Ga naar inhoud

welke is de mooiste???


passat2010

welk model/type is het mooist?  

92 leden hebben gestemd

  1. 1. welk model/type is het mooist?

    • -3b
      8
    • -3bg
      45
    • -3c
      40


Aanbevolen berichten

  • Reacties 78
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

ik zelf kies voor de 3bg deze is wat lager is als de 3c en oog zeker met een paar mooie 18/19inch wielen breeder. teven vindt ik het interieur van de 3b en 3bg degelijker gebouwdt minder hardplastic/kunstof. ik rij zelf een 3b en deze oogt zeker gezien de gescheiden knipperlichten minder modern.

maar daarintegen vindt ik het interieur mooier als de 3c.

Link naar reactie
Delen op andere sites

100% 3BG !

 

Zeker nu Skoda met z'n Superb Combi een oversized kloon heeft gefabriceerd van de 3c. Ik zou nog eerder kiezen voor Audi A4 qua design dan de 3c.

 

In zekere zin heeft VW met de overstap van de 3BG naar de 3c, hetzelfde bereikt als Saab met de 9-3 hatchback naar de 9-3 sedan; liefhebbers haken af, omdat er een bepaald gevoel mist.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Na lang wikken en wegen heb ik toch voor de 3C gekozen. Het interieur heeft de doorslag gegeven, ik vind een 3C er aan de binnenkant veel moderner uitzien dan een 3BG. Ik rij momenteel weer in mijn 3BG omdat de 3C in de garage staat voor nieuwe verstuivers. Als je overstapt uit de 3C highline naar een 3BG Athene Sport vind ik de 3BG echt een volledige klasse lagere uitstraling hebben.

 

De buitenkant van een 3BG vind ik wel mooier, vooral de neuspartij is lekker dik. De achterkant vind ik van een 3C weer mooier, de zijkant is mij om het even, mits beide wagens verlaagd zijn.

 

Ik heb persoonlijk iets minder met een 3B, die ziet er ondertussen toch wat gedateerd uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor mij de 3B. De kenmerken vind ik veel mooier dan bij de 3bg. Vooral het front. Vind ook de nieuwe passat(opvolger 3c of is het een facelift?) weer mooi. Die heeft meer weg van de 3b dan van de 3c. Vind ik persoonlijk dan.

 

 

Jaaa, helemaal mee eens !!!!! :D:wink: Kan niet wachten tot het nieuwe model in de showroom staat :!::mrgreen:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden