Ga naar inhoud

Herb17

Members+
 • Aantal items

  847
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Herb17 won de laatste dag op mei 16 2015

Herb17 had de meest gelikete inhoud!

4 Volgers

Over Herb17

 • Verjaardag 30-04-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Gelderland
 • Naam
  Herb17

Overige

 • Vagcom
  VCDS 11.11.3

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Herb17's Achievements

110

Community reputatie

 1. Goedemorgen, op mijn Vw Passat 2007benzine  station Highline zit een sportonderstel fabrieksaf gasgevuld heb ik begrepen.

   

  Welke schokbrekers ( Monro) moet ik hebben, ik wil voor & achter gelijk vervangen.

   

  Waar kan ik ze het beste kopen (bestellen)

   

  Hoor het graag van je.

   

  mvg,

   

  Roland  

 2. Waarschijnlijk gevalletje 'is toch maar een lease auto'
 3. Mooi! Inderdaad iets zakken nog en klaar.
 4. Over smaak valt niet te twisten... bedenk even of je gaat verlagen of niet en de afmeting van de velg. 17 inch zonder verlagen staat altijd goed. 18 inch roept al om verlaging i.o.m.
 5. Volgens mij had ik al zoiets voorspelt ... natuurlijk moet je het gewoon eens proberen en zelf ervaren. Maar ik begin voorlopig niet meer aan aftermarket LED sets. Alles wat ik gehad heb ging niet langer mee dan 1 jaar. Daar in tegen zijn de Xenon sets zeer duurzaam. CNlights zijn inderdaad de juiste lampen!
 6. Op zich reparatie door Dealer bij schade is niets mis mee. Maar wanneer dit ook door PON zelf betaald moet worden heb ik toch sterk me twijfels of ze men dan net zo makkelijk alles vernieuwd dan wanneer het een totaal buitenstaande verzekeringsmaatschappij is....
 7. Wie heeft er ervaring met deze verzekering via PON? Prijs is zeer scherp en reparatie bij dealer... geen eigen risico, klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Komt bij mij zelfs als goedkoopste bovenaan te staan bij www.independer.nl ik zou €20 maand minder gaan betalen dan ANWB bij all-risk verzekering. https://www.volkswagen.nl/autoverzekering
 8. Als je van 1000km na 300km bent gegaan (oef das is vaak!), dan regenereer je 3x meer als voorheen en hiervoor is elke keer diesel nodig. Dat moet haast wel meer verbruiken. Je auto wordt ook niet voor niets zuiniger als het roetfilter er onderuit is
 9. Herb17

  koppeling slipt na tuning

  Als je auto goed is afgesteld (een koppel dat vloeiend inkomt) en geen versleten onderdelen in de auto, dan is er niets aan de hand. Je kan evt ook kiezen voor een versterkte koppeling als je toch moet vervangen. Maar nogmaals, als je b.v. bij een deze deze geweest bent: JD-eng, VAG techniek, VVT, JB dieverbrug, die kunnen je hier heel goed in adviseren.
 10. Herb17

  koppeling slipt na tuning

  Een goede tuner kan je koppel zo iets verlagen als je dat zorgen baat (krijg je meestal weer wat extra PKs voor terug.) dat je sowieso binnen spec blijft. Mocht je koppeling op zijn, vervangen en heb je in de toekomst ook geen zorgen. Maar gezien je vragen, vraag ik me wel af waar je geweest bent?
 11. Herb17

  koppeling slipt na tuning

  Dacht 400Nm beetje gemiddeld is voor een 2.0 CR. Maar of die 40Nm meer het probleem is, is de vraag. Hoeveel gelopen? En hoe is de rijstijl van de vorige eigenaar geweest... Dat zijn toch de belangrijkste vragen denk ik. Waar ben je geweest en heb je contact opgenomen?
 12. Met het koude weer (onder nul) moet je diesel echt wel even toeren maken (zeg maar half uur rijden snelwel ofzo) om goed warm te worden. 15 min. is te kort in ieder geval. Hoe lang rijdt je gemiddeld dan dat die nog niet aan de 90C komt?
 13. Herb17

  koppeling slipt na tuning

  Wat heb je voor een auto? (diesel/benzine, type motor?) Hoeveel koppel (Nm) nu met tuning?
 14. Mooi nieuws man en mooi weinig gelopen dat nieuwe blok!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden