Ga naar inhoud

Vw W8

Members+
 • Aantal items

  182
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Vw W8

Profile Information

 • Plaats
  Nederland
 • Naam
  Dyon

Overige

 • Auto
  Passat 4.0 W8

Recente bezoekers van dit profiel

1030 profielweergaven

Vw W8's Achievements

18

Community reputatie

 1. Weet iemand of de boordcomputer in het display zit? Is dat 1 geheel?
 2. Ok dat ga ik zeker doen. Ik heb de verkoper het eens gevraagd maar hij zegt dat de motor altijd in onderhoud is geweest en dat als je een krukaslager probleem hebt de auto een vies hard slaande tik over en over maakt, hij heeft me een video gestuurd van een w8 met zo’n probleem kan het hier jammer genoeg niet delen vanwege grootte..
 3. Hmm ok komt meer bij kijken dan ik dacht zeg poeh.. is die plek makkelijk te bereiken?
 4. Bedankt voor alle info iedereen ik hoop ook dat ze snel weer rijd! Waar is dat precies voor als ik vragen mag? 😛
 5. Even een update. Na een paar goede gesprekken en volledige documentatie van de auto te hebben gezien heb ik besloten om de w8 die @dieseltje op internet had gevonden te kopen. Bedankt daarvoor @dieseltje!!!!! Hij is de 1e eigenaar, de auto heeft een paar maanden geleden nog een volledige check gehad bij dezelfde VW dealer waar hij de w8 gekocht heeft. (Om de 2 jaar volgens de boekjes) Het was een handgeschakelde versie maar hij heeft onlangs een frontaal ongeluk gehad waardoor het frame is verbogen. (Handbak ook te koop met dus maar 126000km) Voor €1700.- krijg ik het blok geleverd met 2 cats en 2 spruitstukken. (ZGAN) Wat ook mooi is is dat hij de lambdasondes en thermostaat, waterpomp etc. allemaal laat zitten en aangezien het pas 126000km gelopen heeft wil ik dat niet allemaal nog gaan vervangen.
 6. Is dit de thermostaat voor een w8? Kan het nergens vinden. https://m.auto-onderdelen24.nl/behr-thermot-tronik/7002808
 7. Wat kost het eigenlijk om de lambdasondes en thermostaat meteen mee te vervangen iemand enig idee en waar te kopen zonder je rot te moeten zoeken op sites zoals 24autoonderdelen.nl en het achteraf nog niet schijnt te kloppen. Ben nu dus een ruilmotor aan het zoeken en wil eigenlijk zoveel mogelijk laten vervangen zodat het blok er niet meer uit zou hoeven. (laten we het hopen🙏🏻) Koelsysteem zal ook nagelopen moeten worden. Nog een aantal dingen die ik beter kan laten vervangen of gaat dat echt teveel kosten?
 8. Ja is echt belachelijk.. ben eens verder gaan zoeken kwa reviews maar dat zijn echt oplichters. Ze flikken het zelfs bij andere auto handelaren, problemen met uitbouw/inbouw, geen garantie, geen tegemoetkomingen of wat dan ook.. Nee daar blijf ik mooi bij weg wat achteraf gezien heel jammer is ik bedoel waar vind je nog een “nieuwe” w8..
 9. Registratie is gelukt en heb eens een mail gestuurd bedankt.
 10. Google het bedrijf maar eens dan snap je mijn punt. Ook het blok vertrouw ik dan jammer genoeg niet zou ik het door iemand anders laten inbouwen. Nu nog iemand vinden die dit vaker gedaan heeft want kan tot nu toe geen enkel bedrijf vinden.
 11. Probleem is dat ik niet kan registreren op deze site heel vreemd 🙃 Ik kan ook een gloednieuwe motor krijgen enige struikelpunt is dat het van “altijd raak penders” komt en de reviews zijn echt schokkend.. Hij bied een gloednieuwe w8 motor aan met 0km uit 2004, hij zegt dat die uit Duitsland komt en al een tijdje daar ligt. (Onbekend hoelang precies) Ten eerste zegt hij dat het blok €5750.- kost waarop ik zei dat het afgerond €7000.- incl btw zou zijn zoals geadverteerd.. “daar kunnen we wel mee sjoemelen” dus ik krijg meteen een raar onderbuik gevoel.. Ten tweede vroeg ik wat het zou kosten met uitbouw/inbouw waarop hij antwoorde met €1000.- ex vloeistoffen. Klinkt allemaal heel mooi op het sjoemelen na maar ik krijg er een raar gevoel bij, het klinkt té mooi..
 12. Ok goed om te weten dit wist ik dus allemaal nog niet, bedankt hiervoor.
 13. Ja dat is heel mooi maar dat ga ik in deze tijd denk ik niet geregeld krijgen én ik kan me om een of andere reden niet registreren op de site dan kan ik ook geen contact opnemen met de verkoper.. ps heb ook een nieuw blok gevonden voor €7000 maar ben bang dat er alsnog vanalles mee is want komt van altijd raak penders af.. hele slechte reviews en zelfs al bij de rijdende rechter geweest 😛
 14. Geen idee.. (ook geen idee waar die zit maar ik denk wel dat de temp meter het gewoon doet anders stijgt ie niet tot 90 graden lijkt me?) Ja de dealer word hem sowieso niet die vragen me prijzen.. Maar hoe weet je nu zo zeker dat er verder geen schade is want een van de redenen dat ik dit blok mss niet opnieuw wil laten opbouwen is omdat ze mij aangaven dat er wel degelijk meer kapot kon zijn zoals kleppen, verstuivers etc en die kop is dus mooi niet meer te krijgen.. stel die is/gaat kapot dan heb ik dalijk €6000 uitgegeven en heb ik een kapot blok..
 15. 90 graden is toch de normale bedrijfs temperatuur van het blok niet? Bij mij is de meter nooit hoger dan die 90 graden gekomen dat weet ik wel zeker, ook tijdens dit hele gebeuren van nu dus niet.. jij zegt dat is dus niet normaal? Dan heeft het denk ik ook weinig zin om hier verder nog mee door te gaan want geen idee wat dat dan ook nog eens gaat kosten.. als je voor de auto staat draait alleen linker fan ook als airco niet aan staat.. rechter blijft hangen zeg maar die tikt af en toe maar draait niet.. Kan een nieuw blok krijgen maar word me ook te duur.. Dit is echt een groot drama aangezien er net zo’n €6000 in gepompt is..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden