Ga naar inhoud

Yagmurlu

Members+
  • Aantal items

    259
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Yagmurlu

  1. sooowww mooi kerel netjes gedaan!!!!
  2. Ik snap het niet, ik doe met een 1.8T in de stad volle tank rond de 380-420 km? Dan klopt er toch iets niet?
  3. Ik vind deze heel gaaf. Als we nou mensen met 3b eentje met foto van 3b, mensen met 3c zoals deze en mensen met een 3bg zoals die andere nou laten maken?
  4. Dit was toch de auto van visionroy destetijds? http://link.marktplaats.nl/273948191 Heb hem herkend aan de taxi antenne en de chrome strips in de auto. En hij heeft maar 216000 km gereden, ik herinner me echt dat die auto meer dan 3 ton had gereden?
  5. ja precies ik had het ook zo gedaan.
  6. Als de prijs beetje gunstig is wil ik ook meedoen? Vw Passat 3b/3bg
  7. Een Woord -----------> BEEST!!!
  8. Ik denk niet dat die er inzitten hoor?
  9. Wij stellen het zeer op prijs als je je effe wilt voorstellen?? Misschien batterij leeg??
  10. Thanks Jongens voor complimenten. Dankzij forumleden gelukt.
  11. Sjowww eindelijk eens tijd gehad om het aan te sluiten en fotos te maken. Met het informatie van erik (B5- Racer) is het gelukt gelukkig. Als er nog jongens zijn met een 3B kan ik een nog heldere uitleg posten. Nogmaals thanks! En natuurlijk de fotos zeggen meer:
  12. Hey jongens echt respect man voor de suggesties, ik ga het gelijk na het werk eens proberen en laat het weten. Nogmaals bedankt
  13. Hallo Dennis thanks voor het opzoeken maar, Ik heb deze gekocht http://cgi.ebay.nl/US-Standlicht-Blinke ... 240%3A1318 Ik begrijp het 'Anschlussübersicht' niet. Ik snap wel dat de blauwe kabel met de stadslicht en de rode kabel met de knipperlicht verbonden moet zijn maar waar moet de zwarte kabel die deraan zit vast worden verbonden??? Alvast bedankt jongens.
  14. Hoi, Na het mod van Eric (B5.5racer) en Rutger (rutgerf) wilde ik ook zo'n USA Knipperlichten mod hebben. Dus heb ik het ook besteld op de e-bay. Net binnen en het regent niet dus dacht gelijk gaan proberen maar kwam er niet uit. Ik heb ook het KB gelezen en kon niks uithalen uit het verhaal, Ik heb een 3b. Ik heb ook twee keer het stadslicht moeten vervangen door een kortsluiting. Kan iemand mij misschien een heldere uitleg geven hoe het moet? welke kabel waar moet worden aangesloten enzo??? Ik heb precies hetzelfde besteld als die van Eric en Rutger, ook ene kant blauwe kabel andere kant rode en een zwarte. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden