Ga naar inhoud

subdin

Members+
 • Aantal items

  204
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over subdin

 • Verjaardag 19-09-1983

Profile Information

 • Plaats
  Zeeland
 • Interests
  Auto's, motorfietsen & trackdays en sport.
 • Naam
  Ad (roepnaam)

Overige

 • Auto
  3G

Recente bezoekers van dit profiel

422 profielweergaven

subdin's Achievements

19

Community reputatie

 1. Ja toen ik de auto ging kopen heb ik uiteraard onder de motorkap gekeken maar ik moet zeggen dat ik toen daar niet op gelet heb. Als ik het nog goed voor de geest heb is het blok dwars geplaatst (in de breedte van het chassis). Het is gewoon een vier cilinder dus ik dacht dat deze standard dwars werden geplaatst. Toen las ik het topic waar ik dat citaat van bijgevoegd had en ben ik gaan twijfelen.
 2. Hmm thanks. Ergens wel een beetje jammer
 3. Beste mensen, Ik was het internet aan het doorzoeken, inclusief dit platform maar ik kom er niet helemaal uit. Wellicht dat iemand mij een concreet antwoord kan geven. In mijn vorige auto (audi A4 Quattro 3.0 TDI 245pk) had ik permanent awd 50-50 en werd er bij grip verlies vermogen gestuurd naar wielen die nog grip hadden. Mijn passat, 2.0 tsi (272pk) line edition uit 2019 heeft 4 motion met dcc etc.. Ik kom er niet uit of dit bij de passat hetzelfde principe is of dat het in principe voorwiel aangedreven is tenzij grip verlies. Ik lees iets over 'if the engine is longitudinal mounted its awd and transverse front wheel bias'. Volgens mij is het blok bij de passat niet in de lengte geplaatst dus dit zou betekenen dat het voorwiel aangedreven is. Klopt mijn theorie hier?
 4. subdin

  Remklauwen

  Bedankt voor de reacties allen. Het idee was zeer zeker niet om iets al te opvallend te doen. Eigenlijk iets wat een beetje meer opvalt dan het huidige. Ik dacht zelf in de richting van zwart en dan R line remklauw sticker. Wat vinden jullie daarvan? Natuurlijk gaat het erom wat je zelf mooi vindt maar goede ideeën zijn altijd welkom.
 5. subdin

  Remklauwen

  Beste mensen, Ik zou hier graag een inventarisatie willen maken in verband met een styling vraag. Mijn passat is moonstone grey met de standaard 19" velgen geleverd (de R line edition uitvoering). De velgen vind ik persoonlijk erg mooi staan met de overige zwarte accenten. Ik ben echter aan het twijfelen om mijn remklauwen een likje verf te geven. Ik wil ze niet te opvallend maar iets wat mooi en sporty eruit ziet. Hebben jullie tips of eventueel foto's zodat ik een goed beeld heb wat leuk zou staan? Foto van mijn auto bijgevoegd ter illustratie.
 6. Daar heb je zeker gelijk in. Als er teveel mensen in zitten die volstrekt ongerelateerde dingen in gooien is het zonde. Vanuit de audi freaks hadden we een telegram groep. Daar werden voornamelijk foto's en filmpjes van eigen auto's of gespotte auto's gedeeld. Ook technische vragen waarbij altijd wel mensen waren die met eea konden helpen. Zo heb ik wel een aantal keer mijn garage gedeeld omdat iemand wilde klussen maar niet overdekt kon staan. Ik leerde op mijn beurt aan ook weer bij hoe je schokbrekers kon vervangen 😁.
 7. Ik had recentelijk ook een dergelijke vraag gesteld (telegram ipv whatsap though) Er was helaas weinig animo voor.
 8. Ik weet niet of het toegestaan is om namen te noemen, zo niet dan excuses aan voor de mods en en toestemming om te deleten. Ik heb in mijn b9 een klasse drie erover laten inbouwen ivm eisen van de verzekering. Ze bouwen origineel vw alarm in. Lui komen (zonder extra kosten) aan huis om te installeren en zijn vrij concurrend qua prijs. Uiteraard inclusief certificaat. InCarSupport.
 9. Heb je wel je 'mobiele sleutel' geactiveerd? Dat is wel een vereiste om bijvoorbeeld je ramen en deuren te kunnen sluiten vanaf je mobiele telefoon.
 10. In mijn auto werkt het vergrendelen/ontgrendelen, alarm af laten gaan, locatie en zo nog meer diensten inderdaad via We-connect.
 11. subdin

  Driving mode vergeten

  Was deze vraag voor mij? Als het voor mij was dan kan ik zeggen dat ik alle modes heb geprobeerd. Ik heb een tijdje in S gereden en na het weg zetten in de garage en later weer starten stond de bak nog steeds op S. Persoonlijk vind ik dit niet fijn omdat de bak dan bij koude start te ver doortrekt. Ik rij voornamelijk op individual. Setting helemaal aangepast zodat alles inclusief DCC in sport staat maar de bak op E. Dit maakt (voor mijn gevoel anyway) dat het blok en bak minder worden belast bij koude start. Omzetten naar S kan altijd tijdens het rijden maar wegrijden zodat de toeren lager blijven bij koude start geeft mij een betere state of mind.
 12. subdin

  Driving mode vergeten

  @HansJan @JanSL ik heb het reeds in een ander topic gezet maar ik wilde jullie de informatie niet onthouden. Mijn infotainment onthield inderdaad de laatst gekozen drive mode maar de DSG startte altijd in D. Vandaag bij iemand geweest om eea te coderen zoals lichten meebranden in dagrijlicht. Deze heeft ook gecodeerd dat de bak dus ook de laatst gekozen drive modus onthoudt en daarin start. Dit ter kennisname 😉
 13. Beste TS, Ik heb hier een tijdje geleden een topic aan gewijd. Er is nieuwe software beschikbaar voor de Mib3. Dit zou 2.78 moeten zijn. Ziet hiervoor mijn topic mbt 'drive modus vergeten'. Dit zou eea moeten verhelpen onder andere het resetten maar ook diverse andere issues. Ik heb aanstaande woensdag onder garantie de update staan. Duurt een dag volgens de dealer....
 14. subdin

  Trip (dag) teller

  Thanks voor je reactie. Inderdaad opmerkelijk dat de dealer waar ik het voertuig heb gehaald dit niet heeft gedaan. Ik kan nu de 24ste terecht bij de dealer hier om de hoek die het onder garantie gaan doen. Ik ken een jongen in Voorburg die eventueel 2.76 erop kan zetten voor mij dan zou ik niet hoeven wachten tot de 24ste. Geen idee of 2.76 net zo stabiel en goed is als 2.78. Hij zou dan ook via vcds (vagcom) kunnen kijken of er nog opties zijn die te ontgrendelen zijn alhoewel volgens mij alle opties reeds op de auto zitten.
 15. subdin

  Trip (dag) teller

  Ooo voor de kaarten.. Nee dat klopt, ik heb daarna op update gedrukt en dan gaat er een rondje rechtsboven draaien..een uur lang.. Elke keer als ik de auto opnieuw start opnieuw. Beetje jammer dat ik dit niet kan laten draaien op de achtergrond terwijl de auto stil staat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden