Ga naar inhoud

weer een nieuwe mod


ids30postma

Aanbevolen berichten

Even nog net gecheckt met mijn nieuwe raamodule, bij het sluiten van je elektrische achterklep moet je twee keer op sluiten drukken, als je dan bij de tweede druk iets langer vast houd dan gaan ze beide dicht, dus zowel de elektrische klep als de zij spiegels sluiten zich, met de audi relais had dat nooit gelukt... :mrgreen::mrgreen:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ids,

 

Het vermogen van het relais speelt geen rol, de stroom die geschakeld wordt is enorm klein. Met een 0.5A relais zou je al toekomen.

 

grtz, dre

 

Vraagje Dre,

 

Ik heb die DPDT relais aangeschaft, maar heb nu één vraagje over het aan sluiten, Ik heb geen voet verlichting ( moet ik nog doen) maar ik wil graag op de verlichting van de raamknopen aansluiten en de instap verlichting, maar hoe schakelt de relais om als er op de relais continue stroom op blijft staat van de binnenverlichting, als ik de deur open dat krijgt de relais de stroom van de instapverlichting maar tegelijker tijd krijgt de relais nog steeds stroom van de raamknop verlichting, botst dat niet in de relais.

 

gr ids

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag toch even nieuwsgierig hoe de nieuwe deurpanelen eruit kwamen te zien op mijn passat, dus de bestuurders kant los gehaald en de kabelboom even om gegooit, ik moest één gaatje boren voor de handvat, toen kwam ik achter dat ik geen klinkmoer M6 had , wel M5 , maar goed geen probleem, ik heb de twee klippen onder vervangen, mijn led lampjes heb ik even tijdelijk aangesloten op de instap verlichting,( de DPDT mini relais krijg ik volgende week pas binnen), en branden nu wit als de deur open staat.

Maar het is wel een mooi gezicht, de nieuwe deurpanelen.

post-16747-1423829066,9013_thumb.jpg

post-16747-1423829067,0263_thumb.jpg

post-16747-1423829067,1044_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

jij ben ook niet te stoppen he Ids. Ziet er netjes uit.

 

Jan

 

Sinds ik de Passat forum heb leren kennen , ben ik inderdaad op hol geslagen, ik heb hiervoor een Opel Vectra GTS gehad diesel, maar heb dan ook geen ene moer aan die hele auto gedaan, maar met de Passat is het een heel ander verhaal :mrgreen: l, ik zeg al tegen mijn vriendin , volgende keer koop ik een auto waar je niks aan hoef te doen. :roll:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 months later...

Afgelopen weekend de tijd gehad om eindelijk mijn rechter buitenspiegel te updaten, ik had namelijk al een tijdje een memorybol liggen, die ik van Peter had overgenomen, maar geen tijd had gehad om in te bouwen, afgelopen dinsdag aardig weer buiten, dus maar aan de slag gegaan, moest even een extra kabelboom erin leggen voor het geheugen, toen alles weer in elkaar gezet, en weer gemonteerd, ik hoefde niks aan te melden met vagcom, alleen even inleren, dus spiegelknop op R van rechts zetten, in zijn achteruit zetten, en de spiegel naar beneden dippen op de gewenste stand, pook weer in zijn vrij, even een stukje voorruit rijden, je zag gelijk de spiegel weer rechts trekken, en bij achteruit ging de spiegel weer omlaag, weer een leuke optie erbij, alleen ben ik nog op zoek naar een dimmende rechter spiegelglas, en dan zijn de spiegels compleet full options, alleen gisteren wilde mijn vriendin weg met de auto , bleek de auto niet meer te willen starten, eergisteren had de auto ook moeite met starten, maar de rest van de dag geen probleem, maar gisteren wilde de auto helemaal niks meer doen, dus toen maar een nieuwe accu gehaald, bij de Dealer, jeetje wat zijn die dingen duur, € 184 incl BTW, omdat ik een goede klant ben bij hun kreeg ik een fikse korting, uiteindelijk €150 voor betaald.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi ids,

 

nee ben er nog steeds niet uit rij nu zonder rns erin

heb nu net een andere gateway binnen gekregen ga die denk ik dit weekend proberen

hoop dat het dan opgelost is. Daarna gaan we met de tacho aan de gang

hoe is het bij jou gr rob

 

Erg vervelend Rob, kun je nog niet echt genieten van je RNS, ik zou ook niet zo snel weten waar aan het licht, maar wellicht kun je inderdaad eerst proberen om een ander gateway in te zetten, had je ook Dreke gevraagd wat het kon zijn, ik hoop dat het goed komt voor je.

 

gr ids

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een kleine update, van mijn styling aan mijn auto,

 

Zoals ik al vermeld had , had ik de mirror dip geplaatst, op de 3C spiegels had ik het al, maar op de nieuwe B7 spiegels zaten die er niet op , ik kon toen een memory spiegelbol overnemen van Peter, dus die zit nu er ook op.

 

Laatste weken druk bezig geweest met de nieuwe B7 midden console in het zwart, ik ben namelijk bezig om alles om te toveren in het zwart ( heb namelijk grijze interieur wat ik afschuwelijk vind), goed maar dan gelijk maar naar een B7 interieur als alles toch eruit moet. eerst even goed voorbereid, en toen op een mooie zonnige door de weekse dag erin gezet, klein tegenslag , verkeerde pinnetjes besteld bij de dealer, dus ik moest nog één dagje geduld hebben, de volgende dag alsnog alles erin gezet en alles werkte, weer een mooie mod erbij.

 

Ik heb vandaag ook een Dimming mirror besteld voor de rechter spiegel, dan zijn alle spiegels dimmend, want die mist ik wel , rechterkant niet dimmend, kan gewoon niet.

 

Ik ben ondertussen alles bij elkaar aan het verzamelen voor Bi-Xenon verlichting,

 

Wat ik al heb:

Compleet setje Bi-Xenon verlichting ( alle ballasten en stuurmodules opnieuw aangeschaft.

In bestelling staan:

Niveau sensoren voor en achter.

AFS module

 

Nu nog op zoek naar een kabelboom, en dan erin zetten.

post-16747-1423829207,737_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weer een nieuwe mod,

 

Bi-xenon met dynamische bochtenverlichting en automatische hoogte regeling. :mrgreen:

 

Wat heb je nodig, :blink:

 

Set Bi-xenon

2 ballasten (voor de meeste is dat 3D0907391B )

2 AFS stuur modules ( ik heb xenon eindigt op 53G en 54G, dus mijn AFS modules zijn voor beide 7L6941329A)

Adapter ( twee kabels bijgevoegd voor can-low en can-high

AFS module ( 5M0 907 357 C versie, dan hoef je maar één sensor achter te plaatsen

Niveau sensor achter ( 1K0 941 273 G of een N)

 

en wat kabels en pinnen, maar dat staat in een ander topic

 

maar vandaag de kabelbomen gemaakt en als het weer toelaat, de kabelbomen alvast in de auto monteren

post-16747-1423829218,502_thumb.jpg

post-16747-1423829218,5957_thumb.jpg

post-16747-1423829218,6895_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden