Ga naar inhoud

AlterEgo

Members
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Hasselt
 • Naam
  Stefan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Goede uitleg! Wat een boeltje zeg! Maar wel al wat duidelijker! Bedankt zeg!
 2. Ok goed om weten! Omdat ik lees dat app connect maar beschikbaar is op B8 modeljaar 2016. Maar sommige 2015ers uit bvb juli 2015 hebben het wel. Grens ligt dan mss toch nog vroeger dan oktober.
 3. Ik vroeg me nog af hoe het zit met ‘modeljaren’. Kan een Passat uit 2015 toch modeljaar 2016 zijn? Waar ligt de grens?
 4. Jawadde!! Dat verwacht je nu toch ook niet!
 5. Ja dat is het gekke. Ik was een Touran gaan bekijken uit 2017 en een Passat uit begin 2016. Ze hadden beide ogenschijnlijk dezelfde multimedia unit. De composition media (denk ik!). De Passat had de knop app connect. De Touran niet! Nochtans een nieuwer model... Daarom dat ik nu wat verward ben.
 6. Ok, maar het kan dus ook zijn dat het niet onder de menu knop zit? En dan kan je het ook niet achteraf ‘bijkopen’ en activeren?
 7. Hmm lastig om te zien inderdaad. Dus als ik het goed begrijp is het nog geen zekerheid dat je app connect hebt indien je het icoontje onder ‘car’ ziet? Want evt moet het nog geactiveerd worden? Maar het is niet zo dat alle types (media, pro) standaard het icoontje tonen?
 8. ja, ik ben er toch uit om naar duitsland te gaan denk ik. Voor hetzelfde geld heb je vaak een wagen die rijker is uitgerust en minder kilometers. Alleen wat vervelend met de garantie ... Ik heb ook nog wat vragen rond App Connect, en hoe ik zeker kan zijn dat ik deze optie heb of kan laten activeren. Is het mogelijk op iedere passat vanaf 2015 met het composition media 'zonder brede zwarte frame'? Zie ook mijn ander topic hierover ... Bedankt!
 9. Ok bedankt!! Ik van ben België. Auto’s ouder dan 6 maand moeten niet nog eens belast worden dacht ik. Maar ik zoek het even op voor de zekerheid... bedankt!
 10. Dag, Ik heb een 2 tal wagens op het oog in duitsland, hier net over de grens. https://www.autoscout24.be/nl/aanbod/volkswagen-passat-variant-1-4-tsi-comfortline-kamera-dab-benzine-blauw-9e04a211-18eb-4ed2-a02c-a143c22dad0a?cldtidx=1 https://www.autoscout24.be/nl/aanbod/volkswagen-passat-1-4-tsi-act-comfortline-bm-navi-pano-led-benzine-blauw-5efab5df-0348-4e21-b17d-9079303c9d46?cldtidx=3 Is er iets waar ik specifiek moet op letten indien ik deze wagens zou gaan bezichtigen? Heeft iemand ervaringen met import uit Duitsland, zijn ze behulpzaam naar buitenlanders toe? Ik vind de prijzen vergeleken met de prijzen in de benelux vrij scherp; Waardoor ik bijna het gevoel heb een kat in de zak te kopen ... Bedankt!
 11. Dag, Ik ben op zoek naar een Passat Variant B8 uit 2015 / 2016. Mijn budget is ongeveer 20K euro, ik kijk voornamelijk in Duitsland en heb al waar aardige modelletjes gezien. Ik zie alleen het bos door de bomen niet meer met de "app-connect" functie. Ik heb gelezen dat dit beschikbaar zou zijn op de "Composition Media Gen 2" vanaf MJ2016. Hoe herken ik een generatie 2? Is dat het model zonder het "zwarte plastic frame"? In sommige wagens zie ik de knop "app connect" maar staat de mogelijkheid tot app connect niet bij de "opties van de wagen". Heeft deze wagen dan app connect of niet? In sommige wagens uit 2017 zie ik helemaal geen "app connect" shortcut onder de menu knop. Kan app connect geactiveerd worden achteraf? Ik hoop dat iemand het app connect verhaal voor mij kan verhelderen. Ik hoop apple CarPlay te kunnen gebruiken. Bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden