Ga naar inhoud

subdin

Members+
  • Aantal items

    262
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over subdin

  • Verjaardag 19-09-1983

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Zeeland
  • Interests
    Auto's, motorfietsen & trackdays en sport.
  • Naam
    Ad (roepnaam)

Overige

  • Auto
    3G

Recente bezoekers van dit profiel

1616 profielweergaven

subdin's Achievements

22

Community reputatie

  1. subdin

    Fec swap

    Schopje, inmiddels zal mib3 toch wel gekraakt zijn?
  2. Nu je het zo zegt.. Ik dacht zelf aan een uitsparing oid rondom de cam, geen idee of dit gebruikelijk is. Heb je een link naar de covers?
  3. Beste allen, Zoals de titel aangeeft ben ik op zoek naar iemand die mijn logo's kan wrappen. Volkswagen heeft het een beetje bijzonder gedaan, auto is all black uitgevoerd, zwart dak, velgen etc maar logo zijn chroom.. Anyone?
  4. subdin

    Opf filter / regeneratie

    Ik heb vaker langere afstanden gereden, 70km enkele reis (snelweg). Nee, ik durf niet te zeggen hoe lang de regeneratie tijd is. Moet ik terug naar de tuner of random garage met vcds of hiermee of stopt de regeneratie dan uiteindelijk toch vanzelf?
  5. subdin

    Opf filter / regeneratie

    @VdubIk moet eerlijk zeggen dat ik wel twijfel of dat het is. Het wegschrijven is inmiddels wel maanden geleden gedaan dus het zou gek zijn dat het nu problemen geeft lijkt mij. Maar toch, de combinatie van het blazende geluid en hoger verbruik doet mij daaraan denken.
  6. subdin

    Opf filter / regeneratie

    Beste allen, Het valt mij op dat sinds een week of twee /drie mijn auto erg veel lawaai maakt nadat ik hem uitzet na een lange rit. Hiermee bedoel ik dan dat ik de auto nog hoor blazen alsof de airco pomp nog vol draait. Tijdens die paar warme dagen dacht ik nog dat het de aircopomp was maar inmiddels zijn we dik onder de 16 graden en blijft de auto dit doen. Tegelijkertijd zie ik dat mijn verbruik van 7/100 km naar 11 is gegaan (lange afstand). Ik heb enige tijd geleden mijn opf filter eruit gehaald en ook weg laten schrijven. Ik krijg een vermoeden dat de auto blijft regenereren en dat dat het geluid is wat ik hoor. Dit zou ook het verbruik enigszins verklaren. Is het normaal dat de auto zo lang blijft regenereren en wat kan ik eraan doen? Betreft een 2.0 tsi 4 motion facelift.
  7. subdin

    Sfeerverlichting

    Ah dat is spijtig. Ik had gehoopt dat bij de voeten ook een rode of blauwe kleur kon in plaats van het witte. Ik dacht op een van jouw foto's te hebben gezien dat jij een andere kleur had.
  8. subdin

    Sfeerverlichting

    Beste allen, Wie heeft verstand van sfeerverlichting (in de auto)? Ik zou graag het voeten gedeelte en bij het dak een andere kleur geven dan mijn dash, portieren etc. In het overzicht wordt aangegeven dat dit kan maar als ik erop ga staan en kleur wil wijzigen dan wordt het toch als 1 geheel gewijzigd (ondanks dat alleen voeten selecteer). Ook lijkt het alsof het bij de voeten en dak niet anders dan wit kan? Ideeën?
  9. Beste allen, Na een tijdje diverse upgrades aan de auto te hebben gedaan loop ik ergens tegenaan. Ik zou graag jullie bijdrage willen en hopelijk adres.. Mijn auto staat inmiddels op een mooi pk/nm na diverse motorische upgrades. Eén ervan is het catback systeem. Welnu, doordat mijn achterbumper van die zwarte sierstukken heeft als uitlaat konden de pijpen er niet doorheen. Dit wegens gevaar dat de boel gaat smelten. Nu heb ik dus een catback met twee pijpen naar de grond toe 😁 Heeft iemand dit op een goede manier opgelost?
  10. subdin

    Fec swap

    Upje, nu zal er toch wel een expert vag zijn die erin kan 😅 @wulfke
  11. Het was een moment waar je bij had moeten zijn denk ik. De ene monteur keek de andere aan. Ze wisten nog niet eens hoe ze in de "ontwikkelaars modus" moesten komen. Ik zal power performance mailen, dankje wel.
  12. Ze weten niet hoe het moet...
  13. Upje... Is het al reeds mogelijk om sport monitor te activeren?
  14. subdin

    R line

    Dit houdt in dat de reparatie set (de klemmen met plaatjes) niet meer leverbaar zijn of lees ik verkeerd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden