Ga naar inhoud

Passat Rdi

Members+
 • Aantal items

  3006
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  50

Passat Rdi won de laatste dag op mei 1

Passat Rdi had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3547 Excellent

Over Passat Rdi

 • Verjaardag 17-01-1982

Profile Information

 • Plaats
  Woerden
 • Interests
  Alles kwa vw
 • Naam
  Rob van eck

Overige

 • Vagcom
  Vcds origineel primus vcp

Recente bezoekers van dit profiel

1458 profielweergaven
 1. Passat Rdi

  Einde Passie!

  Altijd jammer, maar wat komt er voor in de plaats? Das veel belangrijker.
 2. Staat niet omschreven bij stemei gebruik anders deze. https://www.ascoding.ch/en/activate-lane-assist/
 3. Die van de golf 7 kan je aanhouden in je b8 is het zelfde. Kijk anders is op www.stemei.de
 4. Inpreciepen is dit mogelijk het uitvinken en de zekering er uit volstaat ook. Enige voordeel van deze set is, is dat het stuurhuis nog steeds op comfort en sport en normaal kan (zeg maar drive select) hoe het ook wel genoemd wordt. Als je straks klaar bent met je retrofit zal je dit zelf ook ervaren op comfort stuurt je auto lichter en op sport stuurt hij strakker en zwaarder. Met deze set er tussen behoudt je dus wel die functie en blijft de rest foutloos.
 5. Ik heb de eibach pro kit heb de originele aanslag rubbers gebruikt die bij de dcc set gemonteerd waren.
 6. Passat Rdi

  ACC inbouwen B7

  Weet niet het kanaal zo maar normaal ga ik naar Adaptions klik de grijze balk aan en selecteer daar extend can. Zet de waarde op 1 als je eruit gaat en weer in waarde blijft op 1 dan heb je extend staat deze weer opnieuw op 0 dan ondersteund deze het niet inderaad. Zal kunnen inderdaad dat de T het toch niet doet. In dit geval moet je dan ook je gateway vervangen voor acc
 7. Waarschijnlijk master motor slecht aan het worden. Wat je zal kunnen doen is de klep weer te openen. Dan met gepaste kracht voorzichtig en langzaam de klep naar boven duwen tot hij niet verder gaat. Daarna je sluitknop in de klep ingedrukt houden tot de knipperlichten beginnen te knipperen. Dan los laten en de knop gewoon indrukken voor sluiten. Dit kalibreert de klep en hopelijk Je probleem. Anders is er echt een motor waarschijnlijk bijna aan zijn eind.
 8. Passat Rdi

  ACC inbouwen B7

  Volgens mij is de 530 T al geschikt voor extend can En anders een 530 bc bl an die hebben zeker extend can.
 9. Passat Rdi

  ACC inbouwen B7

  Met deze abs gaat het niet lukken AF is niet geschikt naar mijn weten. Ze kunnen wel geprogrammeerd worden direct op de eeprom. Dus om te slagen andere abs pomp er in. De rest klopt wel en is geschikt. 3AA614109 BC, BB, AA, T, BJ, AN, AM, BS, E, D, Q, AE, AJ, BL, AS, AR, BN Deze zijn geschikt voor acc in de b7 met front assist en follow to stop https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/vw-passat-cc-b7-3aa-acc-abs-pumpe-steuergeraet-3aa614109as/1391228640-223-23975?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android Koopje al zeg ik het zelf. Ik heb zelf ook deze AS geplaats
 10. Ik heb nog wel een b7 3aa R boardnet deze is al geschikt voor xenon en led achterlichten. Ook byte 18 staat al juist voor xenon.
 11. Was de tuning nu al afgerond trouwens @areikelboom ramon? Was nog niet gelukt toch met je usa ecu?
 12. Denk het niet 2.0tsi en 1.8 tsi gebruiken normaal zelfde downpipe of je blok moet anders in de auto liggen maar hier geloof ik niet in. Ramon heeft ook een USA editie met gewoon zo,n down pipe.
 13. Dikke bak als ze zo snel wisselen zal er wel wat mee zijn vrees ik.
 14. https://www.ebay.co.uk/itm/232659996848 Wij gebruiken deze onder de cc doet het perfect.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden