Ga naar inhoud

Tarabass

Members+
 • Aantal items

  4317
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  86

Community Answers

 1. Tarabass's bericht in Elektrische handrem gebruiken op de boten/trailerhelling was marked as the answer   
  Gewoon gas geven en koppelen en de handrem zal loslaten. Mits je je gordel om hebt
 2. Tarabass's bericht in 02638 - Enabling Steering Column Lock was marked as the answer   
  Bedankt, Barry! Had je eerder moeten doen
   
  De oude gateway er een paar uur uit gehad gisteren om hem even helemaal van het stroom te hebben. Toen ik hem daarna terug plaatste deed alles het gewoon, de foutmelding was er nog wel, maar nu was de gateway helemaal niet meer te benaderen in VCDS.
   
  Vandaag een E gateway mogen ontvangen van Foppe. Deze er direct ingezet, en de verwachtingen waren hoog. Even de boel gecodeerd en de foutmeldingen waren weg. Ook ging het stuurtje niet meer knipperen nadat ik de sleutel eruit haalde. En ook niet geheel onbelangrijk, de knipperlichten reageren weer op het op slot doen van de auto. Ik kreeg van Rob de tip mee om de oude weer even terug te plaatsen om te kijken of de foutmeldingen weer terugkwamen. En ja hoor, daar waren ze weer. De nieuwe E weer teruggeplaatst en weer foutloos. En stuurslot doet het ook weer.
   
  Kortom, een brakke gateway. Eigenlijk wat Lucas bij VAG al direct zei. Jammer dat zijn monteur de diagnose kapotte vergrendelingsmodule stelde, want als Lucas het direct kon weten had hij dat ook gekund. Volgende week maar even contact opnemen met hen om te kijken wat ze ervan zeggen. Voor nu heb ik grote blij!!
   
  Voor Ronald nog even een foto gemaakt van de gateway. Het is toch echt een originele.
   

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden