Ga naar inhoud

passat2010

Members+
  • Aantal items

    2006
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passat2010

  • Verjaardag 10-05-1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.detailtoday.nl http://www.koplapdokter.nl

Profile Information

  • Plaats
    oss
  • Interests
    vw passat

Overige

  • Vagcom
    nee nog niet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

passat2010's Achievements

1

Community reputatie

  1. dag heren is even geleden dat ikmonline ben geweest, de Passat is ook al even weg en ik heb een 307 gekocht (zeg maar niks) nu kan ik echt niet wennen aan dat franse ding en heb ik hem verkocht. ik heb nu een vr5 op het oog uit 99, met 245k op de teller. zijn er nog punten die ik mee moet nemen? gr roel
  2. ik zie de foto vanzelf wel ga je het nu zelf doen?
  3. Ik begrijp de reactie,s wel. Ik als applicatie center doe zelf ook de inspecties maar de klant kan ook naar een ander applicatiecenter. de controle is visueel op een aantal punten, deze zijn vastgesteld door opti-coat europe net als alle garantie voorwaarden en claims. ik kan niemand laten zien dat de coating overal exact 2 micron is wat ik wel weet is dat ik sta voor kwaliteit en hier dus ook na handel. ook tijdens een inspectie ga ik niet zoeken na ruimte om onder een garantie uit te komen. is er iets na mening net in orde wordt dit gratis hersteld. ik en aan aantal grote spelers in het detail wereldtje (ook applicatie centers) zijn erg onder de indruk van deze coating. hoe de coating het over een langere periode doet kan ik ook nog niet zeggen maar resultaten uit Australië beloven veel goeds daar is de coating al ruim 3 jaar op de markt.
  4. Dat is nogal een claim "5 jaar garantie op de coating". Moet je dan aan speciale voorwaarden voldoen en zo ja welke? Wordt deze coating ook onder Infrarood licht uitgehard? Meestal is dat het verschil tussen de particuliere lijn en de professional lijn van dergelijke producten, is dat bij Opti Coat ook zo? Das idd een flinke claim maar op nieuwe auto,s is de garantie zelfs levenslang. En nee de coating hard uit zonder infra rood voor de garantie dient de coating elk jaar geinspecteerd te worden door een applicatie center.
  5. Je hebt ook 5 jaar garantie op de coating. Hij is alleen niet particulier verkrijgbaar.
  6. ik heb het het dan over de opti-pro coating maar je hebt pb gr roel
  7. Wat er geel wordt is de coating die er origineel op zit. Wax kan maar ik zou er opti-coat opzetten deze is permanent. Tevens is het coating verhaal echt geen onzin.
  8. Ik maak mijn testspot altijd links voor, deze maak je puur om te kijken met welke combi je de lak krijgt zoals je zou willen. Je bent altijd welkom voor een speedcourse ( voor niks)
  9. Ook gaat een woolpad niet echt lkkr werken op een D/A machine met een cutting foampad kom.je idd een heel eind.
  10. de blue velvet is idd een goede optie.
  11. De oplossing weet ik niet, accu los gehaald koffie gedronken accu weer vast en het doet het allemaal weer.
  12. Er zijn ook mensen die niet continu op een forum zitten, dus sorry als ik je niet met 5 minuten een andwoord geef. het probleem is inmiddels opgelost.
  13. v udenhout op de kantsingel hahaha leuk hoor
  14. heeft er iemand in de buurt van oss vagcom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden