Ga naar inhoud

Update:Houderschapsbelasting&Provincialeopcenten 2010 p5


Alain

Aanbevolen berichten

Ik schrok me te pletter , kreeg mijn nieuwe Wegenbelasting binnen , is gewoon 10 euro omhooggegaan per maand , :shock::x

Ik wist dat het wel omhoog ging maar zoveel, eerst betaalde ik 250,- per kwartaal nu 281,- . :twisted::twisted:

Het is van de zotte , denken ze in Denhaag effe snel omhoog gooien omdat dan in 2012 rekening rijden komt dan gaan de mensen anders om met de auto , kunnen we nu al beginnen met plukken, stelletje @%()&!%^_@!*%&!_@%)*%!&$!.

Wie moet er ook zoveel bijbetalen.............?????????.

Ben niet gauw over de zeik maar nu gaat het steeds sneller en vaker komen, door deze regering...

 

 

 

Greets

Alain

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 71
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Nogmaals mijn gezegde

 

Steel niet, wordt geen crimineel, de regering duld geen concurentie..

Ps rekeningen gaan van een andere rek hier,ik wil het niet weten dus ga er niet om vragen aan mijn vrouwtje...Dat is hier de boekhoudster...Die weet precies van hoe en wat,ik niet..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom in Nederland...Ziektekosten is ook al om te janken.Auto rijden niet te betalen.Wat zal het volgende zijn..Het geen waar ik nog het meest ziek van wordt is dat de dollar op deze manier weer moet worden recht gehaald en dus onder de naam olie prijzen zijn hoog?Raar vind ik dan dat de banden en andere olie gerelaterrde producten lang niet zo snel omhoog gaan als de diesel en rest van de brandstoffen..En dat je dan weet dat de regering van Nederland 70% accijns op brandstof heeft.!@##$$%^&&*reken dat eens van 1,30 literprijs voor diesel af och och och wat een wereld van vershil..Dies is 10% per jaar omhoog gegaan in het gemiddeld in de laatste 5 jaar.Weet nog best getankt te hebben 5 jaar werom voor 73/75 cent de liter..Daar wordt ik nu sneu van dat die !@#$%kl*te regering steeds maar meer wil en een heleboel militairen naar een land sturen waar ze beter weg kunnen blijven..Wat dacht je wat dat kost....Ja ik vind Nederland een triest land worden op deze manier..Jammer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Och,.. het is niet voor niks dat er steeds meer nederlanders over de grens gaan wonen? Ik dacht zelfs dat het eerste kwartaal alweer een record aantal mensen naar het buitenland vertrokken is?

 

Nou verdien ik niet beroerd en mijn froutje ook niet, maar als je eens kijkt wat je per maand betaald aan belastingen, accijnzen e.d. dan wordt je behoorlijk misselijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij ons is het al nie veel beter. Ik zag hier van de week het verschil tussen een winkelkar gevult met 100 euro boodschappen in 2006 en 2008. Om mee te janken ...

Iedereen verhoogt zijn prijzen, zelfs tot meerdere keren per jaar, en je moet dat dan maar gewoon betalen.

Als je je hierbij vragen stelt durven ze zelfs nog gaan betwisten of het leven wel ECHT duurder geworden is, want er zijn ook dingen goedkoper geworden ....tja.

En dan heb je nog van die smerige truukjes die onze zogezegde regering uithaalt met ons.

Ze hebben alle ambtenaren vlug een premie van +-50 euro netto gegeven voor de maand mei, in de vorm van minder bedrijfsvoorheffing. Iedereen gelukkig zou je denken, maar hierdoor missen we wel net een index-aanpassing van ons wedde waardoor we nog zeker een jaar geen loonsverhoging krijgen.

Ik heb besloten om zelf in de politiek te gaan, kwestie van een poging te ondernemen om er iets aan te doen, want met jammeren alleen verandert er niets. Volgende gemeenteraadsverkiezingen sta ik op de lijst ....

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden