Ga naar inhoud

Vw W8

Members+
 • Aantal items

  152
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

12 Good

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Geëmigreerd
 • Interests
  Vw Passat 4.0 W8 4 motion
 • Naam
  Dyon

Recente bezoekers van dit profiel

662 profielweergaven
 1. Even een update. Auto is weer bij de garage geweest. Subframe gelast was rot.. remblokken eens vervangen voor dunnere en probleem is tot nu toe verholpen.. (even afwachten) Heel raar verhaal maar ik heb gewoon remblokken van textar gebruikt voor mijn type dus k snap niet wat daar dan mis is gegaan.. Volgende week worden alle motorsteunen vervangen. Over een aantal weken word de schroefset eronder gezet dat laat nog even op zich wachten omdat ze nog geproduceerd moeten worden. (Niet op voorraad voor de W8) Begin November heb ik een afspraak met Guerrilla Exh
 2. Ai dat is jammer.. Ok ik ga het allemaal zien
 3. Ok dan weet ik dat. Oh hoezo? Neem aan kw is goede fabrikant.
 4. Snap ik daarom vraag ik dus of er iemand met dit setje rijd en welke setting ze hebben en/of dat dit een kwestie van persoonlijk gevoel is.
 5. Ok ja ik wil hem sowieso achter heel laag maar ik bedoelde eigenlijk meer kwa comfort omdat ik dus een kw v2 set laat monteren en heb van meerdere mensen gehoord dat hij nog stugger word dan dat de W8 vanuit zichzelf al is.. deze set is ook door middel van 16 klikken te stellen naar comfortabeler of stugger zoals ik mij heb laten vertellen. Of is dit gewoon een kwestie van smaak en gevoel? Vroeg het me gewoon af heb namelijk niet zoveel zin om 8 testrondjes te maken ?
 6. Ok ja ik wil het door een garage laten doen dus gaat mij om het aantal uren dat ze ermee bezig zijn.. de stealer vraagt zich er €800 voor.. lijkt me overdreven?? ? Is er iemand die toevallig met dezelfde set rijd? Weke afstelling voelt het lekkerst aan icm de maat velgen die erop zit? Ik heb nu nog de standaard 17 inch.
 7. Net even uurtje tijd gehad en nog eens op de brug geweest om snel te kijken. Zie dat het wiel nu aanloopt en niet vrij draait.. konden het zo 123 niet vinden dus word volgende week weer naar gekeken als ik een dagje vrij heb want heb het erg druk.. Als iemand nog ideeën heeft is altijd welkom! Zie dat de schokbrekers ook aan vervanging toe zijn dus heb een set KW Inox v2 besteld, deze is gemakkelijk te vervangen net als originele set? Hoor namelijk van de garage dat daar wel wat meer werk in gaat zitten dan originele set?!
 8. Bedankt ik zal het meenemen in het onderzoek
 9. Ik ga er donderdag maar eens even naar kijken en alles even na lopen met de garage. Bedankt voor alle feedback ik houd jullie op de hoogte!
 10. Dat is het probleem nu net, beide handremkabels zijn vervangen + complete remmerij achter aan beide kanten, kan weer nieuwe schijven en blokken gaan kopen na max 500 km.. Ik denk dat het probleem zich eerder al voordeed maar nu pas opvalt vanwege de nieuwe onderdelen.. Word er langzaam beetje gek van zit al veel geld in de auto.
 11. Schijf links achter word veel warmer (echt heet) dan de rest van de schijven. De rest heeft geen problemen. Bedoel je per wiel kwa bandenslijtage of? Die schijf vertoont ook al groeven en de andere niet, blokken aan die kant zijn ongelijk afgeschuurd in ongeveer een maand tijd. Garage geeft aan dat toen de nieuwe klauw gemonteerd werd ze het ontluchtingsnippel losgedraaid hebben zodat de remdruk van de remvloeistof wegkon, maar de rem blokkeerde nog steeds.. Ik weet niet veel van auto’s dus kan alleen aangeven wat de garage me gezegd heeft.
 12. Denk het niet en ik laat alles door een goede bovag erkende garage repareren dus neem aan dat het op z’n minst juist gemonteerd word.. Ook hebben ze het hele zooitje er al 2/3 x vanaf gehaald dus dat moeten ze zeker gezien hebben. Ik heb er verder weinig verstand van.
 13. Maar de klauw etc zit er pas 500km op.. hoe kan het dan dat de zuiger dan alsnog kapot is of kan het ook nog dat de zuiger ergens anders door kapot gaat?
 14. Hmm ok.. ik heb geen idee zal het donderdag eens proberen dan heb ik weer tijd. Nee heb er jammer genoeg geen garantie meer op.
 15. Dat is idd gebeurt, remdruk is ook minder dan voorheen maar garagehouder geeft aan alles te hebben ontlucht zoals het hoort.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden