit het hier dan mee ? One kvw100 can only update one car! when update success the used kvw100 will damage itself! so if you have two car you will have to buy two kvw100
  12. ESP ingeschakeld of niet ? Bij ingeschakeld ESP hoort dit in te grijpen en zal het doorslippen niet/gering gebeuren. De electronica grijpt dan in. Heb het zonet nog gebprobeerd, maar met ingeschakeld ESP krijg ik de Passat niet van de koers af. ESP uit (lampje aan !) is "fun mode", dan kun je lekker slippen en driften
  13. Da's mooi Sven, maar heeft je verzekeraar het rapport ook geaccepteerd ? Bij oldtimers wordt de te verzekeren waarde vaak getaxeerd, bij nieuwe(re) auto's is dit echter ongebruikelijk en wordt uitgegaan van de cataloguswaarde. Losse accessoires dienen inderdaad apart te worden gemeld, anders zijn ze niet verzekerd, maar dit is ook weer afhankelijk van de verzekeraar, de 1 heeft bijv. tot 10 % van de cataloguswaarde standaard meeverzekerd, de ander een vast bedrag etc. etc.. Het verschilt dus nogal van maatschappij tot maatschappij. Wellicht kunnen we 's een speciale vwpassat.nl ledenverzekering gaan samenstellen ? Indien genoeg animo (en akkoord bestuur) kan ik wel 's een opzetje maken.
  14. Welkom. Op het forum is een apart deel waar nieuwe gebruikers zich even voorstellen en vermelden wat voor Passat ze rijden. Een Passat 2005 diesel kan van alles zijn, dus met zo weinig informatie is het heel lastig hier iets zinnigs over te zeggen. Ook staat je vraag in een verkeerd deel van het forum, maar dat zal door een mod wel worden verplaatst. edit: al verplaatst dus naar het juiste forumdeel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden