Ga naar inhoud

VW Marco

Members+
 • Aantal items

  478
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Good

Over VW Marco

 • Verjaardag 07-05-1983

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Veluwe
 • Naam
  Marco

Overige

 • Vagcom
  Nee
 1. Nogmaals op jullie advies gekeken met een zaklampje, en inderdaad! Er zat een heel klein afgebroken stukje metaal onderin die ik de eerste keer niet gezien heb. Deze eruit gehaald en alles werkt weer! Dank allen voor het meedenken en een fijne avond.
 2. Dank voor de tips! Ga op zoek kijken of ik wat kan vinden.
 3. Goedenavond, Sinds deze week het probleem dat mijn 12 volt aansluitingen voor en achter het beide niet meer doen. In het zekeringsschema dat ik hier op het forum gevonden heb zag ik dat het de 20 Ampere zekering op plaats 41 zou moeten zijn (Zigarettenanzunder, Zigarettenanzunder hinten en Bordnetsteuergerat). En inderdaad deze is doorgebrand.... Op dat moment zat er voor in het contact mijn dashbordflitser en achter mijn dashcam. Vermoedelijk was 1 van de 2 de boosdoener. Beide er dus uitgehaald en een nieuwe zekering geplaatst. Op het moment dat ik de sleutel indruk om op contact te zetten vliegt de zekering er weer uit, terwijl er dus niets in de sigarettencontacten zat. Blijkbaar ligt het dus niet aan deze twee. Bordnetsteuergerat zit ook nog op die groep, waarschijnlijk is dat dus de boosdoener. Weet iemand wat ik mij daar bij voor moet stellen? En wat de oorzaak dan zou kunnen zijn? Ik kom er zelf niet meer uit. Groeten, Marco
 4. Airco staat inderdaad altijd aan, climatronic. Verder geen idee, sinds de aircopomp vervangen is zijn de zure geuren ook weg. Daardoor mijn vermoeden dat het met elkaar in relatie stond.
 5. Topic schop De oorzaak is uiteindelijk gevonden, de aircopomp was aan het overlijden. Nu er weer een nieuwe inzit is het vieze geurtje verdwenen. Auto is van binnen gelijk ook een stuk kouder, er mankeerde dus al een tijdje wat aan.
 6. Ik zit dit draadje te lezen, maar begrijp niet helemaal om wat voor "asje" het gaat en hoe ik kan merken dat deze vervangen moet worden. Gezien de reacties heeft mijn auto (B7 2.0 TDI uit 2011) ook kans op dit euvel, en wil ik ook graag voorkomen dat de motor in de soep draait.
 7. Hoi Fopperr, Als je dit programmeert, branden dan de mistlichten als DRL en is de originele DRL dan uit? Of branden beide units dan tegelijk?
 8. Dat vind ik meestal niet zo stinken
 9. Aha,klinkt logisch. Bedankt voor de tip, zal eens op zoek naar zo'n spuitbusje.
 10. VW Marco

  Af en toe zure lucht....

  Hallo allemaal, Bij bijna elke autorit komt er via de ventilatieroosters kortdurend een zure lucht de auto binnen. Duurt ongeveer 30 seconden en is daarna weer weg. Ik herinner mij dat mijn Polo bluemotion dit ook wel eens had. Heeft iemand dit ook wel eens? Of wat zou het kunnen zijn?
 11. Geen specifieke reden voor, waarschijnlijk omdat ik altijd xenon heb gedaan tot nu toe en daar tevreden over ben. In de mistlampen zitten nu overigens CreeLED's. Stuk meer licht dan normale LED's.
 12. Ik heb mijn Passat alweer een week dus de hoogste tijd voor de eerste mods In de dimlichten werden 6000K xenonlampen geplaatst en in de stadslichten, mistlampen en in de DRL LED lampen. Er waren wel allerlei weerstanden en CanBus bypass kabels voor nodig, maar het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf.
 13. VW Marco

  Alternatief ANWB

  Lid geweest van Route Mobiel en twee keer nodig gehad. Wat hierboven staat klopt inderdaad, repareren kunnen ze niet en slepen alleen maar af. ANWB helaas de afgelopen jaren ook paar keer nodig gehad. De wachttijd is inderdaad soms wat lang (maar wel binnen een uur), maar ze hebben de auto wel diverse keren zodanig gerepareerd of uitgelezen en gereset zodat ik verder kon rijden en de andere dag naar mijn eigen garage kon gaan. Ze probeerden dus wel ter plaatse wat aan het probleem te doen.
 14. VW Marco

  Winterbanden

  voor de snelle reacties Dan maar op zoek naar een groter setje, gaat dit setje naar mijn schoonvader Edit: in een ander topic die ik later vond staat ook dat het niet kan vanwege de remschijven.
 15. VW Marco

  Winterbanden

  Ik heb nog 15 inch winterbanden met velgen liggen die onder mijn Touran vandaan komen. Zouden die ook onder mijn B7 kunnen? Als ik op Google zoek begint alles met 16 inch waardoor ik twijfel of 15 inch wel zou kunnen. Iemand een idee?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden