Ga naar inhoud

Tarabass

Members+
 • Aantal items

  3781
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  60

Alles dat geplaatst werd door Tarabass

 1. Het zit je niet mee. Denk zelf niet dat het iets met tunen te maken heeft. Je hebt het al eerder gehad en de inlaat vervangen, maar het lijkt erop dat je oude probleem is teruggekomen. Is de inlaat toen echt vervangen? Misschien heb je hier wat aan?
 2. Ik heb zitten zoeken en zoeken, maar vind nergens specs van de speakers, of wat de verschillen en of er verschillen zijn. Wat Rob zegt lijkt wel te kloppen, als ik plaatjes erbij zoek van de achterspeaker. 3C0035453: 3C8035453: De bovenste zit dus hoogstwaarschijnlijk in mijn auto, de onderste ligt "op de plank"..
 3. Zo heb ik ook een A versterker en een E liggen. De A is uit een 2011 Passat, de E uit een tiquan 2014. Maakt niets uit welke ik installeer toch?
 4. Dat snap ik, en dat ga ik sowieso doen. Maar zijn de 3C8 speakers en tweeters achter misschien beter dan de 3C0 en, afgezien van de leeftijd, de moeite waard om toch te vervangen?
 5. Ik heb hier een complete set 3C8 speakers liggen, voor en achter incl. tweeters, voor een soundsystem. Mijn auto is al voorzien van 3C0 speakers plus tweeters voor en achter, dus in theorie zou ik alleen de twee voorste woofers moeten vervangen voor A versies. Doe ik er verstandig aan om direct alle 3C0 speakers en tweeters te vervangen door de 3C8 set? Wat zouden jullie doen?
 6. Mooi geschreven, Barry. Wat een vechter. En fijn dat deze tijd jullie nog even gegund was. Nogmaals mijn oprechte deelneming.
 7. Tarabass

  stelmotormaffia?

  Dat laatste denk ik inderdaad, dat het om een fout in Etka gaat. Maar misschien kun je foto's maken als je ermee bezig gaat. Dat zou mij enorm helpen. Want ik weet dat mijn achterste kapot is, maar mijn error in VCDS het over v71 heeft
 8. Tarabass

  stelmotormaffia?

  En welke is nu vervangen dan? Ik heb namelijk een malfunction op v71, terwijl de voorste motor gewoon werkt en de circulatieklep ook daadwerkelijk draait. De klep erachter draait niet en dat motortje lijkt het ook niet te doen. Dus kort gezegd, error op v71 en acherste motor lijkt kapot.
 9. Wanneer zou je dat willen? Als je dat nog niet gelezen hebt, kom je daar sowieso wel op uit. Maar kan me niet voorstellen dat je naar de eerste pagina zou willen als je die al gelezen hebt.
 10. Er zitten geen "touch"-events op die icoontjes, dus ook op iOS zullen er geen tooltips getoond worden. Of bedoelde je dat niet? Maar het is totaal niet inzichtelijk dat je, zeker als je nooit op een desktop komt, op de tijd of op het icoontje moet klikken. Iedereen ramt met z'n patatvingers op die titels van een topic, en dan kom je op de eerste pagina op het eerste bericht uit. Terwijl je verwacht naar de eerste nog niet gelezen reactie verwacht te gaan..
 11. Top! Nu nog een verzoek. Ik krijg veel te horen dat de mobiele site niet lekker werkt. En ik denk te weten waar dat in zit. En dat is met een kleine aanpassing voor een deel op te lossen. Als je klikt op "Ongelezen inhoud" krijg je een lijstje met topics. Maar als je daarop klikt gaat 'ie naar het eerste bericht van het topic. Je moet specifiek klikken op de tijd onder de avatar of op het kleine icoontje voor de titel van het topic. Op een normale computer krijg je nog een beetje feedback door de tooltip die aangeeft wat er gebeurt als je op het icoontje klikt, maar op een mobiel is dit niet mogelijk. Daarnaast is het op een mobiel erg klein en is óf klikken op het icoontje vooraan óf klikken op de tijd onder avatar lastig. En dan moet je dat ook maar toevallig weten. Mijn idee is om achter de link van de titel "&do=getLastComment" toe te voegen (in de template). Op die manier ga je altijd naar de laatst gelezen berichten. Dat zou het voor veel mensen makkelijker maken.
 12. Komt deze functionaliteit nog terug?
 13. Wat wel opvalt is dat het door jouw nieuw aangemaakte topic ook weer een foutieve vertaling oplevert. "Een topic plaatste martijn v o in 3C" moet zijn "Martijn v o plaatste een topic in 3C.
 14. Geen idee, want het topic is nu uit mijn "Ongelezen inhoud" 🤩
 15. Nog een verkeerde vertaling (+url achter "laatste berichten" icoontje) te pakken. Als ik op het zwarte bolletje klik (om naar het laatste bericht te gaan) krijg ik een pagina die ik nog nooit gezien heb: URL is: https://forum.vwpassat.nl/index.php?/articles.html/articles/forum/stelmotormaffia-r10/
 16. Tarabass

  stelmotormaffia?

  En welke motor is dit dan? v71 of v113? Of zijn die hetzelfde? Ik vind het overigens vreemd dat volgens Etka (online) de voorste v71 is en de achterste v113. Maar de achterste motor is toch v71? Die van de grote klep onder het paravaan. Volgens dit plaatje (en volgens mijn bevindingen omdat de foutmelding gaat over v71 en de klep niet meer draait) is het net andersom.
 17. Ben benieuwd wat de dealer gaat zeggen 😀
 18. Stond volgens mij uit inderdaad. Ik heb het nu weer aangezet, dus laat de likes maar komen haha. Wel vrees ik dat het nu voor iedereen uitstaat Reputatiepunten heten ze: " Iemand geeft reputatiepunten op iets dat ik geplaatst heb"
 19. Die eerste foto bezorgt mij een deuk in mijn zelfvertrouwen
 20. Wanneer gaan de likes (lees:meldingen voor likes) weer werken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden