Ga naar inhoud

Domi84

Members+
  • Aantal items

    1110
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Domi84

  1. Inderdaad dat ding. Of ook vaak corrosie in de antennevoet.
  2. Massa is gedeeld. Plus moet je de stekker vergelijken met de lamp. Ontbrekende is voor de mistlampen.
  3. Die idd. Met de hand? Als je 2000 rpm draait ongeveer en n flinke dot gas geeft moet ie bewegen. Of in vagcom een actuator test.
  4. Controleer je variabele luchtinlaat eens.
  5. Eigenlijk is het gewoon triest dat zulks nodig is...
  6. Wat is langer? Vergeet ook niet dat je olie een stuk dikker is met deze kou en dus voor meer weerstand zorgt...
  7. Ben benieuwd. Wynn's en forté zijn zover de enige spullen waar ik positieve ervaringen mee heb.
  8. foutmeldingen bekijken inderdaaad.
  9. ter informatie http://www.pilotxenon.com/?id=57&title= ... mperaturen
  10. 10000k heeft een flinke paarse gloed/kleur. Onze ogen zijn daar minder gevoelig voor dan bijvoorbeeld de ietswat gele of bijna witte kleur van resp. 4000k en 5000k. Die twee laatste hebben dan ook(ook bij pilot) meer lux/cd dan de hogere of lagere kleuren.
  11. Ik zou bijna vermoeden dat je een defecte module hebt. Slijpen kost hier trouwens 7,50 per stuk bij een professionele slotenmaker.
  12. Domi84

    2 Tiptronic vragen

    10 km is normaal. Net gecontroleerd.
  13. 5 liter olie a 20 euro, een filter van 30-40 euro dacht ik, een pakking van een paar euro en een uur werk(maximaal!)
  14. Dat is volgens mij ook een gerucht. Het inleren van sleutels verandert namelijk niks aan de transponder. De transponder key wordt alleen gekoppeld aan de tacho.
  15. Voor de winter in een duurzame sealer plus wax zetten. Vervolgens door de winter regelmatig afspuiten en vooral niet zonder beleid/te vaak de spons erover.. Iedere wasbeurt met al die rotzooi vergroot de kans op krassen. Tenzij het natuurlijk je hobby is en je er de tijd voor hebt.
  16. Bij mij kun je die buis eruit halen door één schroef los te draaien. Maar onderste stuk van die peilstok steekt toch sowieso in je carter? Weet niet hoeveel eraf gebroken is maar ik zou me afvragen hoe groot de kans is dat dat stukje nu al los in je carter zit.
  17. Je was ermee bekend dat dat altijd bij de dealer moet toch? Altijd is trouwens een groot woord. Eigenlijk kan iedereen het met de juiste spullen. Hier bij de dealer hangt de prijs voor het inleren gewoon met grote letters bij de balie. 35 euro dacht ik. Doen ze ook bij 2de hands sleutels. Alleen, ook als het niet lukt betaal je. Je woont net te ver weg anders kon ik het wel voor je proberen. Tip voor als alles niet lukt: sleutelbaarden kun je loshalen. Spaart je weer een paar euro voor nieuwe en slijpen bij de volgende set.
  18. Hmmmz. Misschien moeten er contra pinnen op de velg ofzo? Heb deze nog nooit gezien.
  19. vacuum slangen krijg op rol bij de onderdelenzaak. Hoeft niet de hele rol te kopen Ik heb ff geen idee welk stuk je nu bedoelt. Maak anders even een foto als de zon weer schijnt.
  20. Nee joh, laat die stoel er lekker in staan. Helemaal naar achteren en dan lukt het ook. Ik wilde het zelf ook gaan doen vandaag(al eens gedaan om de stekkers te controleren). Maar idd te slecht weer. Heb ook maar besloten om sowieso te wachten totdat ik de antenne plus stekker heb om alles proper aan te sluiten. Als je toch één keer bezig bent...
  21. Allebei immo3 toch? Dan staat er w3 op de sleutelbaard. Doet de afstandbediening het wel?
  22. Dat t stuk is onderdeel van meer. Bij de dealer krijg je, uit mijn hoofd, de twee slanged vanuit achter de motor. Daar zit oa het t-stuk bij. Rot karwei. Nummer weet ik niet maar bij de dealer kun je meekijken in het programma.
  23. Op marktplaats is iemand die levert dat ook. Sleutelbaard laten slijpen kost je ongeveer 7-8 euro bij de sleutelmaker. Comfortmodule is plug en play idd. Waarschijnlijk moet je wel een antenne(€20) bijkopen als je die nog niet hebt. Helemaal netjes is het als je meteen je knipperlichten aansluit. Afhankelijk van je uitvoering moet je voor de antenne en knipperlichten nog een steker(€1,5) bijkopen. Transponder zit in het zender gedeelte dacht ik. Anders in het klapgedeelte. Heb je echt alleen een zender gekocht? Als je de pin van je wegrijblokkering/tacho weet kun je het laten inleren bij iemand met vagcom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden