Ga naar inhoud

AlterEgo

Members+
 • Aantal items

  111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Hasselt
 • Naam
  Stefan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. En alles er rond ook? Versnellingsbak e.d?
 2. Idd, als ik het laat doen zou ik het bij vag techniek hier over de grens laten doen. Lijken me wel de juiste expertise te hebben. Ik kom van een 1.4 tfsi 150pk uit een Audi Q3. De 125 pk die ik nu heb stellen me in vgl met de Q3 eigenlijk niet teleur. Had het erger verwacht. De 125pk verhogen naar 160 lijken me dus voldoende. Daarvoor had ik een 2.0tdi v50 met 170pk en 350nm, deze kwam van 136pk. Die was ruim dan voldoende! Maar ik heb nu nog ‘maar’ 54000k op de teller. Ik wil er nog een aantal jaren mee rijden. Moest ik de zekerheid hebben dat het technisch dezelfde motoren waren dan was ik geruster. Aangezien ze toch blijken te verschillen en je dus eigenlijk meer van de onderdelen vraagt waarvoor ze initieel door de ingenieurs zijn ontworpen...
 3. Ow ok! Dus toch wel degelijk een verschil in turbo. Dat is niet onbelangrijk! Ik overweeg een chiptuning. Maar als ik cijfers zie van 200 naar 290nm en 125pk naar 160pk dan ben ik toch altijd bang dat de gebruikte onderdelen er niet op voorzien zijn. Uiteraard moet je verstandig rijden ook. Sowieso zou extra vermogen me enkel dienen bij snel invoegen of voorbijsteken.
 4. AlterEgo

  Verschillen motor 1.4 2015

  Dag, Ik rijd zelf met een 1.4 tsi 92kw 125pk uit 2015 (Passat B8). Er is ook een 1.4 tsi met 150pk. Zijn er technisch verschillen in deze motoren of is deze enkel softwarematig aangepast naar een lager/hoger vermogen? zoja, bij welke onderdelen situeren zich deze verschillen? Bedankt!
 5. Om een idee te geven. Ik heb mijn wagen vandaag een blindering laten voorzien van 20%.
 6. Te klein? Daar zijn oplossingen voor: https://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/46192-passat-b8-phone-tray-3d-print/#comment-854740
 7. AlterEgo

  Bruine automatten

  Ja er zit niks anders op om voor de originele te gaan dan. Meestal vind ik ook wel leuke namaak. Maar zal idd eBay.de in het oog houden. Vloerbedekking is idd ook bruin. Heeft wel wat.
 8. AlterEgo

  Bruine automatten

  Dag, Ze zijn nog niet onmiddellijk aan vervanging toe maar ik informeer me alvast. Mijn B8 heeft denk ik een niet veel voorkomend ‘bruin’ interieur. Ook de voetmatten zijn bruin. Alleen kan ik moeilijk een reservesetje vinden online. Iemand die deze al eens is tegengekomen? Bedankt!
 9. Met Corona duurt de verzending wat langer.... volgens de laatste update zou het nu eindelijk met de vlucht vertrekken. Het heeft zeer lang vast gezeten ergens op een luchthaven. Van zodra ik het binnen heb zal ik het installeren en de pasvorm en kleur inspecteren! Ik kan ook niet wachten
 10. Haha klopt, bedrijfsbussen zijn vaak helemaal dicht. Maar dat kan hun rijgedrag ook grotendeels verklaren Nee, tis uiteraard persoonlijk, bekijk wat plaatjes online van verschillende gradaties en beslis dan?
 11. Hey Samir. Ik ga volgende week ook mijn ramen laten blinderen. Ik ga zelf voor 20% gaan denk ik. 5% is inderdaad veel. Te zwart is ook niet altijd mooi, tenzij bij een witte auto vind ik. Daarnaast heb je ook het aspect veiligheid. De zichtbaarheid is toch een stukje minder. Zeker bij somber winter en herfstweer. Ik dacht dat af fabriek meestal 35% werd verduisterd?
 12. Foto’s doen eigenlijk de realiteit geen recht. Hier op straat in het echt is het indrukwekkender. De kleur is bruin. Wat teveel filtertjes er over om nog de kleur te zien denk ik. Die met de 18inch versie doet de eigenlijke kleur het meeste recht aan.
 13. Van 16inch naar 18 inch zonder te verlagen. Ik ben best tevreden over het resultaat. Gelukkig maar. Niet zo gek verschillend van de sepang. Maar het staat hem wel. Volgende week vrijdag ga ik de ruiten laten blinderen. Ik dacht aan 20%
 14. Goeie tip!! Thx
 15. Lol nee, laat dat maar zo! thanks!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden