Ga naar inhoud

rinus

Members+
  • Aantal items

    124
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rinus

Profile Information

  • Plaats
    gelderland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rinus's Achievements

3

Community reputatie

  1. Als je achteraan de hemel de strip los haalt kun je al bij de antenne. Het vervangen koste mij nog geen 15 min. En als je andere neemt kijk dan ook eens bij het nieuwe type die is mooi glanzend zwart.
  2. Heb de connector bij de radio ff bekeken maar kan daar niet echt iets raars aan ontdekken. Dus denk ik dat het toch een andere antenne word. Dan maar een b7 erop mooi glanzend zwart en gelijk 1 met aansluiting standkachel voor de toekomst plannen.
  3. Heb zelf een haaievin op het dak. Dus nog gewoon de orginele
  4. Hoi, Ik heb sinds afgelopen zaterdag een probleem met mijn rns510. Als ik de navigatie intoetst op een bestemming dan geeft die route weer. Maar hij is alleen 50 km uit buurt van waar de auto rijd. Dus als ik in zwolle rijd geeft de navi aan dat ik ergens bij hogeveen rij. En als ik dan gps viewer aan klik geeft die ook aan 0/12 satellieten gevonden. Dus hij is compleet de weg kwijt. Heb al de volgende dingen gedaan terug gezet naar firmware 4020 en dan weer naar 5218. Maar nu geeft die aan dat ik 360 km verderop woon. Heb ook al de navi dvd erin gestopt maar ook geen resultaat. Dus wie weet de oplossing is het een software probleem of toch de navi antenne. Tevens geeft die in de secret menu wel aan navi antenne connect. Mvg Rinus
  5. Je blijft ook maar door gaan.
  6. viewtopic.php?f=103&t=50863&start=45 Hoi, Kijk hier maar eens heb het zelf ook gedaan. Maar kost wel een paar centen als je wilt hebben.
  7. Dit is ook een mooi setje. http://www.acr-helmond.nl/accessoires/a ... l-set.html
  8. http://www.conrad.nl/ce/nl/product/8162 ... archDetail Hier heb je een setje maar ze zijn er ook al goedkoper en ook zeer handig met andere projecten.
  9. Als je de schroeven eruit hebt en je gaat trekken aan het deurpaneel geheid dat je een paar klemmen kapot trekt. En als je bij de automaterialen zaak een setje kunstof wiggen haalt kost ongeveer een tientje. En dan kijk je waar de klipjes zit op deurpaneel met een lamp tussen deurpaneel en de deur zelf kun je ze zo zien zitten. Daar druk je zo'n wig tussen en hij klikt mooi los en je breekt niets af.
  10. Ik ben er zelf niet bekend mee. Maar toen ik de hoes omhoog trok zag ik wel zo'n ijzeren ring om de pook zitten. Dus ik denk dat hetzelfde is als bij de 3b.
  11. Heb de lijsten verkocht en ingebouwd. Omdat ik niet bekend was met een handgeschakelde versie was het dus ff rustig kijken. En heb de pookknop gewoon laten zitten want de lijst kan er tussen door. Dus weer een gelukkige passat rijder die nu een mooi alu inleg heeft in plaats van noten hout.
  12. http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderd ... ousPage=lr
  13. Mooi hoor. En op marktplaats staat nog een zwart dashbord te koop. Voor 350 euro en er zit volgens mij ook nog b7 roosters in.
  14. Alleen jammer dat ik niks tot heel weinig duits kan.
  15. Hoi, Ff een vraagje ik heb bij mijn 3c allemaal nieuwe interieur lijsten ingebouwd. En nu kan ik mijn hele set verkopen. Maar ik moet het ook inbouwen. Maar nu is mijn vraag kan ik de lijst om de pook waar de schakelaars in zitten ook wisselen. Ik heb zelf automaat en waar die in komt is een handgeschakelde. En hoe haal ik een handgeschakelde pook los. Niet dat ik morgen voor een verassing kom te staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden