Ga naar inhoud

Paul Westbroek

Members+
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Paul Westbroek won de laatste dag op september 20 2020

Paul Westbroek had de meest gelikete inhoud!

Over Paul Westbroek

 • Verjaardag 20-08-1977

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Wormerveer
 • Naam
  Die Lange

Overige

 • Auto
  Passat cc

Recente bezoekers van dit profiel

883 profielweergaven

Paul Westbroek's Achievements

20

Community reputatie

 1. Beste allemaal. Het is alweer een tijdje geleden maar ik ben dit keer op zoek naar iemand die een dongel heeft om n helix subwoofer te her programmeren van n golf 7 naar mijn passat cc. Kan er wel 1 kopen voor 95 euro maar misschien is er hier iemand die m heeft en mij ermee wil/kan helpen. Rob rdi had t idee dat er een paar mensen waren binnen de groep. Hopend op goed nieuws wacht ik t even af. Groet Paul
 2. Paul Westbroek

  Airbag kabel stuur

  Hey mannen. Ik heb een airbag kabel die een storing gaf. Dat is verholpen. Kwam erachter dat de kabel niet juist terug was gezet. Niet in de daarvoor bestemde geleiding sleuf zat maar tussen de veer die de airbag ontgrendeld. Ook was het blokje dat op de airbag zelf zit los. Daarvan zijn vergrendeling clips zijn afgebroken. Dit alles veroorzaakt door vorige eigenaar (waarschijnlijk) die de stuurknop heeft geprobeerd te maken. (De inleg zit los.) Lang verhaal kort. Er stond een QR code op en daar kreeg ik dit nr mee door: 5ZAAP1251105702232 Dit nr krijg ik geen een search mee op Google. Iemand enig idee welke kabel t moet zijn of waar/hoe ik kan zoeken naar de juiste kabel voor mijn vw passat cc 2.0Tsi uit 2012 met n CBFA motor? Op vin nr mischien maar dan waar?
 3. En Dan bij winparts ofzo? Neem aan dat t n art nr is?!
 4. Mannen. Wie weet waar ik voor mijn 2012 model de knoppen links (volume etc) kan kopen? Deze is los. Waarschijnlijk de pinnen afgebroken of iets.....thx Dit type....
 5. Hey vdub . Ik heb er een nieuwe dv+ van GFB in gezet. Denk niet dat die t begeven heeft. En wat betreft de compressie dat kan ik zelf niet. Dat zou aadrik moeten checken voor me. Maar die heeft 3 maanden geleden mn intake nog gecleaned. Dan zou t ook aant licht gekomen zijn?
 6. Ok dus de misfires hen heb ik al aangepakt door bobines & bougies te vervangen. Kan me nu nog de lucht massa meter vervangen. Beide sensoren boven en onder ook vervangen. Aardrik heeft intake clean gedaan én stage 1 gechipt & dsg vrijgeschakeld. Heb een k&n inleg filter geplaatst. Las dat je daarna ook de sensor moet vervangen.......info tot zover ?
 7. Dit schreef ik eerder. Heb zelf nog geen visuele controle gedaan omdat ik niet 100% weet wáár ik moet kijken de 2e foto van schema heb ik uit d post van ed....die is van n diesel. Weet niet of ik die ook op mijn 2.0 tsi benzine heb zitten. Die heb ik nog niet vervangen dan....
 8. Nee man binnen de groep? Heb weer problemen met de epc. Verdenk een kabelbreuk anders is het aardrik....
 9. Vinnie P bij wie moet ik wezen voor mn nieuwste probleem met de epc? Gr Paul
 10. Mannen is alweer een tijdje geleden maar het is terug. De epc gaat weer branden en geen power meer. Voornamelijk in de S en in sommige bochten (links of rechts) Beide sensoren bdp & nokkenas vervangen. Pcv nieuw bobines en bougies vervangen. Granulaat behandeling voor de kleppen/ intake. Resetten werkt even (trouwens rit naar & van Denemarken geen centje pijn??‍♂️)

  Nou las ik eerder ergens dat er in de buurt vd accu n kabel breuk kan zitten en in de post van ed tussen de ecu & gasklephuis een breuk kan zitten.......kan iemand mij hier verder mee helpen?

  Screenshot_20200909-183103_Facebook.jpg

  1. Paul Westbroek

   Paul Westbroek

   Heb ik in mijn 2.0 tsi benzine deze ook zitten?  Want dan zou t daar óók aan kunnen leggen! En zo ja....hoe kom ik daar bij?

 11. Mannebroeders, wie weet er uit ervaring of 10 j 19 inch past op n 2012 model passat cc? Wil 3sdm 0.06 dr onder zetten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden