Ga naar inhoud

Razor0ne

Members
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Razor0ne

  • Verjaardag 30-09-1991

Profile Information

  • Plaats
    NB - Breda

Razor0ne's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dit had ik al verwacht. Bedankt voor uw reactie.
  2. Beste iedereen, Mijn vader heeft interesse in een autoradio zoals deze: http://www.navaudio.nl/products/Volkswa ... 2b-HD.html Weet iemand toevallig of deze beveiligd zijn met een code of iets dergelijks zodat deze bij diefstal niet te gebruiken is? Alvast bedankt.
  3. Prachtig! Erg mooi gedaan zoals uw auto er nu uit ziet;)
  4. Het verhaal lijkt niet af te zijn als ik naar de titel kijk (Passat CC start niet meer).
  5. Wat zie je niet staan op vwe kenteken check?
  6. Vraagprijs is redelijk gezien de km stand en bouwjaar. Maar het kan nog teveel zijn (heb geen idee), maargoed gezien de opties kan het natuurlijk wel. Trouwens heeft die Passat nu 6 versnellingen of 5? want onder het tabje kenmerken staat 5 twrwijl hij in de tekst 6 heeft staan. Ik heb even een kenteken check gedaan en daar staat 5 versnellingen. Het zou natuurlijk kunnen dat deze Passat omgebouwd is (maar qua motor en transmissie lijkt mij sterk).
  7. Vraagprijs is redelijk gezien de km stand en bouwjaar. Maar het kan nog teveel zijn (heb geen idee), maargoed gezien de opties kan het natuurlijk wel. Trouwens heeft die Passat nu 6 versnellingen of 5? want onder het tabje kenmerken staat 5 twrwijl hij in de tekst 6 heeft staan.
  8. Ik heb ook voor de 3C gekozen. Ik vind de 3C mooier omdat het model mooier is (gestroomlijnder). Het interieur is tevens erg modern en netjes afgewerkt. Tevens vind ik van de 3BG de sedan mooier dan de Variant.
  9. Gefeliciteerd met je aankoop! Geniet er van
  10. Ik denk er precies hetzelfde over, niet mooi dus. Ik heb volgens mij in de autoweek 1 foto gezien hoe de nieuwe Passat er uit gaat zien.
  11. Zo een hoes heeft mijn vader op het werk gekregen erg handig voor het vervolg.
  12. Bedankt voor jullie antwoorden. Voor het dopje is het dus het beste om langs de vw dealer te gaan, en die koplampen moeten we nog naar kijken (anders bij een beurt laten controleren bijvoorbeeld). Volgens mij zitten er geen Aerotwin ruitenwissers op.
  13. Beste forum leden, Ik stel voor mijn vader 2 vragen voor het volgende: Het dopje van de ruitenwisser achter was ineens weg, waar kan je zo dopje kopen inplaats van de Volkswagen garage? Foto van ontbrekende dop bijgevoegd En na een bezoekje aan de wasstraat blijft altijd een stuk borstel tussen de lichtunit hangen van de passat 3c, is hier iets tegen te doen en hebben jullie dat ook? (de mensen die meestal naar de wasstraat gaan). Foto bijgevoegd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden