Ga naar inhoud

Rampie95

Members+
  • Aantal items

    260
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Rampie95 won de laatste dag op januari 14

Rampie95 had de meest gelikete inhoud!

Over Rampie95

  • Verjaardag 10-09-1995

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Fijnaart
  • Naam
    Quentin

Overige

  • Vagcom
    Yes
  • Auto
    Passat b6 station sportline / Superb 3u 1.8t awt 190pk

Recente bezoekers van dit profiel

601 profielweergaven

Rampie95's Achievements

72

Community reputatie

  1. Ik denk als ik het zo lees dat een composition media een intressante keuze is, mocht je eventueel toch nog gebruik willen maken van ingebouwde navigatie dan kun je eens kijken naar een discover media beide toestellen hebben ops weergaven, ondersteuning voor een camera en de stuurwielbediening blijft werken. Tevens junnen bijde systemen overweg met android auto, apple carplay en mirrorlink zelf heb ik recent een composition media ingebouwd en dat werkt perfect evenals de android auto zal even een foto van mijn exemplaar er bij zetten.
  2. Goedenavond, heb het programmatje eens gedownload en geïnstalleerd echter krijg ik de volgende melding😅 heb ik iets over het hoofd gezien misschien haha
  3. Misschien heb je het inmiddels al werkend... Maar als je een rns315 met bleutooth inbouwt dien je de bleutooth module onder de stoel los te klikken, groten kans dat hij daarna werkt. Dit was bij mij in iedergeval al genoeg.
  4. Welke van de 4 sensoren is nu werkelijk concreet de lambda/oxygen sensor?
  5. Zo inmiddels weer wat kilometers gereden met het volgende als resultaat, weet iemand heel misschien welke van de 4 sensoren die oxygen sensor is? Ik dacht die vooraan boven aan zat???
  6. Mocht ik als nog intressen er in hebben laat ik het je weten en zonder meer zal ik alle info die ik te weten kom hier posten.
  7. Ook met stoelverwarming? Zoja dan neem ik nog even contact met je op middels pb
  8. Ik zal er komende dagen zonder meer eens wat meer info over proberen te vinden en dan zal ik alles hier op het forum kwa info, mogelijk dat andere mensen het eventueel extra kunnen aanvullen zodat het voor de overige leden ook mogelijk is om het paneel succesvol om te kunnen bouwen😎
  9. @bm-erdan zal het denk ik de volgende worden: https://www.ebay.de/itm/294173781005?epid=647316536&hash=item447e1fac0d:g:WAwAAOSw5lJgnORQ Staat toevallig hier op het forum een how to of iets van hulp links?
  10. Heb je heel toevallig misschien iets van een linkje met wat info? 😅 Dat is zonder meer het idee er achter, moet nog steeds een groot topic plaatsen met info over beide wagens😅😅 misschien morgen maar eens aan beginnen haha
  11. De wagen missen is geen probleem, en een donor wagen zat ik zonder meer al aan te denken, dan kan ik zelf alles demonteren zonder dat er een handige Harrie overal in gaat zitten knippen...
  12. Dan moet ik misschien maar eens de eerste zijn 😅 overigens als ik je goed begrijp is ook voor dit huidige paneel een soort upgrade paneel te vinden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden