Ga naar inhoud

B-ace

Members+
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over B-ace

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht
  • Naam
    Bas

Overige

  • Auto
    Passat B8 1.4 TSI

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

B-ace's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja, hè? Voor- en nadelen dus. Klopt met die balgen. Vandaar hopelijk nog een andere optie.
  2. Een update. Ik heb inmiddels MAD hulpveren geplaatst. Het rijdt prima en deint een stuk minder door na drempels. Het viel me echter tegen hoe ver de achterkant omhoog is gekomen. Zie foto’s. Is er wellicht een goed alternatief? Je hebt de luchtbalgen, maar dat lijkt me een gedoe. Wellicht stevigere vering? Iemand ervaring of goede tips?
  3. Ok, dank je wel, Mark. Ben benieuwd naar andere input
  4. Ik heb geen caravan maar gebruik wel een fietsenrek of laadt de auto goed vol met campeerspullen icm een dakkoffer. Ik vind dat de auto dan behoorlijk doorzakt. Zie foto’s. Ben daarom wel benieuwd of jullie voor mij ook hulpveren aanraden, en zo ja, welke. @MarkyMark waar heb jij uiteindelijk voor gekozen? Ik heb liever niet dat de auto hoger komt te staan of dat het rijcomfort minder zou worden.
  5. Absoluut! Maar waar kan ik vinden wat de laatste versie is en wat die verbeteringen zijn? En informatie over het updateproces?
  6. De connectie met Apple CarPlay gaat niet altijd soepel. Maar ik ben vooral nieuwsgierig naar de verschillende versies en verschillen.
  7. Hallo, Ik heb het gevoel dat ik dit makkelijk zou moeten kunnen vinden, maar ik heb me rot gezocht zonder resultaat. Dus mocht het toch ergens staan, wijs me gerust naar de goede plek. Ik wil graag weten wat de laatste software versie is voor m’n infotainment systeem is en wat de nieuwe eigenschappen zijn van deze versie. Daarnaast vraag ik me af hoe ik dit zou kunnen updaten. Ik heb een Discover Media systeem. Ik kom tevens de aanduidingen MBI tegen. Waar staat dit voor en hoe kom ik er achter wat ik heb? Bij voorbaat dank! Ps. Ik bedoel niet de navigatie updates. Daar is genoeg over te vinden.
  8. Ah, dat is interessant! Dat zou ik even moeten uitzoeken. Ik ben dus niet de enige In de link van Jaap staat inderdaad dat hij bij ‘vroeg’ minder zou moeten schokken. Ik ben dan heel benieuwd hoe hij bij mij ingesteld staat. Bedankt voor de behulpzame reacties iedereen!
  9. Hallo, Ik heb een B8 variant waar ik heel erg tevreden over ben. Er is echter één ding dat mij heel erg stoort. Ik gebruik graag de autohold functie, wat ik op zich erg fijn vind. Maar wanneer ik dan weer weg wil rijden, moet ik heel voorzichtig het gaspedaal indrukken wil de auto niet in een schok wegschieten. Het vraagt om heel veel beleid om de auto rustig te laten optrekken. Zijn meer mensen bekend met dit issue en is er een oplossing bekend?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden