Ga naar inhoud

Herb17

Members+
  • Aantal items

    847
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Herb17

  1. Waarschijnlijk gevalletje 'is toch maar een lease auto'
  2. Mooi! Inderdaad iets zakken nog en klaar.
  3. Over smaak valt niet te twisten... bedenk even of je gaat verlagen of niet en de afmeting van de velg. 17 inch zonder verlagen staat altijd goed. 18 inch roept al om verlaging i.o.m.
  4. Volgens mij had ik al zoiets voorspelt ... natuurlijk moet je het gewoon eens proberen en zelf ervaren. Maar ik begin voorlopig niet meer aan aftermarket LED sets. Alles wat ik gehad heb ging niet langer mee dan 1 jaar. Daar in tegen zijn de Xenon sets zeer duurzaam. CNlights zijn inderdaad de juiste lampen!
  5. Op zich reparatie door Dealer bij schade is niets mis mee. Maar wanneer dit ook door PON zelf betaald moet worden heb ik toch sterk me twijfels of ze men dan net zo makkelijk alles vernieuwd dan wanneer het een totaal buitenstaande verzekeringsmaatschappij is....
  6. Wie heeft er ervaring met deze verzekering via PON? Prijs is zeer scherp en reparatie bij dealer... geen eigen risico, klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Komt bij mij zelfs als goedkoopste bovenaan te staan bij www.independer.nl ik zou €20 maand minder gaan betalen dan ANWB bij all-risk verzekering. https://www.volkswagen.nl/autoverzekering
  7. Als je van 1000km na 300km bent gegaan (oef das is vaak!), dan regenereer je 3x meer als voorheen en hiervoor is elke keer diesel nodig. Dat moet haast wel meer verbruiken. Je auto wordt ook niet voor niets zuiniger als het roetfilter er onderuit is
  8. Herb17

    koppeling slipt na tuning

    Als je auto goed is afgesteld (een koppel dat vloeiend inkomt) en geen versleten onderdelen in de auto, dan is er niets aan de hand. Je kan evt ook kiezen voor een versterkte koppeling als je toch moet vervangen. Maar nogmaals, als je b.v. bij een deze deze geweest bent: JD-eng, VAG techniek, VVT, JB dieverbrug, die kunnen je hier heel goed in adviseren.
  9. Herb17

    koppeling slipt na tuning

    Een goede tuner kan je koppel zo iets verlagen als je dat zorgen baat (krijg je meestal weer wat extra PKs voor terug.) dat je sowieso binnen spec blijft. Mocht je koppeling op zijn, vervangen en heb je in de toekomst ook geen zorgen. Maar gezien je vragen, vraag ik me wel af waar je geweest bent?
  10. Herb17

    koppeling slipt na tuning

    Dacht 400Nm beetje gemiddeld is voor een 2.0 CR. Maar of die 40Nm meer het probleem is, is de vraag. Hoeveel gelopen? En hoe is de rijstijl van de vorige eigenaar geweest... Dat zijn toch de belangrijkste vragen denk ik. Waar ben je geweest en heb je contact opgenomen?
  11. Met het koude weer (onder nul) moet je diesel echt wel even toeren maken (zeg maar half uur rijden snelwel ofzo) om goed warm te worden. 15 min. is te kort in ieder geval. Hoe lang rijdt je gemiddeld dan dat die nog niet aan de 90C komt?
  12. Herb17

    koppeling slipt na tuning

    Wat heb je voor een auto? (diesel/benzine, type motor?) Hoeveel koppel (Nm) nu met tuning?
  13. Mooi nieuws man en mooi weinig gelopen dat nieuwe blok!
  14. Dat is flink balen man... ik hoop dat hoge kosten je bespaard blijven. Je kan hier ook eens informeren: http://www.ronald-morien.nl/ Ik heb hier mijn Passat interieur gehaald destijds, heb even rond mogen kijken, die hebben veel revisiespul.
  15. Dat je bv 4 boxen ipv 8 ofzo heb geselecteerd, of sedan ipv variant? Meende dat dit de settings zon beetje waren toch? Of bedoel je andere settings? Ik heb trouwens wel dat mijn tweeter links voor wat kraakt. Heb er al een andere ingezet, ook een gebruikte, maar die doet het ook. Misschien is die ook wel gewoon slecht. Of zou het wat anders kunnen zijn?
  16. Ja dat is zeker mogelijk. Bij mij werkt het ook zo. Maar het werkt niet echt heel soepel. Af en toe begin je zelfs te schreeuwen als dat ding weer iets doet wat je niet zegt . VW moet hier nog wel wat verbeteren... Probeer deze commando's eens in deze volgorde na activeren voice control: START NAVIGATIE NIEUW REiSDOEL PLAATS STRAAT HUISNUMMER START
  17. Aah ik zie hem ook. Morgen maar eens installeren.
  18. @@nick0016 je behoudt gewoon je mistlamp functie hoor met DRL op mistlampen. Je stel met VAGCOM in dat je mistlampen als DRL fungeren en klaar. Als je vervolgens je mitslampen wilt gebruiken bij dimlicht kan dit net als anders. Dus geen beperkingen. Je kan ook je mistlampen als bochtverlichting (en DRL) instellen met Vag-com, werkt ook prima (mits je gateway dit ondersteunt). Betreft de levensduur van de LED lampen, je moet het gewoon zelf ervaren. Ik hoop voor je dat het bij jou langer mee gaat dan bij mij . En wie weet is dat ook zo... Ps. zijn al die LED lampen CANBUS proof die je nu gebruikt? Of heb je melding op dash?
  19. @@nick0016 dat klopt, het zit hem meestal in de slechte bouwkwaliteit, slecht bestand tegen trillingen of warmteafvoer onvoldoende. Enige goede LED oplossing voor de 3C zijn die Octavia OEM LED DRLs. Enkele hier hebben dat gedaan. Dan vervang je het totale binnenwerk, maar past wel exact. Voor dimlicht, tja gewoon proberen, de tijd zal leren! Ps. Dat grootlicht met LED is gaaf wanneer je even een sein geeft, zeer snelle reactie tijd geeft goed schrik effect @@Fopperr Je moet even kijken inderdaad welke fitting de B7 heeft. Is zeker niet allemaal hetzelfde. Inderdaad, ik ben ook even helemaal klaar met de LED setjes. Verder zorg dat je xenon set canbus proof is vanzelfsprekend.
  20. Heb geen enkel probleem met ch/hl met aftermarket Xenon. Inmiddels al weer ruim 2 jaar dezelfde xenon set erin. Ik rijd ook alweer een jaar met xenon als DRL in de mistlampen. Dat bevalt prima http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/29811-herb17-passat-3c-update-premium-tel-module/page-11 ong. 8ste post van onder ofzo staan wat links wat ik nu voor DLR gebruik wat goed spul is. Als je xenon lampen besteld, neem lampen van CNLIGHT. Dan zijn de top aftermarket xenon lampen. ( Vergelijk maar eens zo lamp met een Pilot lamp )
  21. Ìk heb de afgelopen jaren diverse CREE led sets gehad als DRL licht. Ook de dure sets. Maar helaas de duurzaamheid viel in alle gevallen tegen. Langste is krap 1 jaar wat 1 set is meegegaan. Daar in tegen gaan after market Xenon van een goed merk niet stuk, die gaan gewoon jaren mee. Heb zelfs 6 jaar lang met 1 set xenon gereden en was nog niet stuk bij verkoop vorige auto.
  22. Niet verwijderen. Ga je spijt van krijgen denk ik en bij e.v.t. verkoop lijkt met dit helemaal niet handig.
  23. Hehe, dat vast niet. Maar wellicht heeft de topic starter wel een budget voor dit onderzoek beschikbaar waaruit de kosten vergoed kunnen worden .
  24. Meten = weten. Wanneer het bij iemand al tussen de oren zit dat de auto waarschijnlijk minder fijn loopt na de VW update, dan zal hij/zij dat ook zo ervaren. Wil je objectieve data. Regel dan een aantal personen die een oproep hebben gehad, laat deze auto's op de rollenbank een vermogensuitdraai maken, voor en na de VW update. Dan heb je hard bewijs. Anders blijft het subjectief.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden