Ga naar inhoud

reyhyper

Full Members
 • Aantal items

  823
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

reyhyper won de laatste dag op december 19 2022

reyhyper had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over reyhyper

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Haarlem
 • Interests
  Passie, hifi, pc hardware, scifi.
 • Naam
  Robin

Recente bezoekers van dit profiel

1064 profielweergaven

reyhyper's Achievements

94

Community reputatie

 1. Bij het uit- en inklappen van de spiegel aan de bestuurderszijde treed een schokkerig effect op met zeurderig geluid. Klaarblijkelijk moet dit met iets worden gesmeerd. Wat kan hiertoe worden geadviseerd? Dank alvast.
 2. Weet iemand of er een update is van de firmware Mib 2.5? Heb nu versie 0764 (zie bijlage). Vind Android Auto niet zo stabiel. Wellicht dat dit is opgelost in een nieuwere versie? Liefst wil ik hem zelf updaten, dus als iemand locatie of bestanden heeft dan graag Alvast dank! PS dat online of via WLAN updaten werkt bij mij ogenschijnlijk niet. Enkele minuten staat er, maar na 15 minuten gebeurt er nog steeds niets dan 'draaien' .
 3. Thx, obv van je ervaring ga ik dus de audi trottle mod niet uitproberen. Ben benieuwd of iemand positieve ervaringen heeft met het gesuggereerde alternatief “driving profile switchover”.
 4. Top, thx. Wat is je ervaring? Rijdt dit echter beter, zitten er nadelen aan, of is het mogelijk kwestie van proberen en aanvoelen? Ben m.n. Ook benieuwd naar impact op DSG instellingen. Neem aan dat bij deze wijze van aanpassen middels VCDS dat er geen risico is op disfunctionele ACC oid. Klopt? 44 steering assist security access 19249 adaptation driving profile swtichover set "incremental controlled over time" to "direct controlled over”
 5. Op Ross-Tech.com lees ik een aanpassing van, wat ik begrijp, de gevoeligheid van het gaspedaal [Audi Throttle Mod]. Ik lees enkele ervaringen hier en daar op het internet. 123 kwam ik met zoeken niemand alhier tegen met ervaring met deze mod. Mogelijk niet de goede zoektermen ingevoerd of is er niemand die het geprobeerd heeft? Mocht dit wel zo zijn dan hoor ik graag je ervaring met deze aanpassing. Thx! ps twijfelde tussen motor vs electronica bij plaatsing.
 6. Wellicht nog leuk om te weten: het aanzettenv an "Rain Closing" heeft naar mijn medeweten er bij mij ook toe geleid dat mijn zonnescherm dichtgaat als de zon op de auto schijnt. Niet de warmte binnen, maar de intensiteit van het zonlicht op de sensor is hiertoe bepalend gebleken. Heel relax. Mocht je leren interieur hebben is het aanzetten van de memory op de verwarmingsstand van de stoelen (zeker voor de bestuurdersstoel) ideaal. Je moet deze nu bij iedere start opnieuw instellen, dan niet meer. Zie de topic "wederom passat" van mij of PB.
 7. Kan geen sleutelgat ergens vinden. De huidige knoppen passen i.i.g.
 8. Nou. De knoppen van onderdelenfirma binnen en geplaatst. Persoonlijk vind ik dit beter dan dat bubbelende plastic. Mocht iemand nog ideeen hebben over toepassingsmogeljjkheden dan houd ik mij aanbevolen. Tot die tijd zijn het heerlijke tektiele knopjes om op te pushen. Voor als ik een ongeduldige bui heb 😜
 9. Dat is best een mooie oplossing en niet (zomaar) passend. Zal dan zeker de kuip met gaten moeten aanpassen (w.o. die haakse delen). Of deze dan ook diep genoeg is of juist te diep? Ook zie ik dat de afstand tussen autohold veel minder groot is dan bij mij. Dus mogelijk ook niet in lengte passend. Ik houd het ff achter de hand wel. Thx!
 10. Ik heb (een setje) knoppen gevonden voor 20 euri excl. verzending die hierin 'horen'. Ga dat maar proberen, want mijn VW garage kwam met het briljante idee dat hier een matje in moet voor een sleutel (...) 🙄 https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/onderdeelnummer/jkv959001b/onderdeel/schakelaar/onderdeelid/9061805/ Als dit past...dan is het de vraag welke functie ik de toetsen mogelijk kan geven (aanzetten en dimmen van discoverlichting in de auto ofzo)...😄 Alles om van het plakband af te komen...
 11. Pos 1 knop zie ik niet. Die lijk ik niet te hebben. Ga ik JKV 857 140 A proberen of die passen. Thx!
 12. Diver. Dat is natuurlijk geen enkel punt. Zo fijn dat je meedenkt! Blijkbaar rijd ik in een 'oude' taxi: verklaart waarom de achterbank te verwarmen is 😉 De middenconsole is blijkbaar echt anders op dit detail. Ik dacht ook aan wegsnijden horizontale delen, schuren van inkepingen en dan rubbertje er inleggen als sleutelbakje. Heb je wellicht code voor rubbertje sleutelbak? Gaat ik 'ns ff creabezig zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden