Ga naar inhoud

Alain

Members+
  • Aantal items

    3580
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Alain

  • Verjaardag 25-07-1967

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Ceo
  • Interests
    Vissen op Zeebaars,
  • Naam
    Alain

Overige

  • Vagcom
    Nee

Alain's Achievements

0

Community reputatie

  1. Alain

    Sonniboy

    Ik heb nog een setje liggen . Komen uit mijn passat 3b. Weet niet of die ook in een 3bg passen en weet niet wat voor passat je rijd. Pb voor meer info.
  2. Ik heb nog een dubbeldin front frame en enkeldin frontframe liggen in de kleur notenhout.
  3. Heb nog een dubbeldin front frame en enkeldin frontframe liggen wel notenhout kleur. Pm mij voor foto's.
  4. En hier zit nu net het probleem...ik heb de auto via dit forum aangeschaft, de oude eigenaar wist zeker dat het alleen de koppakking was en dat de schade wel mee zou vallen...nou niet dus. Ik wil het blok dat ik voor 500 heb gekocht er nu in hangen en mee gaan rijden, dan wil ik in de tussentijd dit blok opboren en reviseren voor de volgende keer dat er problemen zijn, en aangezien de passat op lpg loopt zal het nog wel een keer nodig zijn. groet Twan en bedankt voor de reacties.... Vind dit echt niet normaal dat een iemand dit zo aan je verkoopt en dan nog zegt het is alleen maar de koppakking, deze persoon moest gewoon geweten hebben dat die coolpijpen zo slecht waren, en ook dat het blok niet goed meer was, Een beetje normaal lid hier zou dat niet zomaar verkopen.Ivm met Naam Enzo . Je bent echt genaaid zeg.. Echt schandalig!!
  5. Schuin afgesleten remblokken betekend dat de genen die deze blokken heeft vervangen de blokken verkeerd om heeft geplaatst, bij mij waren ook de binnenzijde vervangen door de dealer, en ook deze waren schuin afgesleten, op de blokken zit een pijltje van de draairichting, ik hoorde bij mij ijzer op ijzer lopen , mijn schijven waren direct naar de klooten koste mij nieuwe schijven en blokken..
  6. Problemen met je ketting, ketting is uitgerekt, als de oliedruk nog niet hoog is dan hoor het de ketting rammelen.als de druk is opgebouwd is de herrie minder.. Ik zou er mee terug gaan naar de dealer. youtube staat er vol mee..
  7. Trein is geen optie.. Lopen zeulen met je koffers , daar hou ik niet zo van ...
  8. Beste eindhovenaren.. Ik vroeg mij af hoe het is om op eindhoven airport een auto te parkeren als men vakantie heeft, heeft iemand hier daar ervaring in , en is het wel veilig , betreft inbraken, diefstal en vandalisme. Wij gaan op vakantie en vliegen dan vanaf eindhoven en willen daar de auto daar gaan parkeren.. Graag wat info ...
  9. Waarom had je eigenlijk een nieuwe as nodig, Zijn genoeg assen te vinden hoor zowel nieuw als gebruikt..
  10. Ik betaalde voor een homokineet 193,- euro NU zie ik verschillende prijzen van homokineets vanaf 40,- tot 150,- op ebay en het internet. de prijzen bij de VW dealer zijn vele malen hoger, waarom ze zo duur zijn weet ik niet zo 1,2,3 ja ze zeggen kwaliteit , merk gebonden etc etc, ook de aandrijfas incl homokineet lopen ver uit 1 , van 100 tot 350 op ebay etc etc. @ Mees waar heb jij deze besteld?? OOk wil ik wel eens weten waarom ze zo duur zijn en of wij niet benadeeld door de garage's die deze homokineeten plaatsen en zo duur laten afrekkenen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden