Ga naar inhoud

Tarabass

Members+
 • Aantal items

  4108
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  77

Tarabass won de laatste dag op september 6

Tarabass had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4747 Excellent

Over Tarabass

 • Verjaardag 12-08-1979

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Elburg
 • Interests
  Software/Websites/Computers/Auto's
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  HEX+CAN VCDS latest&greatest

Recente bezoekers van dit profiel

1343 profielweergaven
 1. 805-183 https://www.google.com/search?q=805-183&safe=off&client=firefox-b-m&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjwytTQppblAhVIJlAKHcKcA-QQ_AUIBygC&biw=324&bih=495
 2. Flauwekul! Ze weten het wel, maar doen net alsof hun neus bloedt. Ik zou eens langs een andere rijden, bijvoorbeeld A'dam.
 3. Zeker bij Pouw geweest? En ja, daar wordt inderdaad gezegd dat alle hangende delen niet onder de carrosserie vallen. Andere dealer proberen?
 4. Frank is echt top, al jaren en jaren een bekende in de VW scene en zeker niet onbetrouwbaar. En lees eigenlijk ook niet dat J.J. iets verkeerds zegt, maar zich oprecht afvraagt hoe dit precies werkt. En natuurlijk heeft Frank zijn redenen om niet alles te vertellen, het is zijn brood. Maar als Frank het niet fixt, fixt niemand het
 5. Tarabass

  Torx schroeven bodemplaat

  Juust, gewoon bij de dealer.
 6. Zou je wel willen helpen, maar als Matthijs het al niet kan vinden.. Ben benieuwd naar de resultaten. Ik heb bij onze polo de extra stuurbekrachtiging ondersteuning bij lage snelheden ook uitgezet. Alsof je compleet de controle over het stuur kwijt bent. Rijdt en stuurt nu fijner. En dan te bedenken dat hij nog geeneens op de hoogste stand stond..
 7. Ik probeer te reageren Nav de zwart wit teller die te koop staat. Helaas krijg ik de melding dat jij geen berichten kunt ontvangen... 

  1. Tarabass

   Tarabass

   Probeer jou ook een bericht te versturen, maar je hebt waarschijnlijk je inbox vol. Mij kun je nu wel weer een bericht sturen als het goed is.

  2. Caravelle

   Caravelle

   Gelukt! 👍🏻👍🏻👍🏻

 8. Deze zijn geschikt voor 3C5: https://www.autodoc.nl/skf/1362743
 9. Zou erbij kunnen zitten inderdaad. Anders kun je hem bij de dealer bestellen. Waarom het zoveel nm plus 180 graden is weet ik niet, maar dit is volgens de specs. Een uurtje is krap. Moet het allemaal meezitten. Het wil nog weleens vast rotten daar.
 10. Kijk of je de dop hebt voor de asbout. Zorg voor een nieuwe asbout, deze mag je in principe maar één keer gebruiken. Je hebt een pijp ofzo nodig om deze bout los en vast te draaien voor extra kracht. Olie de boutjes van de fusee goed in paar dagen van te voren. Zorg eventueel voor nieuwe. Markeer de boutjes van de fusee zodat deze weer op dezelfde plek komen. Draai alles op moment aan. Zet streepjes op de asbout en naaf zodat je weet, nadat hij op moment staat, tot hoever je moet als je deze nog 180 graden moet natrekken. Verder weet ik even niet.
 11. Hier een howto. Geen idee om het zelf te doen?
 12. Tarabass

  Naafkappen

  Dank je, jaap! Even controleren
 13. Tarabass

  Naafkappen

  Wat zijn de maten?
 14. Tarabass

  Naafkappen

  Eindelijk! Ik weet dat BMW ze heeft en liep met het idee om er vw stickers op te plakken. Maar dit is nog beter
 15. Tarabass

  stelmotormaffia?

  Nee, nog niet aan toegekomen. Ze liggen nog steeds de gereedschapskist. Heb nu vakantie, dus dit is een goeie reminder Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden