Ga naar inhoud

Joepke

Members+
 • Aantal items

  221
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

24 Excellent

Over Joepke

 • Verjaardag 02-08-1976

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Panningen
 • Naam
  Joepke

Overige

 • Vagcom
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Even daarop inhakend... Volgende week zaterdag krijgen wij onze B8 (2015). Ik wilde eigenlijk mijn huidige winterset blijven gebruiken, maar deze wijkt bijna 4% af met de set die eronder ligt. Is dit met de tire size instelling dan in te geven? Zo niet ga ik op zoek naar een andere winterset. Vast bedankt!
 2. Ik heb altijd goede ervaringen bij Cardon in Echt gehad. Totdat m'n 3BG te oud werd en bij hen de prijzen te hoog werden om hem daar in onderhoud te houden.
 3. Wij hebben onze 3BG vorig jaar met ruim 4 ton op de teller ingeruild, we zijn daar zonder problemen naast de vakanties ook nog elk jaar minimaal 1x mee op en neer naar Denemarken gereden. Goed onderhoud is 'the key'. ????
 4. Benieuwd hoe ze dit in de praktijk gaan brengen: http://www.nu.nl/volkswagen-schandaal/4768851/volkswagen-biedt-europese-eigenaren-geen-compensatie.html
 5. Hoe werkt het eigenlijk met tuningssoftware, wordt dan de sjoemel-update overschreven? Ik merk tot nu toe nog niets nadeligs (het verbruik lijkt in ieder geval gelijk gebleven), maar als dat wel het geval is, overweeg ik om hem te laten tunen...
 6. Dat doordraaien is de ventilator die voor afkoeling moet zorgen na het onderbreken van het regeneratieproces. Normaal gebeurd dat tijdens het rijden (inderdaad boven de 2000 toeren).
 7. Ik vond het ook nooit iets dat "noten"-hout, maar vond het bij onze auto na de proefrit toch niet verkeerd... Vooral die in de deur zijn best sjiek, met een aluminium stripje erboven. En inderdaad; vervangen kan altijd nog!
 8. Ik had een welkomstcheck laten doen, kreeg toen een telefoontje of ze de upgrade mochten doen en zo ja, of de auto getuned was. Heb wel een certificaat gevraagd en gekregen.
 9. Dat idee heb ik ook, de auto heeft de update sinds 9 november. Hij lijkt ook net wat langer en beter door te trekken. Het verbruik lijkt bij mij minimaal slechter te zijn geworden, maar dat kan ook met het koudere weer te maken hebben. Heb de auto sinds juni, dus dan is het wat lastiger vergelijken.
 10. Hier (Panningen) ook; garantiegevalletje eergisteren, maar het uurtarief op de factuur is €110,11 (incl. BTW)...
 11. http://www.nu.nl/ondernemen/4338661/auto-importeur-pon-schikt-met-in-corruptiezaak.html Dus als ze de komende tijd iets minder gul zijn met coulances...
 12. Bij mij werkte het net in ieder geval op de terug weg goed! Blij mee, 3x was voor mij net te weinig ! Nogmaals bedankt @smi73balk!
 13. @@Fopperr, ik neem aan dat dit voor elke B7 mogelijk moet zijn, toch? Ik ga vrijdag naar @@smi73balk en heb hem gevraagd of hij dit bij mij ook kan doen. Hij wist nog niet dat dit een optie was, maar zou je kunnen aangeven in welk menu dit zit? Bedankt alvast!
 14. Iemand dit al kunnen instellen? Ik heb daar ook wel interesse in, zet nu de lichtschakelaar nooit op 'auto', maar overdag op stadslicht, zodat ook de achterlichten meebranden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden