Ga naar inhoud

chinkone

Members+
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over chinkone

Profile Information

 • Plaats
  Utrecht
 • Naam
  Khanh

Overige

 • Auto
  Volkswagen Passat B8 1.4 TSI GTE Highline 2015

Recente bezoekers van dit profiel

625 profielweergaven

chinkone's Achievements

16

Community reputatie

 1. Gisteren kwam ik tot de ontdekking dat de zonnehemel niet meer volledig sluit. Hij blijft ca. 10cm open staan, het viel me tevens op dat hij ook niet volledig opent, aluminium frame van de screen blijft zichtbaar. Volgens mij was dit eerder niet het geval. De auto heb ik nu net geen jaar in bezit. Iemand dit eerder ervaren? Is dit zelf te verhelpen? Alle input is welkom.
 2. Dit ziet er echt fantastisch uit, auto is niet verlaagd?
 3. Stuk eleganter die Audi velgen. Goeie keus als je het mij vraagt, méér OEM qua looks.
 4. Dat ziet er serieus fraai uit met die Audi A6 velgen!
 5. Je bent toevallig niet in bezit van een soort gelijk aparte remote, naast je autosleutel? Hiermee kan je op afstand je auto voor verwarmen of koelen (op accustroom).
 6. Deze soft mod lijkt niet te werken op een B8 GTE uit 2015. Via OBDeleven zijn opties 1, 2, 3 & 5 beschikbaar waarvan ik alleen 1 en 2 kan selecteren. Bij het veranderen van de waarde kan ik geen verschil ontdekken, of ik zie iets over het hoofd.
 7. Ik kan tevens bevestigen dat dit niet de bedoeling is. Ik heb zelf een panoramadak met zonnescherm, deze gaat niet open zoals getoond op de fotos, deze blijft netjes in zijn geleiders.
 8. Duidelijk, ik vond verschillende draadjes op dit forum met een soortgelijke vraag. Als de portemonnee het toelaat is OEM verreweg de beste optie. Vond deze video op YouTube van Honda. Conclusie: niet OEM voldoet niet aan de hoge eisen, kwaliteit aanzienlijk minder. Alhoewel ik me af vraag hoe ze deze video in het voordeel van Honda hebben ge-edit.
 9. Ik ben sinds kort in bezit van een nieuwe familie auto. Volkswagen Passat Variant GTE uit 2015 en ik ben momenteel rond aan het kijken voor een ander setje wielen. Persoonlijk ben ik niet echt fan van knock-off of replica onderdelen/componenten en/of accesoires maar ik was wel benieuwd naar ervaringen rondom niet originele Volkswagen velgen. Behalve dat de prijzen aanzienlijk lager liggen ben ik benieuwd of er merkbare verschillen zijn met originele Volkswagen velgen.
 10. Precies wat ik dacht @Vinniepilon. Soortgelijke kwaal heb ik gehad bij een Opel Corsa, deze wilde spontaan niet meer aan slaan. Volle accu en genoeg benzine. Hij wilde wel contact maken, maar daar stopte het. Het euvel bleek inderdaad aan de brandstofpomp te liggen, deze leek niet meer te willen pompen. Dit kon tijdelijk verholpen worden door tegelijkertijd de auto te starten en de benzinetank aantal goeie tikken te geven met een rubberen hamer. Dankzij deze truc van de ANWB kon ik de auto van zijn plek krijgen en direct doorrijden naar de garage. Brandstofpomp moest wel vervangen worden. Misschien dat dit jou in de goede richting helpt @HermanTwente
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden