Ga naar inhoud

Quincy

Full Members
 • Aantal items

  932
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Quincy won de laatste dag op december 8 2020

Quincy had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over Quincy

 • Verjaardag 03-01-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Doetinchem
 • Interests
  Detailen, mountainbiken
 • Naam
  Quincy

Overige

 • Vagcom
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

792 profielweergaven

Quincy's Achievements

49

Community reputatie

 1. Dankjewel @wulfke voor de uitleg !
 2. Een oud topic omhoog halen... Mijn Passat B7 variant beschikt ook over een elektronische achterklep en een elektronische wegklapbare trekhaak. Beide een enorm fijne optie. Als ik de fietsendrager achterop heb met de mountainbike, kan ik de drager kantelen en dan normaal gesproken de achterklep openen. Maar daar zit het hem nu net.. hij ontgrendelt wel, maar gaat niet open. Is dan de enige remedie om de stekker eruit te halen? Want zo begrijp ik tenminste, dan gaat hij wel open?
 3. Pakketje is vandaag binnen gekomen ! Dank daarvoor @BARRY_TDI ?
 4. Uiteraard, maar een week niets van je laten horen terwijl je wel online bent geweest vind ik bijzonder. Zeker omdat ik wat koop, klant is koning toch? Als jij iets koopt wil je het toch ook graag hebben? Dan heb ik liever een reactie: ik heb het gelezen maar op het moment speelt er iets waardoor het iets langer kan duren. Dan ben ik de laatste die daar wat van vinden..
 5. Ik had contact met Barry, maar ik hoor helemaal niks meer...
 6. Waarom wordt er niet gereageerd op PB’s aangaande lidmaatschap / kentekenplaathouder/ stickers @BARRY_TDI of @moderator ??
 7. Dat is ook precies wat ik voor ogen heb met een WAgroep Ik vind in zo'n geval het voordeel en het gemak opwegen tegen de nadelen, zoals gezegd zou je de groep op "stil" kunnen zetten, dan kijk je op een moment dat het jou uitkomt. Dat zou natuurlijk ook kunnen, maar mijn idee is dat alle specialisme in een groep zou zitten, zodat je ook snel antwoord kunt krijgen. Dat is ook zeker een voordeel Dat is precies wat er in mijn ogen gaande is.. toen ik me in 2006 registreerde was dit forum echt vele malen actiever. Ook nu krijg je nog wel reacties, maar bij lange na niet zoals het voorheen was.. ik denk dat het ook meer van deze tijd is om een WA groep te hebben
 8. Mijn laatste auto was een Seat Leon 5F en daarvan was een vrij actieve whatsapp groep.. deze heeft voor mij zijn nut wel bewezen. Als je snel een vraag had of iets wou weten, stuurde je even een app en al snel had je antwoord. Dat lijkt me persoonlijk ook handig voor vwpassat.nl maar ik weet natuurlijk niet of er meer mensen zijn die daar zo over denken, daarom ook maar een poll aangemaakt en zien wat er van komt !
 9. Mochten er meer mensen dit een leuk idee vinden, kunnen we dan een poll maken of er interesse voor is?
 10. Goedemorgen, bestaat er ook een whatsappgroep van vwpassat.nl? ik zou het wel handig vinden om daar aan toegevoegd te worden indien dit bestaat.. Quincy
 11. @BARRY_TDI Kun je niet voor een meerprijs versturen via PostNL ? Ik moet zelf ook helemaal naar de andere kant van de stad voor een UPS punt.. Maar denk je dat het nog wel deze week zou lukken?
 12. Goedemiddag, Het valt me op dat bij mij het forum in het Engels staat, is dat bij iedereen zo of is dat een kwestie van instellingen? Ik heb op mijn profiel gekeken, maar zie daar niets staan over het wijzigen van de taal.. of kijk ik er overheen? Grtz, Quincy
 13. Okay, thanks ! Ik krijg ook een sticker vanwege het fullmembership, maar hoe kan ik het regelen dat deze gelijktijdig met een kentekenplaathouder wordt geleverd?
 14. Vandaag ook maar het full membership genomen, ik zou graag een sticker en een kentekenplaathouder willen, hoe kom ik daar aan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden