Ga naar inhoud

martijn v o

Moderators
 • Aantal items

  7394
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  39

Alles dat geplaatst werd door martijn v o

 1. https://letmegooglethat.com/?q=N75+turbo+volkswagen
 2. Kan, voor de ene (koelkast) moet wel de motor draaien. Vaak een aardprobleem.
 3. Ok, ik ga het proberen, een nieuwe is of via aliexpress en zooi en weken wachten of uitverkocht. Ik denk dat de micro switch het probleem is, die soldeer ik er wel opnieuw in, als ik hem open krijg (of eigenlijk open krijg ik alles maar of het weer werkend dicht kan is een tweede), of het is de bekabeling in de klep, dat kan ook nog. Ik laat het weten we staan nog 1,5 week op de camping.
 4. Af en toe doet de achterklep het niet als je hem wil open maken met de rubberen greep in de achterklep zelf. VCDS erop en getest. Als ik de motor en vergrendeling test via VCDS werkt het prima. Als ik de handgreepschakelaar test dan hapert ie wel eens. Mijn conclusie is dat of de schakelaar of de bedrading van schakelaar naar slot niet goed is. Loopt deze bekabeling via het deurrubber dan kan ik begrijpen dat het na 13 jaar en veel keren kan slijten, of zou het toch de schakelaar in de greep zijn? Kun je die schakelaar in de greep loshalen om hem schoon te maken, of is dat een dichtgelast kunststof ding met de kentekenverlichting erin? weet iemand dat? Ik heb VW al gebeld, maar ze vonden het geen garantie😁
 5. Ik heb hier nog een linkerklauw compleet met motor en een losse motor 6 tand liggen. Beide nieuw. zuiger is 38mm.
 6. Wat bedoel je met aanwezig in een werkplaats? Dat dit via de inlaat erin komt?
 7. Emuk inderdaad hebben wij ook. De spiegels horen bij de auto he en niet bij de caravan
 8. Kun je zelf uitschakelen. rechter zekeringenkastje. Als je de zekering van de module achter je dashbord eruit trekt doen de lampen het wel maar de aansturing niet en het knipperende lampje ook weg. Ik dacht nummer 7 of 9. Een is van de lamp zelf de andere van de stuurdoos.
 9. https://www.justcarpets.nl/ Hier ook gepersonaliseerd met eigen tekst, hakstuk, luxe verlours, met kleurkeuze rand en verzonden voor 85 euro.
 10. @Vdub, er was een tijdje geleden een poll over de inkoop van de automatten, is dat nog actueel? Volgens mij zijn er hier geen standaard automatten te koop, maar was de poll of er interesse was voor matten met een passat logo.
 11. ja dat kan ook, maar ik vond hem wel leuk. Jij hebt geen humor dus?
 12. ??? wil je van je handbak af dan?
 13. Ik heb er nog wel een liggen gen-1 met stoelverwarming.
 14. Top kan ie weer lekker warm worden met dit koude weer.
 15. klink als gevalletje brandstofpomp/tandempomp. Dat er stroom op de draad staat is mooi, maar draait de brandstofpomp ook? Je kunt bij het brandstoffilter de slang verwijderen en die in een maatbeker hangen en dan een paar keer contact aan/uit. Zit er dan diesel in de maatbeker dan doet de pomp het, is ie leeg dan is de pomp kaduuk. Als je hier al wat langer last van hebt (en dat is moeilijk te beoordelen zonder foutmeldingen) dan is je tandempomp ook defect. die heeft namelijk de hele tijd alles moeten doen. Beste is om beide te vervangen. Je kunt een testkitje kopen om te kijken naar de kwaliteit van de brandstof (of er olie en water in zit).
 16. Ik stuur je even een berichtje.
 17. Ja ik kan wel vrijdag, maar na het werk, dus in de avond ok?. (Iemand moet toch werken om die dure passat te betalen he?)
 18. Amersfoort dichtbij genoeg?
 19. martijn v o

  EPC lampje?

  Zet het contact AAN, maar start de motor NIET ! Blijf tijdens de hele procedure van het gaspedaal af ! [Select] [01 - Engine] [Basic Settings - 04] Ga naar Group 060 [Go!] Bovenaan het scherm moet nu staan 'Basic Settings: OFF' Klik op [ON/OFF/Next] om naar Basic Settings te gaan Bovenaan het scherm moet nu staan 'Basic Settings: ON'. In het display boven-rechts verschijnt nu 'ADP RUN'. Het inleren van het Gasklephuis is klaar zodra jij weer naar 'basic settings' terug gaat. Je ziet de waarden veranderen en je hoort de cyclus in het Gasklephuis de eerste paar seconden en dan stopt het. Laat VCDS (VAG-COM) in 'Basic Settings' staan gedurende ongeveer 30 seconden. Klik op [ON/OFF/Next] om Basic Settings te verlaten Bovenaan het scherm moet nu staan 'Basic Settings: OFF' Klik op [Done, Go Back] en 'klaar is JimyB' Gerrit Speek.
 20. martijn v o

  Koppakking kapot?

  Ik heb het drie jaar geleden ook gedaan, bij mij was de koppakking door bij cilinder 4. Ik had behalve koelmiddelverlies ook druk op het systeem staan.
 21. Wat blaast er dan, de binnen ventilator of de standkachel ventilator. Want als het die laatste is, die blijft altijd nog even blazen om de verbrandingskamer af te koelen. Waarom slaat ie af: - niet voldoende brandstof (als het tanklampje brand dan gaat ie uit/niet aan) - accuspanning te weinig - te hoge temperatuur water (pomp kapot) - vlam slaat niet aan (gloeiplug niet goed) even laten uitlezen met VCDS op meldingen zoals dit: ------------------------------------------------------------------------------- Address 18: Aux. Heat Labels: 1K0-815-007.clb Part No: 5K0 963 272 E Component: Standheizer 043 4709 Revision: 00043000 Serial number: 09021534000000 Coding: 0031011 Shop #: WSC 12345 123 12345 VCID: 32611E4AADB9671B05-8066 2 Faults Found: 01444 - Under-Voltage Shut-Off (Automatic) 000 - - - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00100000 Fault Priority: 7 Fault Frequency: 2 Reset counter: 90 Mileage: 357113 km Time Indication: 0 Date: 2021.10.21 Time: 19:19:18 00664 - Fuel gauge 002 - Lower Limit Exceeded - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00100010 Fault Priority: 7 Fault Frequency: 1 Reset counter: 82 Mileage: 357175 km Time Indication: 0 Date: 2021.10.23 Time: 09:46:33 -------------------------------------------------------------------
 22. Hier wel Amersfoort, maar die slotbouten zijn allemaal iets anders. Warm stoken en met een moker de dop stevig in de groef rammen, en daarna andere slotbouten of gewone erop.
 23. martijn v o

  Powerflex bussen

  10 ton is zat, niet alleen om de nieuwe erin te persen maar ook om de oude eruit te krijgen. Kan ook met een grote bankschroef en wat mc gyveren maar een pers is makkelijker.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden