Ga naar inhoud

Was toch auto van Visionroy of?? (taxi antenne?)


Yagmurlu

Aanbevolen berichten

http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=120&t=21467

 

hij is er niet mooier op geworden

extra chroom, pdc met zwarte sensoren, andere velgen, andere grill

 

 

 

sorry, niet mooier geworden! pure verkrachting, tiss gewoon dood zonde zo die auto(ondanks de kilometerstand) je zou er een hele mooie strakke bak van kunnen maken, maar dan moet dat aldi chroom er direct af. :angel:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze auto is zeker van Roy geweest. Deze auto was al te koop bij een autohandelaar een jaar of 2 geleden. Toen waren de KM 's al naar beneden gehaald. Volgens mij heeft dat niet de huidige eigenaar gedaan maar is dat daarvoor al gebeurd. Er stonden in ieder geval meer dan 300.000km op de teller.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De huidige eigenaar heeft hem gekocht bij Autobedrijf Visser in Nuenen met 176.000 km op de teller voor 8600 euro.

Hij is dus bij de poot genomen aldus hem. Hij heeft destijds geen NAP uitdraai gevraagd en gekregen. Toen hij na 30.000 km een grote beurt liet geven is hij er achter gekomen en heeft hij geprobeerd te auto terug te laten nemen.

Maar omdat hij geen bewijs had is dit niet gelukt.

 

Ik ben maar zo vrij geweest om eens te vragen of hij wel wist wat er allemaal met zijn auto aan de hand is. Wat Antonio al zei, hij hoeft het niet zelf gedaan te hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Neem het hem eens kwalijk, wat zou je zelf doen als je er toch een keer intuint? 2 ton op de teller maar is teruggedraaid van 4 ton als vermelding (en je verlies nemen)? Je gaat toch eerst proberen om zonder kleerscheuren van dat kadaver af te komen.

 

Als het (viavia) bekend is dat een teller van een auto is teruggedraaid is de auto min of meer onverkoopbaar geworden m.i., maakt verder niet uit hoe die auto eruit ziet, het blijft een onbetrouwbaar ding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden