Ga naar inhoud

subdin

Members+
 • Aantal items

  223
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over subdin

 • Verjaardag 19-09-1983

Profile Information

 • Plaats
  Zeeland
 • Interests
  Auto's, motorfietsen & trackdays en sport.
 • Naam
  Ad (roepnaam)

Overige

 • Auto
  3G

Recente bezoekers van dit profiel

619 profielweergaven

subdin's Achievements

20

Community reputatie

 1. Aha vandaar. Nee ik gebruik geen social media.. Jammer dat er nog niemand in Nederland is die Mib3 heeft "gekraakt"
 2. Hoi Peter, dat is wel een hele drastische oplossing voor een kleine ontgrendeling 😁. Ik vermoed dat jouw unit de fec swap vermogens monitor al aan had staan.
 3. Beste leden, Ik heb in mijn passat de Mib3 console. Ondertussen heb ik begrepen dat deze nog niet te kraken is en de fec codes niet geactiveerd kunnen worden. Zo heb ik bijvoorbeeld de performance monitor wel in de lijst staan maar is deze niet geactiveerd. Aangezien niemand deze kan ontgrendelen via vcds, hoe kan ik dit via de normale route doen? Volkswagen bellen, mailen?
 4. subdin

  Fec swap

  Upje.. Misschien dat het inmiddels gekraakt is?
 5. subdin

  Fec swap

  Beste leden, Is er al bij de tech's bekend wanneer de mib 3 "gekraakt" kan worden zodat bijvoorbeeld de fec swaps uitgevoerd kunnen worden?
 6. Bij mij kon het inderdaad niet inderdaad niet uitgezet worden... Het is steeds bij het instappen op het knopje drukken om het per rit uit te zetten. Ik heb begrepen dat men nog bezig is om eea te kraken en dat diverse codering opties (nog) niet beschikbaar zijn omdat het nog niet gekraakt is om door derden te kunnen long coden. Dit geldt oa ook voor beschikbare fec swaps...
 7. subdin

  5x knipperlicht

  @wulfke en @StefanT ik wil jullie allebei heel erg bedanken. It did the trick. Fabrieksinstellingen an daarna eea terug zetten maaaaar...knippers gaan weer 5x! Bij een meeting trakteer ik op een drankje 😉
 8. subdin

  5x knipperlicht

  Eigenlijk is het inderdaad gewoon een slechte keuze geweest haha.. Ga ik met de fabriek instellingen reset niet alle overige coderingen eruit halen?
 9. subdin

  5x knipperlicht

  Helaas werkt dat niet op de b9. Onder instellingen voor de auto - - >(rechtsonder tandwiel) is er geen fabriek instellingen reset. Het enige waar ik fabriek instellingen kan herstellen is in het hoofdmenu. Dit is dan inclusief gebruikers etc..
 10. subdin

  5x knipperlicht

  Hmm ok.. Hoe doe ik de factory reset op alleen op mijn verlichting dan? 🤣
 11. subdin

  5x knipperlicht

  Ja ik gebruik altijd dezelfde sleutel inderdaad. Ook gewoon als hoofd gebruiker herkend. De overige instellingen blijven wel zoals meebrandende achterverlichting en dsg instelling echter knipperlichten niet. Diegene die het had gedaan zegt dat ik nog een keer langs kan komen, hij weet het ook niet. @StefanT die man heeft het inderdaad via zo een kleine "dongle" en zijn telefoon gedaan. Volgens mij is dat obdeleven. In ieder geval niet met een laptop zoals ik gewend bij Peter bijvoorbeeld of Rainesh.
 12. subdin

  5x knipperlicht

  Niemand? Peter @wulfke misschien dat jij iets erover weet?
 13. subdin

  5x knipperlicht

  Beste mensen, Ik hoop dat iemand me kan helpen.. Een tijdje geleden heb ik mijn b9 laten coderen voor zover dat kan bij dit nieuwere model. Eén van de coderingen was het 5x knipperen. Het valt me op dat dit soms werkt en soms nadat ik de auto heb weggezet en weer ga rijden dan werkt het ineens niet meer en knippert het slechts weer drie keer. Iemand een idee hoe dit kan?
 14. Dat is wel bijzonder. Ik heb deze uitvoering echter wel met dichte sier stukken. Ik heb mijn uitlaat gemodificeerd voor een sportiever geluid en ik wilde de uitlaat doortrekken door de sier stukken. De uitlaatboer zei beter van niet omdat de sierstukken niet bestand zijn tegen de hitte en kunnen gaan krullen. De standaard sierstukken zijn geen echt chroom of alu maar kunststof in chroom gespoten...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden