Ga naar inhoud

Speedyace

Members+
 • Aantal items

  2194
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Speedyace

 • Verjaardag 04-12-1970

Profile Information

 • Plaats
  NoordHolland
 • Naam
  Johan

Overige

 • Vagcom
  VCDS 11.2

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Speedyace's Achievements

214

Community reputatie

 1. Idd Foppe, de Volvo V60 is erg koersvast ook op hoge snelheden. [emoji106] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 2. Hij gaat nog steeds als een speer Fopperrrrrrrr 27k gereden vanaf 1 maart 2018 en nog geen krimp.
 3. Goed bezig. Ps. wat een zwarte smurrie op de foto bij het kopschot.
 4. Bij mijn collega is het probleem verholpen. Zijn kachelradiator zat helemaal dicht. Wij dachten eerst nog aan de temp.voelers maar deze waren goed. Hij zit er nu weer warmpjes bij. Wij hebben hem maar even doorgezaagd
 5. Een collega van mij heeft dit probleem ook. Hij heeft de linker en de rechter motoren laten vervangen en het probleem is nog niet verholpen. Na een lange rit 75km bleek dus, dat de leidingen die het compartiment ingaan, niet warm te zijn.(lauw) De temp.meter gaf wel 90gr aan. Het vermoeden is dus nu dat de thermostaat toch niet open gaat. Deze gaan ze in het nieuwe jaar vervangen en dan kijken of het opgelost is.
 6. Ik denk dat ze er schijtziek van worden bij VW
 7. Vandaag wederom gebeld met VW en wij zijn eruit geen update, maar wel geregistreerd als zijnde update.
 8. Heb je hier wat aan. Stoelverwarming originele kleuren en draadsecties.pdf
 9. Ik heb het ook gedaan, is wel te doen.
 10. Ik hen iets gelezen op het www dat er dan ergens een A moet staan. Klopt dit! weet jij dit misschien Vdub.
 11. Vandaag weer een mooie aangetekende brief ontvangen van Volkswagen Nederland. Met de uitnodiging om een afspraak te komen maken voor de aanpassing van de EA189 software. Ik heb maar eens even gebeld met Pon, en dat ik hier in principe geen bezwaar tegen heb. Maar! de auto is gechipt, en ik zie graag dat deze tuning teruggezet wordt na de update en deze ga ik niet betalen. Nu wisten ze mij te vertellen, dat er een ABT 1 tuning is á €700 en een ABT 2 tuning á €500 en de ABT 2 tuning zou bij mijn van toepassing zijn na de update. Nu kreeg ik ook te horen. Dat als de auto gechipt is door ABT of OCT er tijdens het updaten een foutmelding zal komen. Deze foutmelding geeft dan aan, dat de auto dus is gechipt door ABT of OCT en dus daarna op kosten van Pon weer gechipt wordt. Komt er geen foutmelding tijdens het updaten, dan is de auto gechipt door een andere tuner en wordt de nieuwe chiptuning niet vergoed door Pon. En dan heb ik dus weer een standaard auto en dit geniet nou net niet mijn voorkeur. Je kunt toch via VCDS kijken of de auto gechipt is door ABT of heb ik het mis.
 12. Speedyace

  Oil ash volume

  Mannen even een vraagje. De passat 2.0 cr heeft nu 235.000km gereden en sinds vandaag hoor ik een geluidje wat ik niet thuis kan brengen. Als ik gas geef, lijkt hij wel wat te blazen. Dat vermoed ik. De slangen van de turbo zijn nog heel zag ik. Dus daar blaast hij niet. Nu heb ik de boel eens uitgelezen. Dit,omdat het dpf ook nog aanboord zit. Dacht ik misschien zit dat ding wel vol. Als hij aan het regenereren is,wil jij niet achter mij rijden. Maar nu zie ik bij oil ash volume 150ml staan. Is dit te veel?. De auto lijkt ook wel minder power te hebben.
 13. Is idd ook nog een optie die originele houder aanpassen en anders weet ik ook nog wel iemand met een 3d printer. Zal hem eens benaderen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden