Ga naar inhoud

Tarabass

Members+
 • Aantal items

  4317
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  86

Tarabass won de laatste dag op mei 18 2021

Tarabass had de meest gelikete inhoud!

Over Tarabass

 • Verjaardag 12-08-1979

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Elburg
 • Interests
  Software/Websites/Computers/Auto's
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  HEX+CAN VCDS latest&greatest

Recente bezoekers van dit profiel

3625 profielweergaven

Tarabass's Achievements

5k

Community reputatie

2

Community Answers

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe Golf, Willem. En bedankt voor je kunde en wijsheden! En is de Passat al weg?
 2. Dus al die mensen die elke keer zeggen dat je eerst je foto's moet verkleinen met bijvoorbeeld WhatsApp hebben zelf de forumregels niet gelezen 🤓
 3. Slaan we niet een beetje door met dat "je moeten voorstellen" etc. en met die forumregels die iedereen maar moet lezen. Op de meeste fora waar ik kom wordt het op prijs gesteld je voor te stellen, maar is het ook geen enkel probleem als je dat niet doet. Is het niet duidelijk om wat voor auto het gaat dan kan je dat toch gewoon vragen? Of je antwoord gewoon niet in topics waarvan jij vindt dat diegene zich eerst maar eens voor moet stellen. Als iemand zich opgenomen of geroepen voelt stelt 'ie zichzelf wel voor. Want vaak kom je op een forum als dit binnen met een probleem. Soms acuut. En als je het gezellig vindt stel je je voor en bouw je eventueel een band op. Je ziet dat als mensen worden uitgesloten van bepaalde subfora, ze hun vraag gewoon stellen in een ander subforum waar ze wel in mogen. En mensen uitsluiten of verplichten tot iets zorgt er in de regel niet voor dat ze zich welkom gaan voelen. Ik vind de optie van Tiptronic ook wel een goeie. En dan niet verplicht maken, maar als de gegevens nog niet zijn ingevuld gewoon even aangeven dat dat kan en waar. Als je deze vraag over de technische gegevens vraagt tijdens het aanmaken van een account of bij de eerste keer aanmelden zullen veel mensen dit wel invullen.
 4. Maar niet bij Lammert..
 5. Ik dacht ook altijd dat de 3C veel onderstuur had. Komend uit een Golf dacht ik altijd dat het door de grootte van de auto kwam. Tot hij is uitgelijnd door Lammert van der Meulen. Kende de auto niet weer en stuurt nu zeer dynamisch..
 6. Tarabass

  pin bezetting BCM

  Ik weet niet veel van ACC, maar heb je al met de auto gereden? Vaak krijg je meldingen die naar een stukje rijden weggaan. De auto uitlezen en eventuele fouten weggooien lijkt mij het slimst. Maar misschien dat anderen weten of het loskoppelen van de accu invloed heeft op ACC uitschakelen.
 7. Tarabass

  pin bezetting BCM

  Deze? boordnet pin bezetting.txt
 8. Als je hem binnenstebuiten doet gaat 'ie nog wel even mee denk ik..
 9. Het is maar net welke module/welk merk ze gebruikt hebben..
 10. Zo'n shooting brake is net alsof de auto in een identiteitscrisis zit. Ook al is het een aaaiiiiirrrr
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden