Ga naar inhoud

ATS

Members+
 • Aantal items

  3326
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door ATS

 1. Je vrouw zal er ook blij mee zijn😪. niet alleen een deuk in je liefhebbers hart. Hoop dat het te herstellen is en verder er maar nooit meer er over hebben. Zeg ik uit eigen ervaring..
 2. Je zou kunnen kijken of je ventilator wel start, die op de condenser bij de radiator. Zomers kan hier bij stationair of lage snelheid problemen mee boven water komen. Maar door het koude weer kan het zijn dat hij niet start. Maar ik zou gewoon terug gaan en even de manometers er aan hangen. Dan zie je veel meer. Of misschien is gewoon je droger c.q. filter of blokventiel verstopt. Maar dat had een specialist gezien bij het bijvullen. Die zou de drukken altijd moeten nakijken en test draaien.
 3. Was hij eerder leeg? En hebben ze het lek gedicht? Of was er wat uit en is hij nu bijgevult, dit is in een auto niet veel waarschijnlijk 100 tot 200 gr. Sissen kan expasie ventiel zijn of ontlastorgaan. Laatste zou kunnen duiden op overvulling of verstopping Zwaar lopen de compressor ( kan ook overvulling of verstopping zijn) of de ventilatoren. Hoop dat je er wat aan heb. Maar zonder meer info is het beetje gissen.
 4. Dank je, zal dat binnen kort eens proberen.👍🏾
 5. Weet iemand hoe je het nep motor geluid permanent uit zet? In alle dcc standen? Ik heb zelf vag com voor de arteon maar ben er niet super in thuis.
 6. Begreep ik ozzy, ben ook ondernemer.. En met de idee van alles van fosiel af is de mogelijke vervanger al in aantocht. Denk alleen dat als deze werkelijk in europa komt de variant ook zal volgen. Het benoemen van de arteon in het stuk van autoweek vind ik vreemd. Die is nog maar 2 jaar in productie meen 2023 is die ook klaar.
 7. Zal dit te maken hebben met de E versie die er in de usa aankomt? Dat is een sedan. https://carbuzz.com/news/volkswagens-next-ev-is-this-passat-successor?fbclid=IwAR2J6XzNXt2yQstUlJuOhtSpNyVUvaysgbgLFAUiuNw3FDcJ9UVZ9GJfzNw
 8. ATS

  Remklauwen

  Mooi zwart? Prachtig op zo'n mooi kleur. Vind het dak ook mooi staan op die lak kleur😎
 9. De stoel instelling, verwarming etc krijgt voeding door de meerpolige stekker. Easy entry en memory hangen ook aan de canbus. Dus ik denk dat het niet een zekering is. Maar in een module zit. Misschien eens uit lezen via vagcom door iemand die er in thuis is. Ik heb ooit (jaar of 8 terug) memory in mijn 3c ingebouwd maar ben beetje kwijt hoe dat zat.
 10. Mooi dat het is opgelost.
 11. Hier ook in de winter conti en in de zomer michelin. Was daar ook heel tervreden over. Nu pirreli P zero (zat al op de auto) voor de zomer en nog op zoek naar winterband en velg. Denk weer conti.
 12. Misschien heb je er wat aan, maar ik heb nu klasse 5 van MI. Samen met de weconnect app zie je alles. Raam open, alarm status, waar de auto is etc. Bij mij zit hij aan de meld kamer. Maar zonder meldkamer krijg je een pushbericht bij een melding. Beste is een trunk monkey.. of iets in die geest.
 13. Die zijn idd wel heel gaaf.😎 en de kleur combi staat je passat ook goed.
 14. De alcatara R line niet memory stoel uit een arteon heeft massage functie. Tenminste ik heb dit in iedergeval. Is een optie duitsland. Bij leer bekleding is het memory en massage. Of deze zo past weet ik niet maar vw maakt veel zaken bruikbaar in veel modelen
 15. Ik zie een mod aan komen op je garage... Maar zit er strak in👍
 16. Golf R 8 beetje des volkswagen maar gave optie. Duitse uitleg vw In theorie kan er 100% van de torque naar het buitens wiel. Zal ook leuk zijn op een nieuwe passat R😎
 17. Klopt, al kan een fabrikant bij OZ of Borbet aanvullende eisen hebben. Dus komt uit dezelfde fabriek maar hoeft niet zelfde te zijn. Kan ook andersom zijn. VW wil lagere prijs en ze maken een mindere velg voor vw met hun goedkeuring.. Eibach heeft ook echt andere veren voor specifieke grote klanten.
 18. ATS

  trekhaak orgineel

  Check even of alle andere lampen het goed doen. In mijn 3c had ik bijna andere achter lichten gestoken ivm knipperen. Bleek achter af een lampje in de spiegel. Hoop dat het helpt.
 19. Nice, en ik doe je niet na. Mooie uitgepuzzeld.💪
 20. Zelf ben ik wel van de oem velgen, maar ondertussen wel me zomervelgen opnieuw gepoedercoat en de wintervelgen zijn in de plastic dip.
 21. ATS

  Kat in de zak gekocht?

  @@Passat BMT het zit niet tussen je oren.. motor loopt stationair rustiger met een warme motor. loopt op de snel weg ook veel rustiger. motor lijkt veel vlotter, kan dus zijn dat hij onderin meer vermogen of koppel heeft. bij mijn oude 1.8tsi motor zag je tussen 95 en 98 wel 10 pk verschil. Maar dan wel met tuning. edit; mijn tfsi maakt ook een diesel geluid bij koude start, bijna als op het filmpje...
 22. Eens met @@tiptronic. Of je de wagen moet altijd dealer onderhouden zijn. Dan kan het zijn dat de reiniger wel is gebruikt. Maar ik heb het gezien bij een mini van 13 jaar oud. Na de reiniger ging hij olie verbruiken.. Zelf geloof ik niet in de reinigingsmiddeltjes. Gewoon goede brandstof, lange afstanden zeker. En dan goed warm rijden.
 23. De 65L krijg ik er ook alleen in als ik even wacht en de nozzle onder een hoek er inzet. anders slaat hij meteen af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden