Ga naar inhoud

ATS

Members+
 • Aantal items

  3306
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  12

ATS won de laatste dag op november 7 2021

ATS had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over ATS

 • Verjaardag 03-02-1979

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Holland
 • Naam
  Antoine

Overige

 • Vagcom
  Rosstech

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ATS's Achievements

363

Community reputatie

 1. Begreep ik ozzy, ben ook ondernemer.. En met de idee van alles van fosiel af is de mogelijke vervanger al in aantocht. Denk alleen dat als deze werkelijk in europa komt de variant ook zal volgen. Het benoemen van de arteon in het stuk van autoweek vind ik vreemd. Die is nog maar 2 jaar in productie meen 2023 is die ook klaar.
 2. Zal dit te maken hebben met de E versie die er in de usa aankomt? Dat is een sedan. https://carbuzz.com/news/volkswagens-next-ev-is-this-passat-successor?fbclid=IwAR2J6XzNXt2yQstUlJuOhtSpNyVUvaysgbgLFAUiuNw3FDcJ9UVZ9GJfzNw
 3. ATS

  Remklauwen

  Mooi zwart? Prachtig op zo'n mooi kleur. Vind het dak ook mooi staan op die lak kleur๐Ÿ˜Ž
 4. De stoel instelling, verwarming etc krijgt voeding door de meerpolige stekker. Easy entry en memory hangen ook aan de canbus. Dus ik denk dat het niet een zekering is. Maar in een module zit. Misschien eens uit lezen via vagcom door iemand die er in thuis is. Ik heb ooit (jaar of 8 terug) memory in mijn 3c ingebouwd maar ben beetje kwijt hoe dat zat.
 5. Mooi dat het is opgelost.
 6. Hier ook in de winter conti en in de zomer michelin. Was daar ook heel tervreden over. Nu pirreli P zero (zat al op de auto) voor de zomer en nog op zoek naar winterband en velg. Denk weer conti.
 7. Misschien heb je er wat aan, maar ik heb nu klasse 5 van MI. Samen met de weconnect app zie je alles. Raam open, alarm status, waar de auto is etc. Bij mij zit hij aan de meld kamer. Maar zonder meldkamer krijg je een pushbericht bij een melding. Beste is een trunk monkey.. of iets in die geest.
 8. Die zijn idd wel heel gaaf.๐Ÿ˜Ž en de kleur combi staat je passat ook goed.
 9. Ze zijn zeker mooi๐Ÿ˜Ž
 10. De alcatara R line niet memory stoel uit een arteon heeft massage functie. Tenminste ik heb dit in iedergeval. Is een optie duitsland. Bij leer bekleding is het memory en massage. Of deze zo past weet ik niet maar vw maakt veel zaken bruikbaar in veel modelen
 11. Ik zie een mod aan komen op je garage... Maar zit er strak in๐Ÿ‘
 12. Golf R 8 beetje des volkswagen maar gave optie. Duitse uitleg vw In theorie kan er 100% van de torque naar het buitens wiel. Zal ook leuk zijn op een nieuwe passat R๐Ÿ˜Ž
 13. Klopt, al kan een fabrikant bij OZ of Borbet aanvullende eisen hebben. Dus komt uit dezelfde fabriek maar hoeft niet zelfde te zijn. Kan ook andersom zijn. VW wil lagere prijs en ze maken een mindere velg voor vw met hun goedkeuring.. Eibach heeft ook echt andere veren voor specifieke grote klanten.
 14. ATS

  trekhaak orgineel

  Check even of alle andere lampen het goed doen. In mijn 3c had ik bijna andere achter lichten gestoken ivm knipperen. Bleek achter af een lampje in de spiegel. Hoop dat het helpt.
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden