Ga naar inhoud

ron.s

Members+
  • Aantal items

    771
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ron.s

  • Verjaardag 05-09-1966

Profile Information

  • Plaats
    Roermond

ron.s's Achievements

1

Community reputatie

  1. Beide zien er mooi uit Wilfred ... uit welk deel van Roermond kom je .. ? Zin ook om naar de Meeting op 1 april te komen bij de Gamma Roermond ? ZIe topic meetings ..
  2. ron.s

    Voor de 3bg rijders..

    En werkt ie goed... Geen problemen mee ..
  3. ron.s

    Voor de 3bg rijders..

    Deze staat erbij mij op : http://www.ebay.nl/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250917415195&ssPageName=ADME:L:OU:NL:1123 4 euro + 4 euro verzendkosten.
  4. Dit worden mijn zomerwielen .. 20 inch Evolution ..
  5. oke bedankt mannen... ga deze week eens kijken als ze hier in de buurt wat hebben .. mocht ik niks vinden kan ik dan een roepping naar jou doen guy ??
  6. Dus voor de verder rest niks eruit gehaald en de kabel doorgeknipt ?? Wat heb je aan de andere kant voor ledje zitten dan in de orginele houder ? Heb je ook eeen voorbeeld foto van zo`n T10 led
  7. Zo te zien is de linker kabel van het lampje maar open er 2 kabeltjes doorheen eentje van de + en eentje van de - ? En heb je een foto van een T10 lampje met houdertje ... en aan de andere kant wat voor type lampje heb je daar dan zittten ??
  8. Nu heb ik het lampje stuk wat in de achteruitrijcamera zit voor de kentekenplaatverlichting. Alleen is er een probleem ..volgens mij is de hele behuizing is uit 1 stuk !! Hoe kan ik dit lampje vervangen ?
  9. Dit hoop ik voorlopig ook niet mee te maken ..
  10. ron.s

    Remblokken

    Hoi Rutger.. Krijg wel af en toe de melding : Check Braking Pads. De voorste zien er inderdaad nog goed uit . De achterste zit naar mijn mening ook nog genoeg op. groetjes Ron
  11. ron.s

    Remblokken

    Hoe dik zijn de remblokken nog als je melding krijgt : Check Braking Pads.
  12. Denk dat ik voor deze ga... Hier zit een autoshop wat deze ook verkoopt .. dus effe binnenwippe daar. Wat is een redelijke prijs voor de pilot.
  13. Gisteren weer 2 nieuwe led`s stadsverlichting erin gezet nadat deze het maar een goede week uit gehouden hadden. Ben benieuwd hoelang deze er in zitten ? Wie kan mij een goed merk aanbevelen zodat ze het wat langer uithouden. En welke moet ik plaatsen i.s.m bi-xenon.. Hieronder het lampje wat stuk is .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden