Ga naar inhoud

mannaerts_yannick

Members+
  • Aantal items

    448
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mannaerts_yannick

  • Verjaardag 08-04-1988

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Meise (Belgie)

Overige

  • Vagcom
    nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mannaerts_yannick's Achievements

0

Community reputatie

  1. ja john da kan ik heb zelf zo een setje op de b6 geplaatst zoals je wel had gezien
  2. ja dat vond ik ook maar ik had het nieuw dus ik zag er geen graten in ....
  3. nu, 1.5 maand geleden mijn nieuwe passat 3aa 1.6tdi opgehaald met 124000km op de teller.de verkoper had er een nieuwe koppeling/drukgroep en vliegwiel ingeplaatst. naar huis gereden en thuis aangekomen hoorde ik een enorm ratellend en schurend geluid als ik de koppeling indrukte.. nuja terug naar de garage dan maar. uiteindelijk nieuwe koppeling /drukgroep en vliegwiel gehad(origineel). het geluid was weg en heb het dan 3 weken nietmeer gehoord. tot ik vrijdagavond de caravan ben gaan ophalen en ik 100km in 5de heb gereden (6de is wat onprettig bij 90 a 100), toen ik dus thuis aankwam WEER DAT RATELLEND EN SCHUURENDE GELUID. hij heeft het dus enkel als je de koppeling indrukt en de motor warm staat. het sterke is dat als ik hem een half uur later weer starte en de koppeling indrukte... dat het geluid weg was en sindsdien heeft hij er ook geen last van . ik begrijp er dus helemaal niets van ... iemand van jullie een idee wat het wel kan zijn ?
  4. gewoon ganse unit vervangen is de beste oplossing. grtz
  5. moet je hiervoor ook pinbezetting aanpassen? of past de nieuwe climatonic zo als je al het vorige model clima had (dus niet het oude model)
  6. nu ben ik al enkele adds tegengekomen waar ze het nieuwe model pook aanbieden uit een b7/3aa/alltrack. nu kom ik enkel de 6 versnellingversie tegen. iemand die weet of dit ook bestaat in een 5 bak versie? eventueel iemand een onderdeelnummer dan?
  7. de 2 banden op dezelfde as moeten hetzelfde profiel hebben , zelfde maat , etc. dus eigelijk moeten deze banden identiek zijn !
  8. je moet je gps antenne plaatsen achter je tacho. en de kabel krijg je dan achter het dash weg. maar waarom een rns 300.
  9. idd!! heb hier 2 jaar terug 85 euro voor moeten betalen omdat ik niet had gezien dat er een bord ENKEL KAARTHOUDERS geplaatst was in de serie parkeerplaatsen. was ook snel hier die boete.
  10. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 078wt_1163 dit zijn de roosters dat ik had gekocht
  11. heb deze ook besteld via ebay behalve de airco unit en heb dit ook al geplaatst. zijn identiek aan de stukken die je hier koopt. en werken trouwen perfect. grtz
  12. Hey, heb men oog laten vallen om een sportline interieur voor een passat cc. nu heb ik zelf een passat 3c variant. deurpanelen en dergelijke zal niet passen maar nu zat ik met de vraag of de achterbank wel zou passen. voorstoelen en aansluitingen zullen naar mijn mening wel overeenkomen.
  13. ahnjah euh naar mijn weten werkt elke gsm met bluetooth en externe simmodus. die pbap en rsap is chinees voor mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden