Ga naar inhoud

Passat Rdi

Members+
 • Aantal items

  2733
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  39

Passat Rdi won de laatste dag op november 2

Passat Rdi had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3333 Excellent

Over Passat Rdi

 • Verjaardag 17-01-1982

Profile Information

 • Plaats
  Woerden
 • Interests
  Alles kwa vw
 • Naam
  Rob van eck

Overige

 • Vagcom
  Vcds origineel primus vcp

Recente bezoekers van dit profiel

1099 profielweergaven
 1. Oei dan is er toch meer aan de hand. Heb je vcds en kan in de meetwaarde blokken je sensor checken.
 2. Passat Rdi

  Inbouwen OPS/PDC

  Volgens mij staan hier ergens een paar how to. Heb ze ooit ook eens gebruikt.
 3. Klopt we hebben het over rechts tekening is een beetje vertekend beeld maar klopt wel. Zal gaan om de v159
 4. Als je rechts de kunstof kap verwijderd van je midden consol kan je daar het motortje zien. Deze zit vast met 3 of 4 kleine torx schroefjes.
 5. Heb precies het zelfde gehad maar dan links. Rechts is een makkie. In het algemeen zijn het altijd 1 van die kleppen. Dus ik durf het 100 procent op jouw rechter klep in te zetten. Links en Rechts aan de zijkant regelen trouwens de temperatuur de overige regelen de luchtstroom naar welke die moet uitblazen.
 6. Je rechter v xxx motortje is defect. Deze vervangen en je bent klaar. Links is lastig en rechts is makkelijk. Weet alleen zo niet even het Nr van het rechter v motortje.
 7. Een maatje groter is ook dik houdt er alleen rekening mee dat je weer opnieuw begint. Chiptuning moet opnieuw misschien grotere injectoren en brandstof pomp.
 8. Ik heb op mijn cc 1.8 een 2.0tsi turbo gemonteerd die afkomstig was van @EdB6CC deze turbo heb ik laten reviseren bij aps turbo,s in Rotterdam klaar terwijl je wacht op afspraak. Er is echt vakwerk geleverd op de turbo. Misschien is dit wat voor jouw. Je moet de turbo wel gedemonteerd aanleveren. Je zal ook he map sensor kunnen vervangen om deze uit te sluiten bij geen behaalde turbo druk. https://www.turboonderdelen.nl/
 9. Had vorige keer met een klant die moest iets van 30 min rijden. Maar je moet ook wat Adaption kanalen in stellen staat mij bij.
 10. Kan soms wel even duren tijdens het rijden komt het er op eens in, in de dm. Wel alle Adaption goed gezet in 5f?
 11. Je kan er ook genoeg mee verkloten. Vooral met de app credit functie. Heb zelf ook obdeleven, gebruik het maar voor een paar dingen. Heb al verschillende klanten hier gehad die dood leuk alles coderen met de one click function. Niet elke functie is aanwezig in je auto maar de one click functie veranderd wel iets in je codering. Soms heb je geluk dat je nog terug kan maar soms is het ook echt te laat, en kan je aan de slag met vcp of vcds. Maar opzich werkt het wel goed als je weet waar je wat moet coderen in welke module en byte en bit maar wat lastig is, is dat er vaak tot geen coding info beschikbaar is zoals je gewend bent van vcds. Voordeel punt van obd is dat je vaak wel kan terug zien in je geschiedenis wat je gecodeerd veranderd hebt per auto.
 12. Das een discover media pq. Er zijn er al meerdere die deze hebben geplaats waaronder ik zelf. Is helaas niet plug and play. Vaak moet de component protection omzeilt worden door middel van een chip of koppeling met de auto mits juiste modules aanwezig. Kosten chip en alles vrij zijn zo,n 3 a 400 Euro.
 13. Andere sleepring plaatsen met een index b of hoger maar het zelfde Nr wat je nu hebt. En eventueel hendel set wisselen voor 1 zonder mfl knop rechts.
 14. Zal er gewoon 2 andere watervaste connectors op knijpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden