Ga naar inhoud

R-line

Members+
 • Aantal items

  807
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

29 Excellent

Over R-line

 • Verjaardag 08-07-1962

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Ergens in Nederland
 • Naam
  R-Line

Overige

 • Vagcom
  VCDS 16.8

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. R-line

  Achterklep knop(pen) 3C

  Weet je zeker dat het niet werkt, je hoort namelijk niets als je die knopjes gebruikt maar ze ontgrendelen wel?
 2. R-line

  Marters..

  Aangepaste link: https://www.conrad.nl/zoeken?search=marter&searchType=regular
 3. Bij mij ook de linker achterdeur, is al vanaf de aankoop zo, er komt geen water in de deur, zit echt tussen de drempel en het rubber.
 4. R-line

  krakende wagens

  Ik heb dat ook met mijn B6 uit 2010, altijd al zo geweest, krakend geluid van de draagarmrubbers voor en achter en de wagen tordeerd, je hoort de deurrubbers kraken als je langzaam over een ongelijkheid rijd, vooral in de ochtend als het koud is. De rubbers zijn al een paar keer ingevet, dat helpt een paar weken maar dan is het weer terug.
 5. Tja, welke malloot gaat dat nu iets dat kan bijdragen aan de veiligheid afknippen? Als je in geval van nood geen remblokken met indicator kan kopen kan je de stekkers ook intact laten en aftapen. Nu heb je een hoop werk en kosten om de stekkers er weer aan te maken, en zoals Diver al zegt, wil je dat het weer helemaal veilig werkt moet je toch even uitzoeken waarom dit is gedaan.
 6. R-line

  Getik/getok onderstel

  Is het nog temperatuur afhankelijk, bv 's winters erger dan in de zomer?
 7. O, dat is dan mooi, hopelijk blijft het normaal werken.
 8. Maakt hij ook zoveel geluid als je de airco niet aan zet, dus alleen koude lucht of verwarming? Kun je niet lokaliseren waar het geluid vandaan komt? Mogelijk interieurventilator defect, is simpel te vervangen als dat de oorzaak mocht zijn.
 9. Dit is toch vermoedelijk een slechte accu, dat hij met een multimeter 12.6 volt aangeeft wil nog niet zeggen dat hij genoeg ampere geeft om de startmotor rond te laten draaien, het getik dat je hoort zal het startrelais zijn. Daarom zal de nieuwe startmotor het in de shop ook wel gedaan hebben omdat ze daar wel een goede accu hebben gebruikt.
 10. Zeker niet bij een officiële VW dealer gekeurd?
 11. Nee, dat mag niet meer, links en rechts moeten gelijk zijn, als aan de andere kan dezelfde hoeveelheid ledjes stuk zijn is dat toegestaan tenzij de totale lichtopbrengst minder dan 25% is dan is het afkeur.
 12. Daar heb ik ze inderdaad ook vandaan, merk TYC, deze doen het tot nu toe zonder problemen. VW vroeg 235 Euro (per stuk) die sporen echt niet!
 13. Heb je geen garantie op die auto of gaf die autohandelaar garantie tot de deur?
 14. R-line

  Startprobleem

  Dit lijkt veel op een startmotor probleem, ik zou eerst het startrelais/solenoid (die op de startmotor zit) intern schoonmaken en smeren met kopervet, komt nogal eens voor dat dit intern vastklemt door de warmte van de motor nadat je een tijdje hebt stilgestaan. Daarom start de motor vaak wel als hij voldoende is afgekoeld. Maar het is misschien handiger om de complete startmotor te (laten) vervangen, zeker als die al wat jaartjes oud is, zo duur zijn die tegenwoordig niet meer. En dat van die lampjes, vreemd, laadt de accu wel goed op, slechte contacten op dynamo, accu?
 15. Interessant, wordt er echter niet blij van
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden