Ga naar inhoud

Collosseum

Members+
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Collosseum

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Rotterdam
  • Naam
    Colin

Overige

  • Auto
    Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI PHEV GTE Highline

Recente bezoekers van dit profiel

366 profielweergaven

Collosseum's Achievements

1

Community reputatie

  1. Hij zit er, met grote dank aan @Passat Rdi, al weer een paar maanden in en werkt fantastisch! Geeft de auto van binnen een stuk luxere uitstraling!
  2. Hee Allen, ik bezit een Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI PHEV GTE Highline met DP (3G0 035 020J) met een standaard Discover Pro MIB2 systeem (niet mijn auto, wel hetzelfde systeem) en wil die graag ombouwen naar een Discover Pro MIB2.5 9.2": Nou heb ik al contact gehad met @Passat Rdi en omdat ik geen versterker bezit zou het te doen moeten zijn, maar zou graag nog wat inzichten hebben aangezien het alweer een half jaar geleden is sinds ik contact met hem heb gehad. Zijn er mensen die ook zo'n ombouw hebben gedaan? Zijn er mensen die dit kunnen of bedrijven en werkt alles van de GTE goed in het nieuwe systeem? Ik hoor graag ervaringen van mensen en zie uit naar de tips!
  3. Hee Allen, ik bezit een Passat B8 GTE Highline zonder automatische achterklep. Je kan door middel van de sleutel alleen de achterklep van het slot halen. Nou zag ik ergens in een video dat je ook de gasveren kan vervangen zodat als die van het slot afgaat hij automatisch open gaat. Iemand daar enige ervaring mee of know how van? Het automatisch sluiten van een achterbak is meer een luxe probleem en is niet perse noodzakelijk, maar als die door middel van nieuwe, sterkere gasveren automatisch open zou gaan is dat wel handig met volle handen. Ik hoor het graag!
  4. Collosseum

    Rammel in het stuur

    Hee Joepke, ik heb sinds een maand ook een Passat en dit is precies hetzelfde geluid wat ik ook heb! Ik zelf heb het idee dat het niet een temperatuurgewijs probleem is, maar vooral op straatstenen of oneffen weg, als ik op asfalt rij dan is het geluid nagenoeg verdwenen. Mijn garage heeft hem ook open gemaakt (nog in de garantie), niks kunnen vinden... Nu snel deze topic gelezen. Jullie denken dat het te maken heeft met de airbag module? Of is er al een oorzaak gevonden en een daarbij horende oplossing! Ik hoor het graag!
  5. Collosseum

    Navigatie update

    Hee Allen, ik heb net als Melvin hetzelfde probleem. Het enige verschil is dat ik wel al de inhoud van de map op de SD kaart had gezet. Daarnaast was de SD card ook nieuw gekocht en zij de DiscoverCare app dat de SD card voldeed aan alle drie de eisen maar desondanks blijft hij na lang laden de foutmelding geven. Het lijkt wel of de auto ziet dat het om een softwareupdate gaat, want als ik hem in het SD card slot 1 doet komt er op het scherm: "SD card: Softwareupdate" Maar als ik dan bij navigatie update zoekt doet hij niks en krijg ik de foutmelding dat hij niks vindt... iemand enig idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden