Ga naar inhoud

ATS

Members+
 • Aantal items

  3340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door ATS

 1. ATS

  1.8 tsi of 2.0 tsi?

  Had een 1.8 tsi van 2010 in de passat. Olie boot was het. Motor is gewisseld na 3 jaar voor een 2.0tsi motor uit 2013. Geen enkel probleem en door JD boven de 340pk gebracht. 2 ton er mee gereden.
 2. Bij verschillende Arteons is het stuur geheel vervangen. Om problemen met travel assist. Ik rij nu ook al een week rond met ander stuur. Ik kon het probleem tijdelijk "stoppen" door stuur in hoogte verzetten
 3. @wulfke hoe kan je zien of je pla3.0 heb? Sorry @Kooij voor in te breken op je topic.
 4. ATS

  verbruik 2.0 tfsi

  Dat maakt heel veel uit🤣
 5. ATS

  verbruik 2.0 tfsi

  Welke vermogen heb jou 2 tfsi? En is hij gechipped? Mijn huidige 2 tfsi (arteon 280pk 4motion) haalt die cijfers ook. Gemiddeld 1 op 11 via de tank en gereden kilometer. En zwaardere auto dan de passat. Bij mij was een chip bij de passat echt een hele verbetering. Daarna 10 to 15% betere cijfers. (160 pk naar 240 pk) Na de motor wissel van 1.8 naar 2 tfsi reed de passat 1 op 12 gemiddeld op de snelweg 1 op 14. Maar met 360pk!. Wel goede brandstof..
 6. ATS

  Onderhoud adres

  Jos en team zijn bekent met de arteon👍🏾 net nog geweest voor de service beurt.
 7. Je vrouw zal er ook blij mee zijn😪. niet alleen een deuk in je liefhebbers hart. Hoop dat het te herstellen is en verder er maar nooit meer er over hebben. Zeg ik uit eigen ervaring..
 8. Je zou kunnen kijken of je ventilator wel start, die op de condenser bij de radiator. Zomers kan hier bij stationair of lage snelheid problemen mee boven water komen. Maar door het koude weer kan het zijn dat hij niet start. Maar ik zou gewoon terug gaan en even de manometers er aan hangen. Dan zie je veel meer. Of misschien is gewoon je droger c.q. filter of blokventiel verstopt. Maar dat had een specialist gezien bij het bijvullen. Die zou de drukken altijd moeten nakijken en test draaien.
 9. Was hij eerder leeg? En hebben ze het lek gedicht? Of was er wat uit en is hij nu bijgevult, dit is in een auto niet veel waarschijnlijk 100 tot 200 gr. Sissen kan expasie ventiel zijn of ontlastorgaan. Laatste zou kunnen duiden op overvulling of verstopping Zwaar lopen de compressor ( kan ook overvulling of verstopping zijn) of de ventilatoren. Hoop dat je er wat aan heb. Maar zonder meer info is het beetje gissen.
 10. Dank je, zal dat binnen kort eens proberen.👍🏾
 11. Weet iemand hoe je het nep motor geluid permanent uit zet? In alle dcc standen? Ik heb zelf vag com voor de arteon maar ben er niet super in thuis.
 12. Begreep ik ozzy, ben ook ondernemer.. En met de idee van alles van fosiel af is de mogelijke vervanger al in aantocht. Denk alleen dat als deze werkelijk in europa komt de variant ook zal volgen. Het benoemen van de arteon in het stuk van autoweek vind ik vreemd. Die is nog maar 2 jaar in productie meen 2023 is die ook klaar.
 13. Zal dit te maken hebben met de E versie die er in de usa aankomt? Dat is een sedan. https://carbuzz.com/news/volkswagens-next-ev-is-this-passat-successor?fbclid=IwAR2J6XzNXt2yQstUlJuOhtSpNyVUvaysgbgLFAUiuNw3FDcJ9UVZ9GJfzNw
 14. ATS

  Remklauwen

  Mooi zwart? Prachtig op zo'n mooi kleur. Vind het dak ook mooi staan op die lak kleur😎
 15. De stoel instelling, verwarming etc krijgt voeding door de meerpolige stekker. Easy entry en memory hangen ook aan de canbus. Dus ik denk dat het niet een zekering is. Maar in een module zit. Misschien eens uit lezen via vagcom door iemand die er in thuis is. Ik heb ooit (jaar of 8 terug) memory in mijn 3c ingebouwd maar ben beetje kwijt hoe dat zat.
 16. Mooi dat het is opgelost.
 17. Hier ook in de winter conti en in de zomer michelin. Was daar ook heel tervreden over. Nu pirreli P zero (zat al op de auto) voor de zomer en nog op zoek naar winterband en velg. Denk weer conti.
 18. Misschien heb je er wat aan, maar ik heb nu klasse 5 van MI. Samen met de weconnect app zie je alles. Raam open, alarm status, waar de auto is etc. Bij mij zit hij aan de meld kamer. Maar zonder meldkamer krijg je een pushbericht bij een melding. Beste is een trunk monkey.. of iets in die geest.
 19. Die zijn idd wel heel gaaf.😎 en de kleur combi staat je passat ook goed.
 20. De alcatara R line niet memory stoel uit een arteon heeft massage functie. Tenminste ik heb dit in iedergeval. Is een optie duitsland. Bij leer bekleding is het memory en massage. Of deze zo past weet ik niet maar vw maakt veel zaken bruikbaar in veel modelen
 21. Ik zie een mod aan komen op je garage... Maar zit er strak in👍
 22. Golf R 8 beetje des volkswagen maar gave optie. Duitse uitleg vw In theorie kan er 100% van de torque naar het buitens wiel. Zal ook leuk zijn op een nieuwe passat R😎
 23. Klopt, al kan een fabrikant bij OZ of Borbet aanvullende eisen hebben. Dus komt uit dezelfde fabriek maar hoeft niet zelfde te zijn. Kan ook andersom zijn. VW wil lagere prijs en ze maken een mindere velg voor vw met hun goedkeuring.. Eibach heeft ook echt andere veren voor specifieke grote klanten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden