Ga naar inhoud

PatrickDS

Members+
 • Aantal items

  203
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

PatrickDS won de laatste dag op maart 11

PatrickDS had de meest gelikete inhoud!

Over PatrickDS

 • Verjaardag 20-10-1956

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Eeklo (B)
 • Interests
  ICT, Motorrijden, tekenen
 • Naam
  Patrick

Overige

 • Auto
  Passat B8 FL Variant Elegance DSG Deep Black Pearl - 2021

Recente bezoekers van dit profiel

1727 profielweergaven

PatrickDS's Achievements

113

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Knippers bij Ali Ook bij Ali te koop...
 2. PatrickDS

  GTE - extra's

  Vraagje, staat je lichtschakelaar op Automatisch? Anders werkt de Coming Home namelijk niet.
 3. PatrickDS

  Relais 109

  Ik vond deze bij Gerritspeek: https://www.gerritspeek.nl/vag-com_relais-109.html
 4. Deze zitten er op mijn Passat B8 2021 op: Dartford Velgen 8J x 18 ET44. Banden 235/45/18 98 Y. Of deze ook op een GTE passen weet ik niet, maar ik vermoed van wel.
 5. Bij mijn toestel (MIB3) werkt dat gewoon standaard. Ik navigeer met Waze op android auto op het toestel en heb de VW navi in het digitale dashboard tussen de tellers.
 6. PatrickDS

  volkswagen app

  Ik had hetzelfde probleem, het is een omslachtige procedure geworden. Je moet de app IDnow Online installeren, de vragen beantwoorden en je wordt geld door een (slechtsprekende) Engelstalige hulplijn. Die met jou een aantal controles uitvoert (om te zien of je identiteit klopt). Daarna wordt een en ander vrijgeschakeld. Succes.
 7. Op mijn Discover media (MIB3) kan ik zowel Apple Carplay als Android auto gebruiken zowel draadloos als bekabeld. Nu zelf gebruik ik een Android toestel, mijn partner een Iphone (7). Wanneer ik alleen in de auto zit schakelt het systeem probleemloos de android auto in en kan ik met Waze navigeren. Wanneer mijn partner alleen in de auto zit, ook probleemloos via Carplay en Waze. Wanneer we samen in de auto zitten, is er meestal een probleem en moet je erg snel zijn om te kiezen welke technologie je wil gebruiken en dan gaat het (bij het starten) niet erg vlot. Eens het systeem één van de twee gekozen heeft is het onmogelijk om opnieuw te kiezen zonder de auto stil te leggen en de chauffeursdeur te openen. Ik heb al de handleiding en youtube afgezocht maar vind geen oplossing. Ik weet het is eigenlijk een luxeprobleem, maar had toch graag geweten hoe het beter kan. Via @Rainesh heb ik al de nieuwste software, dus daar kan het niet aan liggen
 8. Bij mijn Passat van 2021 (facelift) met een MIB3 (herkenbaar aan USB-C aansluitingen ipv gewone USB) werkt het alvast draadloos. Zowel Android auto als Carplay, al werkt de carplay stabieler met kabel (met een Iphone7)
 9. Update via Rainesh volledig gelukt... Software versie is nu 0841 (was 0809) Hartelijke dank!
 10. Ik heb de vraag gesteld aan Dieteren België (de officiële importeur hier) en ik kreeg als antwoord dat het wel degelijk om een Discover Media gaat en niet om een Discover Pro: "Geachte heer De Smet, Wij bevestigen goede ontvangst van uw aanvraag en danken u hiervoor. We hebben uw systeem entertainment gecontroleerd en uw VOLKSWAGEN Passat is uitgerust met Discover Media en niet met Discover Pro. "
 11. Blijkbaar ben ik toch niet de enige met deze combinatie hoor. Ook mijn auto is een import - bij mij uit Denemarken...
 12. Mijn Passat is ook van 2021 maar de info is totaal anders... Bij mij is het geen GTE maar een TSI 1.5
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden