Ga naar inhoud

Passat Rdi

Members+
 • Aantal items

  2569
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  37

Passat Rdi won de laatste dag op 13 april

Passat Rdi had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3173 Excellent

Over Passat Rdi

 • Verjaardag 17-01-1982

Profile Information

 • Plaats
  Woerden
 • Interests
  Alles kwa vw
 • Naam
  Rob van eck

Overige

 • Vagcom
  Vcds origineel primus vcp

Recente bezoekers van dit profiel

843 profielweergaven
 1. Dan wordt het nog even door zoeken
 2. Maar wat zoek je nu nog precies de hendelset of sleepring. De cc hendel set heb ik nog liggen voor de b7 helaas alleen zonder de juiste sleepring.
 3. Klopt zal hem ook op geschakeld zetten anders blijft hij monitoren en heb je kans op een lege accu. Ik heb toen een 5q0 gebruikt zonder letter index. Maar denk dat het eerder aan de data sw ligt als ik zo de fout zie. Misschien toch een andere Antenne proberen gelukkig zijn die niet zo duur als voor de 3c.
 4. Apart inderdaad. Lijkt wel of die hem niet vast houdt. Kwam de antenne uit een passat of uit een tiguan.
 5. Volgens mij kon je ze wel binair invullen. Volgens mij heb ik dat toen ook gedaan bij een b8 waar ik dit heb ingebouwd. Toen was er ook geen coding info in de abs.
 6. Ah oké. Dan zal het dus toch met andere Apps misschien eventueel vrijgegeven kunnen worden. Op YouTube zie ik genoeg filmpjes met netflix op de Dm. Ga nog is efkes spitten.
 7. Ik was al een tijdje bezig met m'n DM om mirrorlink werkende te krijgen. Inmiddels een Sony telefoon aangeschaft die mirrorlink ondersteunend en het werkt. Ik kan alles openen en bekijken. Ik kan nu bv youtube en dumpert kijken en dit kan ook tijdens het rijden omdat ik mirrorlink in motion vrij geschakeld hebt voor tijdens het rijden. De enige apps waar ik het niet goed krijg zijn de ziggo go App en netflix. Als ik 1 van deze twee open krijg ik het geluid en eventuele ondertiteling op m'n DM maar het beeld blijft zwart. Nu heb ik al verschillende applicaties gedownload wat ik zag op YouTube maar niks werkt. Is er iemand die dit wel werkende heeft of weet hoe ik dit eventueel kan oplossen of welke settings ik nog ergens misschien moet veranderen. Thanks.
 8. Toch ben ik het er niet helemaal mee eens om de speakers te laten zitten. Destijds toen m'n rdi eruit ging heb ik m'n dynaudio speakers met Ed geruild voor het soundsysteem. De soundsysteem speakers waren toch iets anders dan de originele vw speakers,vooral de magneet op de achterkant was iets groter dan origineel.
 9. Gecondoleerd Barry sterkte!!
 10. De elektrische handrem motoren zijn inderdaad ruk.
 11. Die zal nog niet reageren zit nog vast.
 12. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.de%2Fulk%2Fitm%2F292970257992 Hier een complete set in dit geval goedkoper dan een losse sleepring. Deze 5k0 AB heb ik ook en is geschikt voor cruise en eventueel acc.
 13. Niet nodig je eerste foto stond het al jouw sleepring is dus een S en is niet geschikt. Dus op zoek naar een AB AL of een T
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden