Ga naar inhoud

VW Marco

Members+
  • Aantal items

    488
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

VW Marco won de laatste dag op juli 25 2023

VW Marco had de meest gelikete inhoud!

Over VW Marco

  • Verjaardag 07-05-1983

Profile Information

  • Plaats
    Veluwe
  • Naam
    Marco

Overige

  • Vagcom
    Nee
  • Auto
    VW Passat GTE | Deepblack pearl

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

VW Marco's Achievements

24

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Precies, zolang deze het volhoudt ga ik door met de DAP500. Tot nu toe zijn geld dik waard geweest, het kan maar zo zijn dat ik hem al 15-16 jaar heb, destijds aangeschaft nadat ik net lid van dit forum geworden was in 2007 zie ik nu. Time flies...
  2. Als deze fles leeg is ga ik dat ook eens proberen. Welke vaste wax raad je dan aan?
  3. Geen idee, heb deze DAP500 al sinds 2010 volgens mij. Toen kocht iedereen deze en tot op heden heb ik altijd de lak nog mooi gekregen.
  4. Achterlicht was inderdaad APK afkeur, 33% van de LED verlichting bij remmen was kapot. Vrijdag komt er onder garantie een andere unit in. Bedankt voor de reacties 😀
  5. Er wordt weinig geplaatst in "show and shine" zag ik. Tijd voor een topic kick 😉 Vandaag de GTE een paar uur flink onder genomen met mijn DAP500, Meguiars en Lake Country pads, en het resultaat mag er weer zijn 😎 Hij blinkt nog meer dan toen hij in de showroom stond.
  6. Vandaag werd ik erop geattendeerd dat bij het rechter achterlicht een rij LED's niet werkt. Zowel een stukje remlicht als de LED's op die plek bij ingeschakeld achterlicht werken niet meer. Kan dit gerepareerd of moet dat gedeelte van het achterlicht vervangen worden? Mocht ik dat niet doen, is de resterende verlichting die nog wel brand voldoende om door de APK te komen? Onderstaand enkele foto's. De laatste foto is van het linker achterlicht die goed werkt. Remlicht daarop niet te zien. Alvast bedankt voor de reactie(s).
  7. Nogmaals op jullie advies gekeken met een zaklampje, en inderdaad! Er zat een heel klein afgebroken stukje metaal onderin die ik de eerste keer niet gezien heb. Deze eruit gehaald en alles werkt weer! Dank allen voor het meedenken en een fijne avond.
  8. Dank voor de tips! Ga op zoek kijken of ik wat kan vinden.
  9. Goedenavond, Sinds deze week het probleem dat mijn 12 volt aansluitingen voor en achter het beide niet meer doen. In het zekeringsschema dat ik hier op het forum gevonden heb zag ik dat het de 20 Ampere zekering op plaats 41 zou moeten zijn (Zigarettenanzunder, Zigarettenanzunder hinten en Bordnetsteuergerat). En inderdaad deze is doorgebrand.... Op dat moment zat er voor in het contact mijn dashbordflitser en achter mijn dashcam. Vermoedelijk was 1 van de 2 de boosdoener. Beide er dus uitgehaald en een nieuwe zekering geplaatst. Op het moment dat ik de sleutel indruk om op contact te zetten vliegt de zekering er weer uit, terwijl er dus niets in de sigarettencontacten zat. Blijkbaar ligt het dus niet aan deze twee. Bordnetsteuergerat zit ook nog op die groep, waarschijnlijk is dat dus de boosdoener. Weet iemand wat ik mij daar bij voor moet stellen? En wat de oorzaak dan zou kunnen zijn? Ik kom er zelf niet meer uit. Groeten, Marco
  10. Airco staat inderdaad altijd aan, climatronic. Verder geen idee, sinds de aircopomp vervangen is zijn de zure geuren ook weg. Daardoor mijn vermoeden dat het met elkaar in relatie stond.
  11. Topic schop De oorzaak is uiteindelijk gevonden, de aircopomp was aan het overlijden. Nu er weer een nieuwe inzit is het vieze geurtje verdwenen. Auto is van binnen gelijk ook een stuk kouder, er mankeerde dus al een tijdje wat aan.
  12. Ik zit dit draadje te lezen, maar begrijp niet helemaal om wat voor "asje" het gaat en hoe ik kan merken dat deze vervangen moet worden. Gezien de reacties heeft mijn auto (B7 2.0 TDI uit 2011) ook kans op dit euvel, en wil ik ook graag voorkomen dat de motor in de soep draait.
  13. Hoi Fopperr, Als je dit programmeert, branden dan de mistlichten als DRL en is de originele DRL dan uit? Of branden beide units dan tegelijk?
  14. Dat vind ik meestal niet zo stinken
  15. Aha,klinkt logisch. Bedankt voor de tip, zal eens op zoek naar zo'n spuitbusje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden