Ga naar inhoud

passa77

Members+
  • Aantal items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over passa77

  • Verjaardag 03-06-1977

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Deventer
  • Naam
    Serge van der Hoek

Overige

  • Vagcom
    nop

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

passa77's Achievements

11

Community reputatie

  1. Ik heb het blok helemaal schoon gespoten gisteren. Ik zal inderdaad eens kijken of ergens een lekkage of nattigheid zie.
  2. Hallo, Ik heb met mijn passat 1.9 TDI van 2003 de laatste tijd soms dat ik een luchte geur van olie ruik in de auto. Ik merk dat dit gebeurd als ik met "zware last" rijd. Voornamelijk als ik met de caravan achter de auto rijdt en dan optrek waarbij het vermogen wordt aangesproken. En dan ruik ik het voornamelijk als ik weer stil sta. Het is ook niet overheersend, het is maar een lichte geur. Als ik zonder caravan rijd en dan flink "trap'met de auto ruik ik het niet. Ik kan zo op het eerste gezicht geen lekkage vinden bij de blok. Iemand enig idee wat het mogelijk zou kunnen zijn? Ik moet over 2 weken met de auto en caravan naar Zuid-Frankrijk.......
  3. Vanmorgen heb ik de sensor achter op het blok vervangen en dat was de boosdoener. Probleem is verholpen. Bedankt voor jullie raad. ?
  4. Ik zal eens langs de dealer gaan. Kijken wat zij zeggen.
  5. Oké, en weet jij toevallig of dat dan dezelfde sensor is als die ik heb vervangen. Als ik op internet zoek kom ik eigenlijk maar 1 type sensor tegen. Anders ga ik even langs de dealer.....
  6. Oké, welke moet ik dan vervangen? Ik wist niet dat er 2 in zaten. Ik zou allang blij zijn als het een andere zou zijn ipv de kabel of zo.
  7. Ik heb de sensor vervangen die, vooraan links onderin, in de leiding zit vervangen.
  8. Goedemorgen, Ik zit met het volgende probleem en weet niet hoe ik het moet oplossen: Sinds enige tijd geeft mijn passat 3BG 1.9 TDI een foutmelding op het display. Het lampje van het motormanegment blijft branden. Als ik de auto op contact zet geeft hij in de display ook de melding "ABGASWERKSTATT". Tevens loopt de temperatuurmeter niet meer op bij een warme motor. Vervolgens heb ik in eerste instantie een nieuwe koelvloeistof temperatuursensor gemonteerd. De foutcodes gewist maar vervolgens is het probleem niet verholpen. Hij geeft bij diagnose de volgende foutmeldingen: 17664 Sensor temp. motorkoelvloeistof: open/kortsluiting naar plus 01039 Sensor koelvloeistof temp. Kortsluiting naar positief of open circuit. Vervolgens is er test gedaan op de werking van de tellers in het dashboard. Dan loopt de temperatuurmeter wel op. Dus mede gezien de foutmelding zou er iets met de bekabeling moeten zijn. De stekker van de sensor is goed. Hoe kan ik nu testen en vinden waar dan het mogelijke probleem zit?
  9. Ziet er mooi uit. Maar ik heb dit interieur net een half jaartje. Verder is die in uitstekende staat. Tevens zitten er stoelverhogers in de achterbank. Ideaal op dit moment voor de kids. Dus ik wil het liefst niet het interieur wisselen. Daarom hoopte ik dat het te vervangen was.
  10. Hallo Dieseltje, Oh zit hij genaaid ja? Ik had verwacht dat hij er los tussen zou zitten. De mat is doorgebrand dus ik weet zeker dat hij kapot is. Ik kan hem nu niet gebruiken omdat hij dan weer kortsluiting maakt. Hij doet het in principe wel. Hij wordt wel warm maar sons maakt hij kortsluiting en komt de rook uit de stoel. Ik gebruik hem nu dus ook niet. Het "probleem" is dat ik een grijs interieur heb en die kom ik niet veel tegen op ebay. Vandaar dat ik hem wilde vervangen.
  11. hallo, Ik heb een vraagje. Ik heb al het forum door gelezen en lees er verschillende verhalen over. Ik heb een lederen interieur (achteraf ingebouwd) in mijn 3bg van 2003. Nu is alleen de verwarmingsmat van de zitting (bestuurdersstoel) defect en ik wil deze vervangen. Ik heb wel gelezen dat je een mat moet hebben, speciaal voor lederen bekleding. Na wat zoeken ben ik 2 artikelnummers tegen gekomen: 1J0 963 555 B en de 1J0 963 555 D. Het is mij nu niet duidelijk welke ik nodig heb, voordat ik de verkeerde bestel. En is het een beetje te doen om het zelf te vervangen?
  12. @@maxx007at Ik kwam dus ook het volgende probleem weer tegen. Nadat ik de massadraad naar het massapunt onder de A-stijl weer had verwijderd heb ik hem van de stekker verlichting op een massapunt van het portier aangesloten. Toen brandde de lamp voluit en de centrale vergrendeling werkte ook goed. Alleen nu gaat de verlichting niet meer uit als het portier dicht is. Ook niet bij het starten van de auto of het afsluiten van de auto. Zou dit alles veroorzaakt kunnen worden door een defecte microswitch? Deze is mogelijk defect omdat de auto na ontgrendelen en openen van de voorportieren de auto weer op de vergrendeling springt na 30 sec. Hij doet dit overigens niet als ik de achter portieren of achterklep open trek. Tevens gaat de zoemer van de verlichting niet aan als ik met brandende verlichting het portier open.
  13. Ik ben er achter wat het probleem is. Het is een massa probleem. Nu heb ik gisteravond een extra massa gelegd vanaf de stekker van de verlichting naar het massapunt onder de A stijl. Echter, toen wilde de auto niet meer op slot. De cv werkt niet meer en de binnen verlichting blijft branden op het moment dat ik de auto start. Enig idee wat daar de oorzaak van kan zijn??
  14. Oké. Dank je. Zal eens gaan meten.
  15. Druk met het upgraden van mijn VW Passie

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden