Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
 • Aantal items

  12070
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  229

wulfke won de laatste dag op september 18

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9409 Excellent

Over wulfke

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zelzate (BE Oost-Vl)
 • Naam
  Peter

Overige

 • Vagcom
  18.2.1 micro CAN

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik had het idee dat wanneer ik de auto hold inschakel de handrem er automatisch op ging bij uitschakelen van het contact. Bij het uitzetten van de auto hold doet hij dit niet meer. Enkel weet ik niet dat wanneer je de auto hold aan zet hij dan ook aan blijft bij het terug inschakelen van het contact nadat het contact eens uit is geweest.
 2. Ja, bij zowel inspectie als olieservice. Hij geeft aan hoeveel kilometers en dagen nog te gaan tot de volgende inspectie of service. Olieservice kon ik ook eruit halen door op 0 te zetten. Dan gaf hij enkel nog de inspectie aan.
 3. Even moeten snuffelen in de adaption settings maar ondertussen opgelost. Zowel inspectie als olieservice staan nu op 15d km of 365 dagen.
 4. Maar ik wil niet de meldig op 30d km / 2jaar maar op 15d km/1 jaar
 5. heb er nog niet dieper achter gegraven gezien ik hoopte dat iemand het me zo zou kunnen vertellen. Maar ik snuffel dan zelf wel even op het net of pluis even de 2000+ adaption parameters door..
 6. Ongetwijfeld kan het ergens ingesteld worden, maar "in de adaptions" is een vaag begrip... teller, motor, boordnet, navigatie, ???
 7. Heeft iemand info over hoe en waar ik de service en inspection interval settings kan vinden en wijzigen. De wagen is nu ingesteld op longlife interval maar wil deze graag naar 15d km en/of 365 dagen zetten.
 8. wulfke

  PR-Nummers

  weet niet of dit wat is maar hiermee heb ik redelijk wat PR nummers kunnen achterhalen welke op mijn wagen sticker staan in het onderhoudsboekje. via de excel file link kan je makkelijk de zoekfunctie gebruiken van excel en hierin het PR nummer zetten en zoeken. Vag option code list
 9. had al wat zitten spelen met de streepjes (afstand) , ACC standen (sportief, normaal,.. ) zelf heb ik nog niet gevonden maar ook nog niet bewust achter gezocht. Ik zie altijd in de head up display of er een auto in bereik van de radar is of niet. Ook komt er zelfs een melding tussen de tellers wanneer er een wagen op linker vak trager rijd dan jezelf en je dan rechts zou voorbij gaan, dan grijpt het systeem ook in. Helaas kan je niet omschakelen naar gewone cruise control. De ACC kan je wel omzetten naar een snelheidsbegrenzer waardoor de wagen dan niet sneller meer kan dan de ingestelde snelh
 10. Thanks! Wel een geruststelling dat de remlichten het doen want soms grijpt het systeem wel goed in en dan wil het achterop komend verkeer toch wel het signaal geven dat je op de rem gaat.
 11. bedankt voor de info, is moeilijk zelf te checken 😁. Maar de wagen remt dus weldegelijk en niet zomaar op de motor remmen.
 12. even een andere vraag ivm de adaptieve cruise control, het systeem werkt wel mooi maar de eerste keren dat ik ermee reed zat ik wel angstvallig te wachten tot de wagen begon af te remmen. De auto remt dan ook af maar grijpt wel serieus in en vraag me dan ook af of er tijdens het ingrijpen ook remlichten aanwezig zijn achterop ?
 13. wulfke

  Side assist

  59,41eur voor het spiegelglas ? Dat is dan niet full option veronderstel ik. Verwarmd, dimmend, convex en blind spot lampje. En ook een rechts dimmend vinden met deze opties zal ook moeilijk worden/of duur
 14. wulfke

  Side assist

  Met de Ali kabelboom kan je niet veel draadjes verkeerd monteren. Gewoon een plusje, massa, extended can high en low en dan nog 2 paar draadjes naar de deurstekkers voor de lampjes in de spiegels.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden