Ga naar inhoud

Tarabass

Members+
 • Aantal items

  4167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  78

Tarabass won de laatste dag op februari 10

Tarabass had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4791 Excellent

Over Tarabass

 • Verjaardag 12-08-1979

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Elburg
 • Interests
  Software/Websites/Computers/Auto's
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  HEX+CAN VCDS latest&greatest

Recente bezoekers van dit profiel

1529 profielweergaven
 1. Zou dit niet automatisch moeten gaan? https://www.greencarguide.co.uk/car-reviews-and-road-tests/volkswagen-passat-gte-review/ Ze doen tegenwoordig zeker geen boekjes meer bij een auto om het milieu te sparen zeker? 🌴
 2. Tarabass

  Schokbrekers

  Vanaf klopt, de eerste is in 2005 geproduceerd
 3. Heb je het zwart op wit, dat de dealer het via jouw verzekering wilt regelen? Want dat is gewoon oplichting natuurlijk, en kan jou in de problemen brengen. Ze bekennen hiermee ook schuld en zeggen hiermee impliciet dat er wel wat aan de voorruit mankeert. Zij verkopen jou een auto met mankementen en er is maar één oplossing, en dat is dat zij de ruit (laten) vervangen..
 4. Ieder zijn ding. Ik heb ze erin gehad en naast dat de kleur niet te vertrouwen is worden ze bloedheet en gingen er een paar knipperen bij mij. Nu één keer 70 euro uitgegeven en nergens last van, worden niet heet en geven de kleur die je verwacht.
 5. Natuurlijk kun je ze vervangen. Voor kwaliteitsledjes, deze heb ik ook in de auto en bevallen heel goed en worden niet heet, kun je hier een set configureren: https://www.hypercolor.de/VW
 6. Dat is deze: https://www.gereedschapbestellen.nl/dop-24-12-kant-voor-aandrijfassen
 7. Ik zat zelf eerlijk gezegd ook aan een alarm te denken. Het is nu inderdaad iets duidelijker, maar herken het probleem ook niet. Uitlezen geeft wellicht wat meer inzicht.
 8. Ik snap niets van je uitleg. Je zegt dat de deur open gaat als je op slot drukt, 1 keer drukken, twee keer drukken, geel lampje? Ik zou eerst eens bij de basis beginnen. Zorg dat er een nieuwe batterij in de afstandsbediening zit. En probeer goed uit te leggen wat het gedrag is.
 9. Een paar maandjes geleden een koppelingset gekocht voor een polo 6r. Nog geen €100,-. Net een koppelingset gekocht voor een passat 3c, incl. vliegwiel en boutjes, nog geen €350,-. Beide sachs. Luk is overigens gewoon sachs. Het schijnt dat de naam sachs zelfs terug te vinden is op producten van luk. Het maakt mekaar dus niet zoveel. In ieder geval verstandig om voor een goed merk te gaan. Het kan nog, veel, goedkoper, maar dan ga je ook inleveren op kwaliteit.
 10. Tarabass

  Oliesensor melding

  Sorry...don't shoot the messenger [emoji14] Moest je hem ook lang doorstarten, of andere symptomen?
 11. Tarabass

  Oliesensor melding

  Dit heb ik ook eens gehad, of nouja, vrouwlief. Een slechte accu icm een defecte brandstofpomp zorgde hiervoor. Zou dus heel goed totaal iets anders kunnen zijn dan iets met olie..
 12. Staat in je tankklep. Bij volle lading is het bij mij 3.0 voor en 3.4 achter..
 13. De kans is erg groot dat het één van de stelmotoren is van de kachel. Je hebt er ook "maar" 5 ofzo achter het dashboard zitten :mrgreen:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden