Ga naar inhoud

comfortcruiser

Members+
  • Aantal items

    1632
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

comfortcruiser won de laatste dag op juli 19 2019

comfortcruiser had de meest gelikete inhoud!

Over comfortcruiser

  • Verjaardag 22-09-1966

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Zuid-Holland
  • Naam
    Michel

Overige

  • Vagcom
    Yep

Recente bezoekers van dit profiel

1368 profielweergaven

comfortcruiser's Achievements

210

Community reputatie

  1. Waarom de zekering eruit klapt... geen idee... Vanmiddag de radio weer ingebouwd met de accupolen ontkoppelt... niks aan de hand. Ga nu met een lekker gevoel een paar duizend KM cruisen naar Kroatië en terug. Fijne vakantie allemaal en nogmaals dank voor jullie meedenken!!!
  2. Cruisers, Durf t bijna niet melden ( schaam schaam) heb in t donker een zekering fout terug geplaats.. Heb net alles volgens schema gecheckt en vond positie F7 leeg. Zekering erin en de shizzle werkt weer. ALLEMAAL enorm bedankt voor het meedenken!! Geweldig formum dit ( al meer dan 16 jaar member) Stick here 4 Life ?
  3. Op pin 32 en 16 geen spanning... Lijkt de teller joppert te zijn
  4. Hey Peter, Het klokje blijft donker, en het uurwerk staat stil. Klokje heeft ook geen spanning. Ga nu ff proberen het tellerwerk te demonteren ??
  5. Goed idee, hoe krijg ik die eruit Bonny?
  6. en aan de achterkant zit die 32 polige stekker waar Peter het over heeft?
  7. Klopt het is een 1.6Tdi. Neem aan dat de 32 polige stekker achter op de teller zit? Hoe haal ik de teller los? Gister al het plastic raamwerk los gehad... Vermoed dat aangezien de zekeringen en de houders goed zijn en spanning geven, het in de teller, bedrading of een module zit.
  8. Okay Peter, Net SB11 gemeten. Op 1 van de pinnen heb ik 12V (ook met contact uit) Ook SC7 en SC39 hebben spanning. Zekering doorgemeten, zijn joppert. Zitten er nog zekeringen onder het stuurhuis?
  9. Enig idee waar ik kan beginnen met meten Alle? Volgens mij is positie F11 voor het instumenten paneel... Thnks voor t mee denken
  10. Thnks voor je aanbod Alle, maar "denk" niet dat ie stuk is... Cruise Control werkt ook niet. Ga vanavond als er tijd is ff wat meten.
  11. Hey Bonny, Het LCD scherm van de teller werkt ook niet. Net contact gehad met Nuenen, ben eind Augustus de eerste. Zit toch lichtelijk met me handen in het haar....☹️
  12. Meet toestel is avail, niet mega kennis met meten, heb nu net 3 dagen van 05:00-22:00 Ga morgen maar ff bellen met VAG-techniek in Nuenen of ze tijd voor me hebben...
  13. SC7 en SC39 zijn okee. Achteruitrijverlichting werkt. Zaken die niet functioneren zijn Dashboard, alle waarschuwingslampjes, Brandstof/ koel meter.Torenteller, snelheids meter en cruise control. Ook parkeerhulp werkt niet. Lijkt er idd op dat deze geen spanning krijgen. Welk relais geeft voeding aan SC9 en SC39 Peter? En waar zit deze? Thanks voor t mee denken sofar! Moet zo te bed ivm vroeg op morgen om te werken.
  14. Dat zou fijn zijn Peter, alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden