Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
  • Aantal items

    14403
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    443

wulfke won de laatste dag op april 21

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Over wulfke

  • Verjaardag 20-03-1982

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Zelzate (BE Oost-Vl)
  • Naam
    Peter

Overige

  • Vagcom
    HEX-V2 Dual-K & CAN
  • Auto
    Passat B8 1.4TSI ACT 2016

Recente bezoekers van dit profiel

7179 profielweergaven

wulfke's Achievements

10,9k

Community reputatie

26

Community Answers

  1. En de optie moet geactiveerd staan in de DM/DP. Knop "car" indrukken of via menu naar submenu "wagen" gaan. Rechts onderaan in het scherm op het tandwiel klikken zodat je in het instelmenu komt. Daar bij spiegel en wisser bij spiegel de optie aanklikken "kantelen bij achteruit" en zoals Jan aangeeft moet de spiegelverstelknop op "R" ingesteld staan bij het achteruitrijden. Kantelpositie afstellen, Knop in "R" positie zetten, achteruitversnelling kiezen en de spiegel via de joystick afstellen naar de gewenste positie. Bij het wegrijden zal de spiegel na een paar meter rijden terug naar zijn originele positie terugkeren. Indien de optie niet aanwezig is kan deze mogelijks middels VCDS of OBD11 geactiveerd worden. (Procedure staat beschreven in het VCDS tweaks topic hier op het forum) Succes
  2. Dat is 1 van de eerste waar ik dan aan zou denken gezien de fenomenen.
  3. Onderstaande is een voorbeeld vanuit een andere wagen maar in de Passat kan het vanaf bepaalde versie teller ook, heeft u dit actief staan in de teller bij voertuig info ?
  4. Dat zijn dan boordcomputer waarden veronderstel ik. Zie je dan effectief ook een wijziging in tank weergave (brandstofmeter), wijzer staat op een hogere waarde dan voor de laatste stop ? Heeft u ook een indicatie in de teller van "te tanken hoeveelheid" ?
  5. Van 17 naar 18 ga je niet merken. Ik heb er als Belg 20inch (235/35 20) onder zitten, en dat is onze gezinswagen. Argumenten genoeg om u geen zorgen over te maken over dat minimaal verschil.
  6. Maar volgens ETKa dus niet zomaar een andere eindletter als vervanger maar dus een ander onderdeelnummer dus van 1K0 907 379BM naar 1K0 907 375BM
  7. Nuja, volgens dit topic een 1K0 907 379BM maar volgens Dit ander topic zit er een 1K0 907 379BS in - en een EOS van 2014.
  8. Blijkbaar een 1K0 907 379BM En in een EOS - BJ ?? - Motorcode ?? Type versnellingsbak ??
  9. Geen idee, u heeft in uw vraagstelling geen info gegeven over welke motor in uw wagen zit. Beste is natuurlijk een ABS unit te plaatsen welke ook voor uw type motor geleverd is geweest, weet je zeker dat deze compatibel is. Coderen van de ABS pompen is wel een dingetje.
  10. Voor de update ga je iemand moeten zoeken welke VCP heeft om de ABS module te kunnen flashen. Zoniet kan je mogelijks van een donor ABS unit de module overbouwen naar je huidige ABS unit (met het idee dat het hardwarematig hetzelfde is). Succes
  11. De facelift GTE is optioneel ook geleverd geweest met 18inch Liverpool velgen met hierop 235/45 R18 94W banden
  12. Toevallig een foto van de fout of melding welke je te zien krijgt ?
  13. wulfke

    Stuurverwarming

    SC2 - 10Amp
  14. Heeft u een kopie van de vcds uitdraai ? Deze geeft veelal iets meer info dan alleen de tekst die u meegeeft. In welk adres is deze fout te lezen ?
  15. Ik had standaard stuurwielverwarming en kon deze enkel via de clima unit inschakelen. Heb dan een facelift stuur geplaatst met hierop de knop voor stuurwielverwarming. Dat kreeg ik pas werkende met het juiste type gateway en dat dan hierin te coderen. Dus je zou eens kunnen kijken of je in de gateway een codering kan vinden welke slaat op de stuurwielverwarming (indien het een beetje gelijklopende is met VW). Op de travel assist vraag weet ik helaas geen antwoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden