Ga naar inhoud

JFYdetailing

Members+
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JFYdetailing

Profile Information

 • Plaats
  -
 • Naam
  JFYdetailing

Overige

 • Auto
  -

Recente bezoekers van dit profiel

565 profielweergaven

JFYdetailing's Achievements

3

Community reputatie

 1. Hallo! Ik wil een VAS interface aanschaffen. In eerste instantie voor een Audi A6 uit 2019, waarbij er Matrix verlichting gekalibreerd moet worden en parameter bestanden weggeschreven moeten worden. Schijnbaar kan dit alleen via ODIS, niet VCDS of VCP. En wellicht in de toekomst voor andere retrofits. De dealer kan mij hierbij niet helpen omdat het om een retrofit gaat. Nu heb je 2 versies, de 5054A en 6154. Daarnaast heb je dan ook nog de ODIS software en zogenaamde ODIS S en E. Ik was benieuwd naar jullie ervaringen en adviezen met betrekking tot deze interfaces. - Is een Ali clone (+- €100,-) voldoende betrouwbaar (voor af en toe hobby’en)? - Is eventueel een originele 2de handse beter, ondanks dat hij gebruikt is? En kun je ze als particulier überhaupt volledig gebruiken? - Hoe onderscheid je een clone en originele? - Wat is het verschil tussen de 5054A en 6154? - Wat is het verschil tussen de S en E? - Waar moet ik op letten bij aanschaf? Software versie? Hardware versie? - Stel het gaat fout tijdens het wegschrijven met een clone interface, kun je dan gewoon opnieuw schrijven? Of kun je dan nieuwe modules gaan bestellen? Gr.
 2. De koplampen werken inderdaad, dienen alleen nog afgesteld en gekalibreerd te worden. Momenteel werken ze namelijk als een normale koplamp, dus dagrijverlichting, knipperlichten, dimlicht en grootlicht. Maar het Matrix gedeelte (adaptief grootlicht) tijdens het rijden werkt nog niet, schijnbaar omdat het systeem op dit moment geen kalibratie gegevens heeft. Ga binnenkort toch maar eens een afspraak maken bij de dealer. Vindt €200,- ook erg veel geld voor koplampen afstellen, maar er zal ongetwijfeld meer bij komen kijken dan dat ik denk. En gezien ik tot op heden nog geen ander bedrijf heb gevonden, wordt het toch maar de dealer. Wil natuurlijk z.s.m. kunnen genieten van de Matrix technologie. Ik hoop dat ze geen andere issues tegen komen en alles in 1x lukt!
 3. Net navraag gedaan bij de dealer… ze denken er ongeveer 2 uur mee bezig te zijn, kosten ongeveer €200,-. Mits alles goed is aangesloten zei hij erbij (is namelijk een retrofit). Geen idee of dat een redelijk bedrag is voor een dergelijke afstelling/kalibratie?
 4. Hallo, Ik ben opzoek naar een adresje voor het afstellen en kalibreren van Matrix koplampen. Schijnbaar heb je hiervoor ODIS online en speciale tools nodig. Heb dit al gevraagd aan Vagtechniek te Nuenen, maar zij konden mij niet helpen. Iemand een adresje (liefst omgeving Brabant). Wil toch eerst rondvragen voor ik naar de dealer stap $$$. Gr!
 5. Ah, gelukt! Toch maar gewoon de draden goed doorgedrukt en gelukkig, ze zijn doorgekomen! Bedankt @Heatsink @Diver voor het meedenken! Gr.
 6. Ik denk dat wanneer je het draadje via de andere zijde erin doet, het lipje van de connector zal beschadigen / ombuigen / afbreken. Zie foto’s.
 7. Ik zal zo even een foto maken van het andere draadje, er moeten namelijk 2 draden in deze stekker. Die had ik er nog niet ingeplugd. Dan kun je de connector zien.
 8. Dan moet ik mijn Kufatec kabelboompje even helemaal loshalen, de kabels zitten namelijk aan elkaar met tape. Maar gaat dat wel goed met het klik mechanisme die aan de connector van de draad zit? Als je in tegenovergestelde richting gaat? Dat andere paarse gedeelte is idd voor de grotere gedeelte. Staat los van het andere. Overigens stelde ik deze vraag ook aan Kufatec zelf, hoe haal ik dit los… gezien zij mij dit setje verkopen. Ze konden me niets vertellen en hebben ook geen instructies ervoor.
 9. @Diver Heb ik ook al geprobeerd, maar zelfs mijn dunne “horloge” schroevendraaiers passen er niet tussen. Het zit zo strak op elkaar. De schroevendraaier moet overigens bij de aangegeven pijl erin. De iets wat opening wat je bij de pijl ziet is van het wrikken met verschillende schroevendraaiers.
 10. Ik ben er vandaag weer aan begonnen, maar ik krijg hem met geen mogelijkheid los. Erg frustrerend. Ik heb nog 2 van die plastic pinnentjes aan de draad zijde eruit gehaald om wat beter in de stekker te kunnen kijken. Je ziet duidelijk dat er nog iets van witte isolatie binnen in de stekker zit. Als je naar het uitgetrokken plastic pinnetje kijkt, is deze opening in de witte isolatie binnenin te klein (denk ik) om de volledige connector met draad erdoor te drukken. En mede ook omdat de draad erg dun is, wil ik dit ook niet gaan forceren met een kleine schroevendraaier of iets dergelijks. Ben bang dat ik dan de draad of connector aan de draad beschadig. Als je de paarse locking eraf haalt zie je wel aan beide zijden 3 kleine clipjes zitten. Het lijkt dat de bovenste gedeelte daarmee vast zit. Heb geprobeerd deze clipjes iets open te klappen waardoor hopelijk het bovenste deel loskomt en je bij de witte isolatie binnenin komt. Maar vind maar iets om al die 6 clipjes tegelijkertijd open te drukken en tegelijkertijd ook nog eens de bovenkant los te halen. Heb al van alles geprobeerd om de clipjes open te houden, nog niet met succes. Tandenstokers breken af, interieur tooltjes (om panelen mee los te halen) zijn te groot, schroevendraaiers gaan niet ook te groot om 6 tegelijk te gebruiken, etc. En elke keer raakt ook het plastic meer beschadigd. Is daar een speciale tool voor ofzo? @Heatsink De stekker uit de video / handleiding zit toch wel anders in elkaar. Heb het vergeleken met elkaar. Toch bedankt. Heb wat extra foto’s gemaakt voor jullie. Elke tip is welkom. Gr.
 11. @Heatsink bedankt voor het uitzoeken, ik ga ermee aan de slag.
 12. Als het goed is, is het nummer 1S0 906 379. Het staat er erg klein op. Als je een handleiding ervan hebt, graag! Bedankt. Zo zag de gehele connector eruit… had dus de bovenkant en paarse gedeelte eraf gehaald.
 13. Hallo! Ik ben inmiddels geen Passat rijder meer, maar een Audi A6 rijder. Maar gezien er zoveel kennis is op dit forum en het toch allemaal VAG is, stel ik toch mijn vraag… Iemand ooit een zFAS plug / stekker losgehaald om extra draden toe te voegen? Ik heb de stekker deels al los. En zelfs de witte draad er in kunnen stoppen. Hij klikte netjes vast. Echter zie ik hem aan de andere zijde niet tevoorschijn komen. Als ik het goed kijk met een lampje, zie ik iets wits binnen in zitten. Is dat extra isolatie waar de draad doorheen moet? Moet je die eerst weghalen? Hoe haal je hem verder uit elkaar? Iemand ervaring mee? Zie foto's. Gr!
 14. @Vinniepilon Zal de buurman morgen eens vragen of hij met zijn auto kan helpen starten. Weten we gelijk of het aan de accu ligt. Omdat het geluid bij het starten zo "versneld" klonk, dachten we niet dat het aan de accu lag. Ik heb in het verleden wel eens (bij een andere auto) een behoorlijk lege accu gehad. Maar toen hoorde je dat ook bij het starten, dat hij heel erg sloom probeert de auto te starten. Maar we gaan dit zeker even proberen. 👍 @dieseltje De gebruikte VCP bestand is inderdaad van mijn eigen auto, toen ik nog originele koplampen had. Dus geen standaard bestand en ook niet van een andere auto. @Passat Rdi Zag jou bericht pas nadat ik de mijne had gepost. Dus even een edit... bedoel je met standaard file op de BCM flashen, dat VCP bestand van mijn auto opnieuw proberen weg te schrijven?
 15. Hallo! Vandaag flinke pech gehad met mijn Passat. 😩 Voor: Volledige diagnostiek (auto-scan) gedaan via VCDS voor dat we aan de slag gingen. Alles was OK. Tijdens: Via VagCan Pro wilde we het originele bestand met lamp configuratie uploaden naar de auto toe. Omdat we nu de 'design' koplampen hadden gedemonteerd en originele koplampen weer terug hadden geplaatst. Eerst lamp configuratie uitgelezen. Ging goed. Vervolgens het originele bestand geladen in VCP. Ging goed. Vervolgens weg geschreven naar de auto toe. Ging goed (Write OK gaf hij aan). Na: Vervolgens sleutel uit het contact gehaald (zoals VCP aangeeft). En vervolgens laptop afgesloten. En wederom sleutel in de contact gedaan. Toen begon er allerlei vreemde dingen te gebeuren. Het begon met de climatronic die aan het knipperen ging, alsof hij los contact had, als een flikkerende lamp als het ware. Toen gaf de auto ook plots een airbag storing aan. Gezien de auto al een paar dagen in de garage staat, geprobeerd de auto te starten (wellicht dat de spanning toch te laag was, wat wel vreemd zou zijn). Ook starten gaat niet. Hij probeert het wel, maar waar je normaal rustig de startmotor hoort opstarten, leek dit geluid nu plots super snel te gaan (ipv uhuh-uhuh-uhuh-vroom zeg maar was het nu uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-UIT). We hebben ook al gezien dat plots het P lampje (van de P-knop) gaat knipperen. Een paar keer spanning van de accu afgehaald en na paar minuten weer erop. Heeft allemaal niet geholpen. Ook via VCP het bestand nog een keer weg geschreven naar de auto. Wederom "Write OK". Heeft ook niet geholpen. Radio gaat overigens ook niet meer aan. Toen maar VCDS erbij gepakt en een auto-scan gemaakt (na eerst alle foutmeldingen te clearen). Nu kwam er het onderstaande uit. Iemand enig idee wat we nu kunnen doen? Is er een manier om een volledige reset uit te voeren via VCDS? 😰 01-Engine -- Status: Malfunction 0010 02-Auto Trans -- Status: OK 0000 03-ABS Brakes -- Status: OK 0000 04-Steering Angle -- Status: OK 0000 08-Auto HVAC -- Status: OK 0000 09-Cent. Elect. -- Status: Malfunction 0010 10-Park/Steer Assist -- Status: Malfunction 0010 15-Airbags -- Status: Malfunction 0010 16-Steering wheel -- Status: OK 0000 17-Instruments -- Status: OK 0000 19-CAN Gateway -- Status: OK 0000 25-Immobilizer -- Status: OK 0000 37-Navigation -- Status: OK 0000 42-Door Elect, Driver -- Status: OK 0000 44-Steering Assist -- Status: OK 0000 46-Central Conv. -- Status: OK 0000 4F-Centr. Electr. II -- Status: OK 0000 52-Door Elect, Pass. -- Status: OK 0000 53-Parking Brake -- Status: OK 0000 56-Radio -- Status: OK 0000 61-Battery Regul. -- Status: OK 0000 62-Door, Rear Left -- Status: OK 0000 69-Trailer -- Status: OK 0000 72-Door, Rear Right -- Status: OK 0000 77-Telephone -- Status: OK 0000 ------------------------------------------------------------------------------- Address 01: Engine (J623-CAXA) Labels:. 03C-906-016-CAX2.clb Part No SW: 03C 906 016 BD HW: 03C 907 309 E Component: 1.4l R4/4V TS H15 9076 Revision: L5H15--- Serial number: 00000000000000 Coding: 00250032002401000000 Shop #: WSC 00015 115 00000 ASAM Dataset: EV_ECM14TFS01103C906016BD 001005 ROD: EV_ECM14TFS01103C906016BD.rod VCID: 62CB1C88754FB95FE7-8036 1 Fault Found: 8221 - System Voltage P0562 00 [039] - Too Low Not Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Mileage: 139797 km Date: 2021.01.18 Time: 00:12:49 Engine speed: 0.00 /min Normed load value: 0.0 % Vehicle speed: 0 km/h Coolant temperature: 18 °C Intake air temperature: 21 °C Ambient air pressure: 1020 mbar Voltage terminal 30: 8.999 V Unlearning counter according OBD: 40 Mass flow through throttle valve: 0.0 kg/h Median injection timing: 0.000 ms Engine operating condition: Idling Engine operating condition-Test_Program_Channel 87: 5 Readiness: 1110 0101 ------------------------------------------------------------------------------- Address 02: Auto Trans Labels: 0AM-927-769.clb Part No SW: 0AM 300 052 D HW: 0AM 927 769 D Component: GSG DSG AG7 431 2714 Revision: 00043014 Serial number: CU501110176428 Coding: 0000020 Shop #: WSC 05311 000 00000 VCID: 2C57B2B08F0B3F2F1D-8078 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 03: ABS Brakes Labels: 3AA-614-109.clb Part No SW: 3AA 614 109 AF HW: 3AA 614 109 AF Component: J104 C2 450M V429 0023 Revision: --H07--- Serial number: 00000004904738 Coding: 0006507 Shop #: WSC 05311 000 00000 VCID: 71E963C468A912C76E-8024 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 08: Auto HVAC (J255) Labels:| 5K0-907-044.clb Part No SW: 3AA 907 044 C HW: 3AA 907 044 C Component: Climatronic H03 0101 Revision: 00001K01 Coding: 0014004803 Shop #: WSC 00015 115 00000 ASAM Dataset: EV_Climatronic A01010 ROD: EV_ClimaAutoBasis_VW46.rod VCID: 306FA6C06B235BCF21-8064 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 09: Cent. Elect. (J519) Labels:. 3AA-937-087.clb Part No SW: 3AA 937 087 D HW: 3AA 937 087 D Component: BCM PQ47 H 413 0455 Revision: BB413001 Coding: 000000000000000000180080340081E407710088437D8D206480C7200041 Shop #: WSC 05311 123 12345 VCID: 3B7581ECBA65A89784-806E Subsystem 1 - Part No SW: 3AB 955 419 HW: 3AB 955 419 Labels: 1KX-955-119.CLB Component: Wischer 22091 10 0603 Coding: 00BF95 Subsystem 2 - Part No: 1K0 955 559 AH Labels: 1K0-955-559-AG.CLB Component: RLS 181011 05 54 0403 Coding: 02302A 1 Fault Found: 00446 - Function Limitation due to Under-Voltage 002 - Lower Limit Exceeded Freeze Frame: Fault Status: 01100010 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 1 Reset counter: 41 Mileage: 139797 km Time Indication: 0 Date: 2015.06.11 Time: 00:12:45 Freeze Frame: Term 15 On Voltage: 8.95 V ON OFF ON OFF OFF ------------------------------------------------------------------------------- Address 10: Park/Steer Assist (J446) Labels:| 3AE-919-475.clb Part No SW: 3AE 919 475 HW: 7N0 919 475 Component: PARKHILFE 8K H04 0009 Revision: -------- Serial number: 77631128300884 Coding: 118102 Shop #: WSC 99999 123 12345 ASAM Dataset: EV_EPHVA18VW47X0000 001003 ROD: EV_EPHVA18VW47X0000.rod VCID: 7CF742F0F7EB6FAFCD-8028 2 Faults Found: 13635840 - Supply voltage U1011 00 [009] - Voltage too Low [New feature! Extended UDS fault detail is only supported by current gen. interfaces] Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 1 Reset counter: 41 Mileage: 139797 km Date: 2021.01.18 Time: 00:12:42 13893632 - Function Restricted due to Insufficient Voltage U1400 00 [009] - - [New feature! Extended UDS fault detail is only supported by current gen. interfaces] Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 1 Reset counter: 41 Mileage: 139797 km Date: 2021.01.18 Time: 00:12:42 ------------------------------------------------------------------------------- Address 15: Airbags Labels: 5N0-959-655.lbl Part No SW: 5N0 959 655 R HW: 5N0 959 655 R Component: J234__101 VW10 HI 1918 Revision: 22014000 Serial number: 003K0PME44JP Coding: 0012337 Shop #: WSC 05311 000 00000 VCID: 4C97D2302FCB1F2F3D-8018 Subsystem 1 - Serial number: 6332MTS608512801 Subsystem 2 - Serial number: 6342MTS690092801 Subsystem 3 - Serial number: 6351HTS6CPSOEAKJ Subsystem 4 - Serial number: 6361HTS6J63QEAKJ Subsystem 5 - Serial number: 00000000000000000 Subsystem 6 - Serial number: 00000000000000000 1 Fault Found: 00532 - Supply Voltage B+ 002 - Lower Limit Exceeded Freeze Frame: Fault Status: 01100010 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 1 Reset counter: 41 Mileage: 139797 km Time Indication: 0 Date: 2015.06.11 Time: 00:12:58 ------------------------------------------------------------------------------- Address 16: Steering wheel (J527) Labels:| 3C0-953-569.clb Part No SW: 3C9 953 501 BG HW: 5K0 953 569 T Component: LENKS.MODUL 014 0140 Revision: FF010040 Serial number: 20111014100571 Coding: 199A250000 Shop #: WSC 00015 115 00000 ASAM Dataset: EV_VW360SteerWheelUDS A03004 ROD: EV_VW360SteerWheelUDS.rod VCID: 6FED65BCB69D043778-803A Multifunction steering wheel control module: Subsystem 1 - Part No SW: 3C8 959 537 D HW: 3C8 959 537 D Labels: 3C8-959-537.CLB Component: E221__MFL-TK6 H06 0022 Coding: E30000 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 17: Instruments (J285) Labels:| 3C8-920-xxx-17.clb-SRI1 Part No SW: 3AA 920 870 C HW: 3AA 920 870 C Component: KOMBI H03 0607 Serial number: 00000000000000 Coding: 161F00 Shop #: WSC 05311 115 08193 ASAM Dataset: EV_Kombi_UDS_VDD_RM09 A04114 ROD: EV_Kombi_UDS_VDD_RM09_004_VW32.rod VCID: 326BACC8652F69DF57-8066 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 19: CAN Gateway (J533) Labels:. 7N0-907-530-V2.clb Part No SW: 7N0 907 530 K HW: 1K0 907 951 Component: J533 Gateway H40 1620 Revision: H40 Serial number: 201011F1000298 Coding: 462006 Shop #: WSC 05311 123 08193 VCID: 387F9EE08B53838F69-806C No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 25: Immobilizer Labels: 3C0-959-433-25.clb Part No SW: 3AA 959 433 HW: 3AA 959 433 Component: IMMO 043 0400 Revision: 00043000 Serial number: VWZCZ000000000 Shop #: WSC 131071 1023 2097151 VCID: 76E350D801C735FFBB-8022 Subsystem 1 - Part No: 3C0 905 861 J Component: ELV 029 0380 3C0905861J ELV 029 0380 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 37: Navigation Labels: None VCID: 55A13754BC015EE792-FFFE No Faults Found or DTCs not supported by controller or a communication error occurred ------------------------------------------------------------------------------- Address 42: Door Elect, Driver (J386) Labels:| 3C0-959-70X-GEN4.clb Part No SW: 3AA 959 701 A HW: 3C0 959 793 C Component: TUER-SG FT 002 0533 Revision: 12110009 Serial number: 0003729926 Coding: 0214B7 Shop #: WSC 05311 115 12345 ASAM Dataset: EV_TSGFPQ35BRFVW46X A04001 ROD: EV_TSGFPQ35BRFVW46X_VW32.rod VCID: 356197D494417EE772-8060 Slave Driver: Subsystem 1 - Part No SW: 3C0 959 703 HW: 3C0 959 795 Labels: 1K0-959-70X-GEN4.CLB Component: J388__TSG-HL 004 0407 Serial number: 00000002504904 Coding: 000490 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 44: Steering Assist Labels: 5N1-909-144.clb Part No SW: 5N1 909 144 M HW: 5N1 909 148 G Component: J500__APA-BS KL.308 1002 Revision: 1AH03734 Serial number: 00112870165201 Coding: 0000258 Shop #: WSC 05311 000 00000 VCID: 3C7782F07F6BAFAF8D-8068 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 46: Central Conv. Labels:. 3C0-959-433-46.clb Part No SW: 3AA 959 433 HW: 3AA 959 433 Component: KSG PQ47 ELV 043 0634 Revision: 00043000 Serial number: VWZCZ000000000 Coding: 0391028052830E7634049C1D7C084FCE707801 Shop #: WSC 05311 123 12345 VCID: 76E350D801C735FFBB-8022 Subsystem 1 - Part No: 1K0 951 605 C Component: LIN BACKUP HORN H05 1501 Subsystem 2 - Part No: 3C0 951 171 C Component: Neigungssensor 004 0611 Subsystem 3 - Part No: 3C0 951 171 C Component: Innenraumueberw.004 0611 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 4F: Centr. Electr. II (J520) Labels:. 1K0-907-532.clb Part No SW: 7N0 907 532 HW: 1K0 907 951 Component: EZE_2 H40 1620 Revision: H40 Serial number: 201011F1000298 Coding: 00000008 Shop #: WSC 05311 123 08193 VCID: 6FED65BCBE9D043778-803A Subsystem 1 - Part No SW: 3AA 919 204 A HW: 3AA 919 204 A Component: Analoguhr 004 0003 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 52: Door Elect, Pass. (J387) Labels:| 3C0-959-70X-GEN4.clb Part No SW: 3AA 959 702 A HW: 3C0 959 792 C Component: TUER-SG BT 002 0533 Revision: 14110009 Serial number: 0003698250 Coding: 0214B6 Shop #: WSC 05311 115 12345 ASAM Dataset: EV_TSGBPQ35BRFVW46X A04001 ROD: EV_TSGBPQ35BRFVW46X_VW32.rod VCID: 366390D8894775FF7B-8062 Slave Passenger: Subsystem 1 - Part No SW: 3C0 959 704 HW: 3C0 959 794 Labels: 1K0-959-70X-GEN4.CLB Component: J389__TSG-HR 004 0407 Serial number: 00000002507409 Coding: 000490 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 53: Parking Brake Labels: 3AA-907-801.clb Part No SW: 3AA 907 801 G HW: 3AA 907 801 G Component: J540 EPB4 VW-64783 0009 Revision: H19 Serial number: 00000000325184 Coding: 0022167 Shop #: WSC 05311 000 00000 VCID: 356197D45C417EE772-8060 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 56: Radio Labels: None VCID: 55A13754BC015EE792-FFFE No Faults Found or DTCs not supported by controller or a communication error occurred ------------------------------------------------------------------------------- Address 61: Battery Regul. (J840) Labels:. 1K0-907-534.clb Part No SW: 7N0 907 534 HW: 1K0 907 951 Component: Batt.regelung H40 1620 Serial number: 201011F1000298 Coding: 032B1864 Shop #: WSC 05311 123 08193 VCID: 71E963C4A8A912C76E-8024 Subsystem 1 - Part No SW: 1K0 915 181 H HW: 1K0 915 181 A Component: J367-BDM H07 0180 Serial number: 00000000008900825449 No fault code found. ------------------------------------------------------------------------------- Address 69: Trailer (J345) Labels:. 7N0-907-383.clb Part No SW: 7N0 907 383 HW: 7N0 907 383 Component: Anhaenger H09 0101 Revision: 3I001002 Serial number: 00000160968461 Coding: 4106040000000000 Shop #: WSC 05311 000 08193 VCID: 73E569CCD2B520D79C-8026 1 Fault Found: 00532 - Supply Voltage B+ 002 - Lower Limit Exceeded Freeze Frame: Fault Status: 01100010 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 1 Reset counter: 41 Mileage: 139797 km Time Indication: 0 Date: 2015.06.11 Time: 00:18:02 ------------------------------------------------------------------------------- Address 77: Telephone (J412) Labels:| 7P6-035-730.clb Part No SW: 5K0 035 730 F HW: 5K0 035 730 F Component: TELEFON H09 2902 Revision: 1B001001 Serial number: 00007661049429 Coding: 0A01000000000001 Shop #: WSC 00015 115 08193 ASAM Dataset: EV_UHVNA A01719 ROD: UHVNA.rod VCID: 285F4EA053F3130FF9-807C 2 Faults Found: 13635840 - Supply voltage U1011 00 [009] - Voltage too Low [New feature! Extended UDS fault detail is only supported by current gen. interfaces] Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 1 Reset counter: 41 Mileage: 139797 km Date: 2021.01.18 Time: 00:18:46 13893632 - Function Restricted due to Insufficient Voltage U1400 00 [009] - - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 1 Reset counter: 41 Mileage: 139797 km Date: 2021.01.18 Time: 00:18:32 End-------------------------(Elapsed Time: 09:26)--------------------------
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden