Ga naar inhoud

subdin

Members+
 • Aantal items

  228
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over subdin

 • Verjaardag 19-09-1983

Profile Information

 • Plaats
  Zeeland
 • Interests
  Auto's, motorfietsen & trackdays en sport.
 • Naam
  Ad (roepnaam)

Overige

 • Auto
  3G

Recente bezoekers van dit profiel

812 profielweergaven

subdin's Achievements

21

Community reputatie

 1. subdin

  Blow off valve

  @Michael36 haha ja dit klinkt niet bepaald zoals ik had verwacht dat het zou klinken. Ik zocht meer een harder pers/fluit "stututu" geluid wat ik bij vorige auto's had. Ik kan me derhalve wel voorstellen dat dit niet veel gedaan wordt.
 2. subdin

  Blow off valve

  Niemand een voorbeeld van hoe het klinkt bij een passat? Eventueel een HKS variant?
 3. subdin

  Blow off valve

  Thanks! Jemig er komt wel een hoop aan hardware bij. Ik ben een bov op skyline of Subaru gewend. Plug and play, geen kabels 😂
 4. subdin

  Blow off valve

  Beste leden, Ik heb hier op het forum gezocht en op diverse internet sites maar ik kom er niet helemaal uit. Is er een plug and play bov te koop voor de passat 2.0 tsi uit 2019? Voor zover van toepassing, het betreft het 4motion blok met 275 pk (ik vermoed dat alle tsi blokken hetzelfde zijn maar ik vermeld het voor de zekerheid). Thanks
 5. Aha vandaar. Nee ik gebruik geen social media.. Jammer dat er nog niemand in Nederland is die Mib3 heeft "gekraakt"
 6. Hoi Peter, dat is wel een hele drastische oplossing voor een kleine ontgrendeling 😁. Ik vermoed dat jouw unit de fec swap vermogens monitor al aan had staan.
 7. Beste leden, Ik heb in mijn passat de Mib3 console. Ondertussen heb ik begrepen dat deze nog niet te kraken is en de fec codes niet geactiveerd kunnen worden. Zo heb ik bijvoorbeeld de performance monitor wel in de lijst staan maar is deze niet geactiveerd. Aangezien niemand deze kan ontgrendelen via vcds, hoe kan ik dit via de normale route doen? Volkswagen bellen, mailen?
 8. subdin

  Fec swap

  Upje.. Misschien dat het inmiddels gekraakt is?
 9. subdin

  Fec swap

  Beste leden, Is er al bij de tech's bekend wanneer de mib 3 "gekraakt" kan worden zodat bijvoorbeeld de fec swaps uitgevoerd kunnen worden?
 10. Bij mij kon het inderdaad niet inderdaad niet uitgezet worden... Het is steeds bij het instappen op het knopje drukken om het per rit uit te zetten. Ik heb begrepen dat men nog bezig is om eea te kraken en dat diverse codering opties (nog) niet beschikbaar zijn omdat het nog niet gekraakt is om door derden te kunnen long coden. Dit geldt oa ook voor beschikbare fec swaps...
 11. subdin

  5x knipperlicht

  @wulfke en @StefanT ik wil jullie allebei heel erg bedanken. It did the trick. Fabrieksinstellingen an daarna eea terug zetten maaaaar...knippers gaan weer 5x! Bij een meeting trakteer ik op een drankje 😉
 12. subdin

  5x knipperlicht

  Eigenlijk is het inderdaad gewoon een slechte keuze geweest haha.. Ga ik met de fabriek instellingen reset niet alle overige coderingen eruit halen?
 13. subdin

  5x knipperlicht

  Helaas werkt dat niet op de b9. Onder instellingen voor de auto - - >(rechtsonder tandwiel) is er geen fabriek instellingen reset. Het enige waar ik fabriek instellingen kan herstellen is in het hoofdmenu. Dit is dan inclusief gebruikers etc..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden