Ga naar inhoud

Tikra

Full Members
 • Aantal items

  898
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Tikra won de laatste dag op oktober 21 2019

Tikra had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

536 Excellent

2 Volgers

Over Tikra

 • Verjaardag 31-08-1964

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zuid-Holland
 • Naam
  Helge

Overige

 • Vagcom
  11.20

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. hoe tevreden ben je  met de B8?

   

  1. mikeske

   mikeske

   hey,

    

   ik ben er echt super tevreden van.

   Echt een hele andere auto dan de b6:

   veel stiller dan de b6 / rijd super zacht zelfs op 19 ( wel dcc ) / massas opties / de bitdi 4motion gaat echt als een raket ( en al zeker na de tuning ).

    

   Als je nog vragen hebt hoor ik het wel.

   Groeten

   Michael

  2. Tikra

   Tikra

   onze volgende zal ook een R36 worden .. dus wij gaan alvast een beetje rond kijken .. 

    

   thanks ik kom op jou aanbod nog een keer terug... 

 2. Nou ik heb hier in het verleden veel tijd in gestoken. In het begin was het de dealer die aangaf dat deuren en (koffer/motor)klep geen onderdeel zijn van de carrosserie. Nu voor de meeste autos de garantie afgelopen is - geven zij dat maar al te graag toe. Ik had het geluk "op coulanz" een achterklep nieuw te krijgen en ook het dak nieuwe gespoten te krijgen (zonder enige bijdrage). De kwaliteit van volkswagen schadeherstel was zo slecht dat het dak al weer aan het roesten is en de bestuurdersdeur alsmede spatbord rechts voor hebben inmiddels naar 14 jaar en 500.000 km erge roestschade. Wij willen deze auto van 9/2005 en 520.000 km toch nog 1-2 jaar blijven rijden alvorens wij een nieuwe kopen - wij gaan er vanuit dat het dan helder is of diesels nog in de grote steden mogen (want dan kopen wij een benzine). Wij zijn op zoek naar een bestuurdersdeur (zwart perleffect) om te wisselen en een spatbord rechts voor, want de auto rijdt nog zo lekker .... de turbo laat het wel een beetje zitten dus misschien dat ik die nog een keer vervang (+/- 200.00 km is ene beetje max). Ik houd mij aanbevolen voor deur en spatbord en zal ook indien nodig zoeken welke brieven/ communicatie ik nog beschikbaar heb over de voortgang van de claims voor de achterklep en het dak. De achterklep is destijds vervangen voor de nieuwere type aangezien de oude al niet meer beschikbaar was... een excuus destijds was ook dat het niet de lak is maar de beschermlaag oder de lak, de lakgarantie : nee die geldt hier niet ... al bij al heeft PON zich hier van zijn slechtste kant laten zien ik heb destijds druk moeten uitoefenen via Duitsland (VW). de terugroepactie voor de verstuivers was ook raar, eerst wilde VW niet het volledige bedrag betalen hetgeen naar meerderen brieven wel gebeurt is. dus: roestproblemen bij de 3C ook bij VW bekend: achterklep (onder de greep), dak (voorkant bij de voorruit en bij de dakreling bevestigingspunten), deuren (onderkant) (ook hier van binnen uit!)
 3. Italie en omstreken ... 3800 km ..... 1 op 12 ...... hier op de parkeerplaats van het vliegveldje in Pisa (schoonzus en haar zoon aan het halen voor een paar dagen Toscana). Ondanks de 500.000+ .. swabberige remmen vanwegen ABS (intussen hersteld) een super auto om te reizen ......
 4. ik bedoel dit lampje - je ziet het alleen als je rijdt .....
 5. yep - remt weer als vanouds. Maar er is een kontakt aan de onderzijde, zou het darrmee samen kunnnen hangen? Of lang op de handremschakelaar drukken (20 sec. ) ... vooo reen reset ..?
 6. Guys, hoofdremcilinder laten vervangen want hij dacht dat het beter is dan repareren - maar ook, ik magnog niet werken met de rug. Maar nu brandt het gele lampje in het Dashboard - tijdens rijden want dan schakelt de stand van de gereden km links onder weg .. kan dit an de hoofdremcilinder hangen? gr.
 7. Tikra

  HULP nodig - " Rem zakt door"

  Guys, hoe kan ik de lekkage vaststellen?
 8. Tikra

  HULP nodig - " Rem zakt door"

  Guys, sinds gisteren zakt het rempedaal door vergelijkbaar met de situatie als je de remmen ontlucht .... reservoir is vol en ik zie geen vettige plekken opde wielen .. wij kan mij helpen?
 9. Ik zal een paar data inschieten - voorstellen ...? Pizza en kip kan goed met elkaar
 10. Lees ik hier een thema voor een voorjaarsmeeting in Hellevoetsluis met Pizza .... en Peter @@Tarabass als de ervaringsdeskundige .... verzamelbestelling bij VW ... (is ook nog een signaal hoe slecht de kwaliteit maar weer is - Peter is het achter hetzelfde, want de bijrijderskant gaat bei warm weer niet open bij koud weer wel .... Voorjaarsmeeting "mijn deuren gaan wel open" ...
 11. Tikra

  2019

  het beste voor 2019 een o.a. veel veilige kilometers ....
 12. Sorry dat is een foutje is natuurlijk nog steeds de BMM met intussen nog ca. 4000 km te gaan tot de 500.000 km
 13. Barry, Peter, is het zo ingewikkeld?
 14. Bij onze station 3C6 kan de achterste deur niet meer van buiten geopend worden - nou tenminste als wij de auto van slot halen. Zodra wij de auto van binnen hebben geopend en weer gesloten is die gewoon van buiten te openen. Heeft iemand een idee hoe ik dat kan oplossen? fijne kerst Helge
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden