Ga naar inhoud

ronald1983

Members+
  • Aantal items

    772
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ronald1983

  • Verjaardag 08-04-1983

Profile Information

  • Plaats
    Groningen
  • Naam
    Ronald

Overige

  • Vagcom
    nope

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ronald1983's Achievements

0

Community reputatie

  1. ronald1983

    automatten

    normaal bij de dealer rond de 60 euro meen ik, velours
  2. zoals deze cc erbij staat, de kleur , de velgen 1 grote bult...................................................PORNO
  3. al met al een fantatisch systeem , alleen moet het niet tegen gaan werken
  4. was daar niet een set voor die je voor de passat aan mon passen van een a6?
  5. ronald1983

    KVS daalt.

    dat klinkt gelukkig goed , zou gewoon eerst ff zoeken of je lekkage sporen kan vinden
  6. ronald1983

    KVS daalt.

    durf je zo niet te zeggen wat het kost om een nieuwe koppakking te laten plaatsten kost. zijn wel niet de goedkoopste reparaties. maar daar zou ik in eerste instantie niet van uit gaan. als je zelf handig bent en een beetje verstand hebt van auto's is het uiteraad zelf te doen. maar dit vaak is dit toch wel een klus wat vaak aan de garages over word gelaten. zou eerst eens kijken of je lekkage sporen kan vinden. vaak is het roze aanslag. hangt er een beetje vanaf wat voor kvs erin zin. je kan ook nog je kvs systeem onder druk laten zetten om de eventuele lekkage sneller op te sporen als je zelf niks kan vinden. heb je ook last van veel witte rook uit de uitlaat. zo nee, dan zou de kopppakking wel in orde zijn hou er wel rekening mee dat het nu wat kouder en de uitlaatgassen nu veel meer zichtbaar zijn.
  7. respect voor het werk, tiss netjes gedaan vind het alleen een beetje te overdone tupperwaregehalte
  8. volgens mij is die voor een vr6 op die site
  9. controleer eens je stekkerverbindingen van de boordcomp. op corrosie, heb ik ooit gehad met een v6 , sloeg ook moeilijk aan tot op het gegeven moment helemaal niet meer , slecht lopen en ook niks in het storinggeheugen te vinden.
  10. ronald1983

    KVS daalt.

    zou eerst een proeberen te lokaliseren waar je de lekkage hebt, kan zowel in je radiateur als in je slangen zitten en in het ergste geval een lekke kop. vaak kan je zo zien of ie langs/door de slangen lekt. er zit dan vaak een aanslag op. bij de radiateur hetzelfde dus ff het systeem volgen mocht het zo zijn dat je kop lek is , dan is de kans groot dat de auto veel witte rook produceert
  11. parkeer hem eens naast een 3bg en bekijk eens of er in eerste instantie verschil is qwa vorm. heb eigenlijk ook zo geen idee volgens mij is ie ij de achterlichten anders
  12. zat ik idd ook al aan te denken achter het rooster van de mistlamp
  13. http://www.youtube.com/watch?v=PzTvzsVL ... re=related
  14. gisteren was het dan zo ver! zomaar uit het niets de accu dood met als resultaat dat de passat mij er niet in liet ivm de slotvrije optiek nu heb ik een sedan en 4 motion dus via de achterklep was niet mogelijk en al zou dat wel ben ik net ff te groot om door het skiluik erin te komen. ook ben ik niet in het bezit van een trekhaak zodat ik daar eventueel op de contstante plus een beetje stroom zou kunnen zetten zodat ik de deuren op kan doen. maar naar een poosje logisch nagedacht te hebben en dat ik mijn ramen wil sparen , heb ik geprobeerd uiteraad op een veilige manier bij de startmotor van de auto te komen en daar op de dikke plus een kabeltje te krijgen zodat ik spanning op de accu kan krijgen. het was even klooien maar het resultaat mocht er wezen ,(maar ja wie mooi wil zijn moet soms pijn ;lijden) heb de deuren open gekregen! dus toen de motorkap open en een nieuwe accu erin. problem solved! aangezien ik op het forum hier wel vaker wat over gelezen heb met als het zo zal zijn wat te doen als je accu leeg is, dan bij deze een idee/tip die ik jullie niet wou onthouden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden