Ga naar inhoud

reyhyper

Full Members
 • Aantal items

  725
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

reyhyper won de laatste dag op januari 24

reyhyper had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over reyhyper

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Haarlem
 • Interests
  Passie, hifi, pc hardware, scifi.
 • Naam
  Robin

Recente bezoekers van dit profiel

513 profielweergaven

reyhyper's Achievements

67

Community reputatie

 1. Helemaal goed! Zelfs padding van binnen hiertoe. Hoe mijn brein de verbinding niet legde 🙄 Thx all!😀
 2. Heb ik ook...dat dat past joh...ga kijken!
 3. Bij B8 bij mij zit daar geen sigarettenasbak met aansteker maar is dit een ligplaats voor je mobiel met USB aansluiting. Wel creatief idee!
 4. Ja. Eens. Dan blijft lamel. Vrouw doet dit altijd dicht en vindt het rijden met zoveel glas/licht minder prettig. Als ik nog alternatief vind zal ik hem posten.
 5. Dit is het verschil: Zonder lamelswitch met zonnebrilhouder (5G0 868 837) Met lamelswitch en zonder zonnebrilhouder (5G0867489B) Vervangen is dus geen optie.
 6. Ja dit is de 'Ali' oplossing. Die heb ik gehad maar dat wordt hem (bij mij) niet.
 7. Dit lijkt niet te werken ivm bediening van lamel. Ik krijg nl met de gegeven product code alleen plaatsjes van middenconsole in de hemel bij voorruit. Die kan ik niet vervangen voor eentje met brillenbak.
 8. Ik heb een euvel ondenkt in mijn Passie (B8): daar waar iedereen zijn zonnebril in de hemel van zijn/haar dak kan bewaren beschik ik daar niet over. Die optie heeft plaats moeten maken voor de bediening van het hemeltje/lamel voor het dakraam. Ik stuntel elke dag met mijn zonnebril. Ik werp hem nu in de bekerhouderruimte, maar dat wil je niet als je een wat betere zonnebril hebt. Dus voor dat ik een nieuwe aanschaf... Nu zocht ik natuurlijk op Ali, maar dat plastic spul is duidelijk niet OEM (bijv. kleur) en paste voor geen (mili)meter, dus weg-er-mee. Nu bedacht ik mij dat in mijn Volkswagen Golf IV Variant ik een soortgelijk probleem had en een zonnebrilhouden van de New Beetle had gekocht (die kwam fabrieksaf met zonnebrilhouder op de plek waar de steun in het plafond zit voor de bestuurder). Die paste precies (het artikelnummer 1C0857465). Weet iemand of die maten van de plafondhouder (afstand schroeven) door de jaren heen gelijk is gebleven? Die zonnebrilhouder van de New Beetle (1e versie) was nl. top herinner ik mij. Kijken of dat een betere retro-fit is voor de Passie. Alternatief is het origineel brildoosje die bij je bril komt gebruiken en dan in de deurvak werpen, C'est non? Iedere suggestie is er een!
 9. Ja, herkenbaar. ACC moet ik nog op rechtsinhalen toestaan zetten met VCDS. Bij weefvak is dit erg irritant als je ljnkerbaan voor rechts aanhoudt en iemand op de rechterbaan voor links traag rijdt. Gooit hem gewoon op de rem als je niet oppast. Maar...dat vraagt dan om een andere topic 😉
 10. Ok thx. Blijft tot nu toe spaarzaam en heb nu enkele situaties in beeld waar ik oplettend in moet blijven…maar goed, we moeten natuurlijk altijd blijven opletten 😅
 11. Ik heb af en toe last van spookmeldingen van de Front Assist en heb gister zelfs een onnodige ingreep gekregen. Betrof flauwe bocht naar links met fietser rechts op de baan. Denk dat de Passie dat ff lastig vond te verwerken. Eea werkt dus wel. Zijn er meer situaties waar Front Assist onnodig ingrijpt of meldingen geeft waarmee ik rekening kan houden? Denk nl bijv dat wanneer ik net wat rustiger door de bocht was gereden het geen probleem had geweest. Anybody else?
 12. Ik heb af en toe last van spookmeldingen van de Front Assist en heb gister zelfs een onnodige ingreep gekregen. Betrof flauwe bocht naar links met fietser rechts op de baan. Denk dat de Passie dat ff lastig vond te verwerken. Eea werkt dus wel. Zijn er meer situaties waar Front Assist onnodig ingrijpt of meldingen geeft waarmee ik rekening kan houden? Denk nl bijv dat wanneer ik net wat rustiger door de bocht was gereden het geen probleem had geweest. Anybody else?
 13. Ik heb zelf de indruk dat Xenon lampen heel heel lang meegaan. Of zijn er mensen met ervaringen inzake frequente vervanging?
 14. Ok. Kijk ik het ook tijdje aan. Heb nog 9 maanden garantie dus heb de tijd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden