Ga naar inhoud

Yilmaz78

Members+
  • Aantal items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Yilmaz78

  • Verjaardag 28-05-1978

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Brabant

Yilmaz78's Achievements

0

Community reputatie

  1. Koppakking is gemaakt, hij was inderdaad lek! Kop is getest en was gelukkig goed, kan er weer een tijdje tegenaan.
  2. Inderdaad koppakking lek, nu maar hopen dat de kop in orde is. Anders dubbele kosten. Volgende week wordt het gemaakt.
  3. Is het dan normaal dat hij zoveel druk opbouwt?
  4. Beste Passatrijders, Sinds een maand heb ik koelvloeistofverlies, heb overal gekeken maar geen spoor kunnen vinden en ook geen plas of dergelijke op de grond of beschermplaat onder. Heb ook gekeken of het bij de olie komt maar dat is het ook niet. Auto rijdt perfect komt op temperatuur en blijft ook netjes bij 90 graden. Wat me wel opviel laatst is dat er na 2 dagen niet gereden te hebben met de auto er nog steeds druk is na het openen van de reservoirdop. Het verlies is ruim een liter bij 300 kilometer Het betreft een 1.9 tdi avf blok met 320.000 op te teller.
  5. Vandaag mijn bestelde schakelaar opgehaald, en ja hoor hij doet het weer. Kosten bijna 15 euro en een hoop gepiel om er bij te kunnen maar het is gelukt.
  6. Sinds vandaag heb ik het volgende probleem, mijn achteruitrijverlichting blijft branden zou dit het schakelaar zijn bij de bak of zou er ergens vocht kunnen zitten? Namelijk de rest van de verlichting functioneerd goed en kan nergens zo snel bekeken vocht zien. Iemand soortgelijk probleem gehad?
  7. Zoals een aantal voorgangers het al gezegd hebben Dunlop SP Sport MAXX . Heb zelf 225/40/18 en ben er tevreden mee plakken goed op de weg en zijn stil naar mijn idee. Levensduur weet ik nog niet liggen er niet te lang onder.
  8. Heb als hierboven geschreven ook het ESP lampje branden na het op temp.komen van de motor. Echter voel ik niks schokken , stotteren of dat de motor op 3 cilinder loopt. De kabelboom in de cilinderkop hem ik 2 maanden geleden vervangen toen had ik wel dat de motor op 3 cilinders liep.En het probleem was toen verholpen.Heb alles nagelopen of alle stekkertjes goed zat. Heeft iemand enige idee wat dit deze keer zal zijn ?
  9. inderdaad hij kende hem gelijk,het plaatsen is goed gegaan.
  10. Heb het vandaag gehaald , het kost 50.40 ex.btw. Onderdeelnummer : 038 971 600
  11. nummer werkt sneller staan ze je niet zo dom aan tekijken
  12. Heeft iemand de onderdeelnummer voor deze kabelboom? Betreft een 1.9 tdi AVF 96kw Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden