Ga naar inhoud

Fighting

Members
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Fighting

Profile Information

 • Plaats
  Boxmeer
 • Naam
  CC zwart

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Fighting's Achievements

3

Community reputatie

 1. Klopt Roy1, maar omdat de vorm niet geheel rond is van de originele pakking/deksel (hij is ovaal en er zitten knikjes in, verder is de originele ring vierkant ipv rond) weet je niet de exacte diameter(s). Daarom deze (niet) originele pakking-set gekocht waarvan ik dus alleen maar de o-ring nodig had. Dat is de enige ring die vaak gaat lekken omdat deze niet bestand is tegen de olie en hoge temperaturen.
 2. Hij is weer dicht en dus lekvrij 😃 Dankzij een nieuwe pakkingring. Wel jammer dat je een hele set (van 36 pond) moet kopen terwijl je alleen maar de grote 0-ring nodig hebt ! Dank jullie wel
 3. Heb hem besteld. Had de deksel inmiddels met vloeibare pakking terug geplaatst maar lekt nu alweer. Nu even afwachten wanneer hij binnen is en ik hem erop kan zetten.
 4. pfff 36 pond voor een 0-ringetje...... Bij de dealer inderdaad alleen een complete pomp kopen. Niet normaal toch!
 5. Waar kan ik een losse ring verkrijgen? De pakkingring van mijn vacuumpomp lekt. Heb hem nu teruggeplaatst met vloeibare pakking. Is nu even dicht maar wil eigenlijk graag een nieuwe plaatsen.
 6. Ik heb in totaal 8 lampjes zitten in mijn achterlichten (4 links, 4 rechts). Het zijn gedeelde achterlichten (voorbeeld Golf 5) 1 lampje ervan is kapot. Dit is volgens mijn garage afkeur en koste me € 211,68. Klopt dat?
 7. De door VAG techniek naar alle tevredenheid ingebouwde cruise werkt perfect. Wat een weelde, die kun je echt niet meer missen. Tijdens het inbouwen werd ook nog even mijn navi geüpdatet en de verlichting aangepast. Een net bedrijf met de juiste mensen op de juiste plaats. Een volgende keer ga ook zo weer terug. Alle bedankt voor de reacties op dit onderwerp Groet Fighting
 8. Klopt Lucas, Ik krijg de de knop version niet te zien. Alleen AM en FM! Moeten we dinsdag toch maar eens kijken als ik bij jullie ben.
 9. OK bedankt Rwin en alle anderen. Als ik de link aanklik krijg ik de melding: Het forum is tijdelijk niet beschikbaar. ??? Dit heb ik de laatste dagen al veel vaker gehad! Zie wel dat er een software update heeft plaatsgevonden maar dat veel koppelingen niet meer werken vind ik een beetje raar ???
 10. en V12 zijn dan kaarten van 2015 ? Worden bij een update ook meteen de poi's vernieuwd ?
 11. \\ Weet niet hoe deze heet maar dit is em. Heb al van alles hier bij zoeken ingevuld bij electronica van verschillende modellen zoals: Navigatie, kaartupdate, etc alles zonder resultaat.
 12. Was eigenlijk benieuwd hoe ik kan zien welke kaartversie ik heb. Bij het zoeken van enkele adressen kon hij niets vinden. Weet iemand dit ? https://562dd7e6-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/mtcbrummerke/gein/hulppagina/volkswagen-passat-1-8-tsi-118kw-cc-auto-highlite-22.jpg?attachauth=ANoY7cq6zTUPDBCKm-jM9CLyFjxwAjn3sxs8LLOjIHWWPUa6cQJb0f-d7WYcvkIAnKA2UmqOylgLwLjYPq-1140fiPj941d3X_mLZV_XDhC_Pof6MR_XvdovcOBGvi97AWkpCvd-w7D01njhAFCMtSlM097cC0U7ROSM9RPaEZJ_U1hetGXUGWjZDDJsy9wbU20ZCwUDy5cKCA_Ip9KBw1Zy4manOz_f8hCzYBNadr21JdUKhfx0IJHnVeJ-7pvoyfvBf-cIYZK_KQQ0D3xpOi24Vme_rVOqxI87zD0gqc8L99GR3XH1ays%3D&attredirects=0
 13. Het probleem is opgelost !!! In eerste instantie contact gehad met de producent en leverancier van de sloten. Zij konden via een foto van het slot een sleutel namaken. dit zou meer dan 2 weken gaan duren en 45,- kosten. Omdat ik dit allemaal te lang vond duren vanmorgen eerst bij Profile geweest. zij wilde een moer op het slot lassen om ze zo te verwijderen. Eigen risico als de velgen zouden beschadigen. Daarom eerst naar de VW dealer in Gassel. Zij de auto in de wp en inderdaad Speedyace, ze hadden koffers vol met wielsloten. Een van de eerste die hij probeerde was meteen raak. Sloten eruit en gewone originele bouten erin. De monteur zij, misschien kunnen we voor jou zo'n dop nabestellen. Bij navraag in het magazijn bleek er nog eentje te liggen die net besteld was voor een andere klant. Ik mocht deze dop wel hebben en zij zouden een nieuwe bestellen voor de andere klant. Dan de rekening: Voor het verwijderen van de oude sloten, het plaatsen van de originele bouten en het leveren van een passende dopsleutel + een half uurloon in totaal: schrik niet: Eur25,- ! ik wist niet wat ik hoorde en was dan ook erg blij. Dit is nog eens service van VW Thoonen in Gassel. Ik kan nu met een gerust hart wat verder op pad met deze fijne CC ! Nu alleen nog ergens een update van het kaartmateriaal zien te krijgen. Iemand een idee ?
 14. Nee ook niet. Toevallig vanmorgen voor het eerst open gemaakt.
 15. ik weet niet of ze origineel VW zijn. Kan ook zijn dat het MCGARD sloten zijn !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden