Ga naar inhoud

Momus

Members+
  • Aantal items

    150
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Momus

  • Verjaardag 24-02-1976

Profile Information

  • Plaats
    Zuid-Holland (zuid)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Momus's Achievements

1

Community reputatie

  1. Heeft even geduurd, maar bij deze: http://www.mypresent.nl/download/Passat%203c%203.1%20Bediening.pdf gr. Remco ps. misschien kan een van de mods deze PDF op de juiste plaats zetten.
  2. Ik zal binnenkort het bestand eens op een andere server zetten. Ik heb het gehele boek gescand. Volgens mij is na de update van de site deze verloren gegaan en vervangen door een bestand van 8 pagina's gr. Remco
  3. Ik heb nu geen problemen meer gehad. Ik hou het in de gaten, maar de 3c remt weer perfect.
  4. Ik heb altijd geweldige remmen gehad op mijn 3c, tot vorige week / 2 weken geleden. Ik heb 2 keer vlak na het starten geen remdruk gehad. Bij het wegrijden wel, maar bij het eerste stoplicht ging het fout. Schrok me een ongeluk. na een aantal dagen precies hetzelfde gehad. Na een keer of 15 tot 20 pompen begonnen de remmen weer te werken. Hewt regende wel hard, maar goed. Afgelopen woensdag een longlife beurt gehad (52000 km). Pobleem gemeld. Ze konden niets vinden. Ik heb voor de zekerheid maar de remvloeistof laten vervangen (65 euro). Tot nu toe remt de Passie weer geweldig. De garage denkt aan vocht in de leidingen????
  5. Er is nu een groupbuy voor een extractor. http://forum.carclean.nl/Default.aspx?g=posts&m=150597#150597 Volgens mij moet je dan wel voor maandagavond bestellen.
  6. Ik heb zelf wel eens een stukje leer bewerkt met Poor Boys natural look en dit werkte goed. Smeer het trouwens altijd op mijn stuur en het wordt niet glad als je het goed aanbrengt. Remco
  7. Minstens 1 keer per week wassen via de 2 emmer methode. Af en toe wat polijsten met de DAP maar dat is al langer geleden en natuurlijk waxen en sealants smeren Ik ga wel wat vaker kleien omdat ik vind dat de puntjes te snel terugkomen.
  8. Keuze is gemaakt. Vorige week de nieuwe aanwinsten binnengekregen. Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant 3.0 (473ml) Wolfgang Finishing Glaze 3.0 (473ml) Menzerna Final Finish PO 85 RE 5 (1L) Menzerna Power Finish PO 85 RD 3.02 (1L) Menzerna Power Gloss PO S100 (250ml) Meguiar's Glass Cleaner Bottle - Blue Meguiar's Chemical-Resistant Spray Head Poorboy's Natural Look Dressing (16oz) 3 x Poorboy's Deluxe Mega Towel with Silk Edge Dodo Juice Supernatural Detailing Clay Rain-X Anti-Fog De bedoeling is dus eerst de PO85RD3.02 gevolgd doorde PO 85 RE 5, de Wolfgang Glaze en de Sealant van Wolfgang. Misschien daarna toppen met Pete's 53. Nu nog de tijd en het juiste weer. De Sealant van Wolfgang mag 12 uur geen vocht hebben.
  9. Menzerna 85 RD 3.02 verwijdert wel wat, maar met de zon de latste dagen komt er genoeg weer naar boven Ik twijfel dus nog tussen de Menzerna serie en de monello. Ook de dvd van showcar garage gebruikt Mike Philips de M83 en M80 en dat ziet er ook goed uit hoor. En Jee voorlopig geen rotary eerst wat ervaring opbouwen.
  10. Zo weer een klein beetje tijd om het forum te bezoeken. Ik heb nu wat kunnen experimenteren met de DAP (vooral op andere auto's ), maar ben nog niet tevreden over de producten. Wat raden jullie aan: Menzerna (zo ja welke ),Monello serie of de M83, M80 (misschien de M105 er nog voor) Menzerna 85 RD 3.02 op oranje lost niet alle swirls op. Misschien te weinig passes? Ik moet wel zeggen dat je er een piet leut van wordt, anderen denken dat je gek bent als je over de swirls begint en half over de wagen gaat liggen (ja dat veroorzaakt ook weer troep ) Gr. Remco
  11. Tja ben ik ook benieuwd naar. Bijenwas wordt wel gebruikt om een wax te maken heb ik begrepen. Hert schijnt een van ingrediënten te zijn naast carnabau en olieën.
  12. Nee, ik weeet dat het een hele lastige vraag is. Ik ben gewoon benieuwd naar de combinaties die de mensen hier gebruiken. Op carclean, autodetailing enz. staat wel nuttige info. Maar de meeste auto's zijn geen Passats, en de mensen daar zijn detailers. Zover wil ik mezelf niet noemen. Misschien ooit. Het lijkt mij leuk als een paar echte jeukerts hier zijn / haar favoriete lijstje posten. Klopt helemaal. De menzerna is veel effectiever, maar daar schuilt ook weer een gevaar in. Ik ben ook bang voor de lak. Niet te vaak doen denk ik....of valt het mee? Welke Menzerna raadt jij aan na de Power Finish PO 85 RD 3.02 ? Wat betreft black hole. ...moet het maar eens aanschaffen denk ik:)
  13. Mensen, zoals velen ben ik ook aangestoken met het poetsvirus (detailen wil ik het niet noemen, dat komt nog wel) Ik ben nog aan het experimenteren met verschillende combinaties, maar ik ben benieuwd naar jullie ultieme combo. Wat vinden jullie persoonlijk het lekkerste werken? Onderstaand mijn voorlopige lijstje met stappen die ik op mijn auto lekker vind werken. Foamen met Autoglym High Foaming TFR Multiwash Wassen met Meguiars NXT Generation Car Wash Shampoo Meguiar's Smooth Surface Clay Kit om te kleien icm Last touch. Menzerna Power Finish PO 85 RD 3.02 met de oranje LC icm de DAP voor de swirls of Meguiars Deep Crystal Paint Cleaner 'Step '1' Meguiars Deep Crystal Polish 'Step 2' met de witte LC gedaan (moet anders ja) Chemical Guys Pete's 53 Concours Paste Wax Daarna de bandjes en de trims met: Meguiars Gold Class Endurance High Gloss Tire Protection Gel Meguiars Gold Class Trim Detailer Als laatste de ramen met Meguiar's Glass Cleaner Concentrate (na kleien) en afslutien met Rain –X Ik zit nog te denken of ik eens eerst de Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Vloeibaar gebruikt en daarna afsluit met de Pete’s 53. Ook of de menzerna gevolgd moet worden met step 1 (omdat die toch in het bezit is) De menzerna heeft geen fillers begreep ik en dat is te zien. De swirls zijn grotendeels weg, maar sommige krassen blijven toch iets zichtbaar. Ik ben benieuwd naar jullie ideale combo voor de Passie Gr. Remco
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden