Ga naar inhoud

ATS

Members+
 • Aantal items

  3326
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

ATS won de laatste dag op februari 20

ATS had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over ATS

 • Verjaardag 03-02-1979

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Holland
 • Naam
  Antoine

Overige

 • Vagcom
  Rosstech

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ATS's Achievements

375

Community reputatie

 1. Je vrouw zal er ook blij mee zijn😪. niet alleen een deuk in je liefhebbers hart. Hoop dat het te herstellen is en verder er maar nooit meer er over hebben. Zeg ik uit eigen ervaring..
 2. Je zou kunnen kijken of je ventilator wel start, die op de condenser bij de radiator. Zomers kan hier bij stationair of lage snelheid problemen mee boven water komen. Maar door het koude weer kan het zijn dat hij niet start. Maar ik zou gewoon terug gaan en even de manometers er aan hangen. Dan zie je veel meer. Of misschien is gewoon je droger c.q. filter of blokventiel verstopt. Maar dat had een specialist gezien bij het bijvullen. Die zou de drukken altijd moeten nakijken en test draaien.
 3. Was hij eerder leeg? En hebben ze het lek gedicht? Of was er wat uit en is hij nu bijgevult, dit is in een auto niet veel waarschijnlijk 100 tot 200 gr. Sissen kan expasie ventiel zijn of ontlastorgaan. Laatste zou kunnen duiden op overvulling of verstopping Zwaar lopen de compressor ( kan ook overvulling of verstopping zijn) of de ventilatoren. Hoop dat je er wat aan heb. Maar zonder meer info is het beetje gissen.
 4. Dank je, zal dat binnen kort eens proberen.👍🏾
 5. Weet iemand hoe je het nep motor geluid permanent uit zet? In alle dcc standen? Ik heb zelf vag com voor de arteon maar ben er niet super in thuis.
 6. Begreep ik ozzy, ben ook ondernemer.. En met de idee van alles van fosiel af is de mogelijke vervanger al in aantocht. Denk alleen dat als deze werkelijk in europa komt de variant ook zal volgen. Het benoemen van de arteon in het stuk van autoweek vind ik vreemd. Die is nog maar 2 jaar in productie meen 2023 is die ook klaar.
 7. Zal dit te maken hebben met de E versie die er in de usa aankomt? Dat is een sedan. https://carbuzz.com/news/volkswagens-next-ev-is-this-passat-successor?fbclid=IwAR2J6XzNXt2yQstUlJuOhtSpNyVUvaysgbgLFAUiuNw3FDcJ9UVZ9GJfzNw
 8. ATS

  Remklauwen

  Mooi zwart? Prachtig op zo'n mooi kleur. Vind het dak ook mooi staan op die lak kleur😎
 9. De stoel instelling, verwarming etc krijgt voeding door de meerpolige stekker. Easy entry en memory hangen ook aan de canbus. Dus ik denk dat het niet een zekering is. Maar in een module zit. Misschien eens uit lezen via vagcom door iemand die er in thuis is. Ik heb ooit (jaar of 8 terug) memory in mijn 3c ingebouwd maar ben beetje kwijt hoe dat zat.
 10. Mooi dat het is opgelost.
 11. Hier ook in de winter conti en in de zomer michelin. Was daar ook heel tervreden over. Nu pirreli P zero (zat al op de auto) voor de zomer en nog op zoek naar winterband en velg. Denk weer conti.
 12. Misschien heb je er wat aan, maar ik heb nu klasse 5 van MI. Samen met de weconnect app zie je alles. Raam open, alarm status, waar de auto is etc. Bij mij zit hij aan de meld kamer. Maar zonder meldkamer krijg je een pushbericht bij een melding. Beste is een trunk monkey.. of iets in die geest.
 13. Die zijn idd wel heel gaaf.😎 en de kleur combi staat je passat ook goed.
 14. De alcatara R line niet memory stoel uit een arteon heeft massage functie. Tenminste ik heb dit in iedergeval. Is een optie duitsland. Bij leer bekleding is het memory en massage. Of deze zo past weet ik niet maar vw maakt veel zaken bruikbaar in veel modelen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden