Ga naar inhoud

eelcoo

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Utrecht
 • Naam
  Eelco

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja, dat is een beetje de afweging. Tijd en geld om heen en weer te rijden, met het risico dat zij het "repareren" met teflon spray. Maar als de ervaring hier nou is dat WD40/teflon het probleem slechts tijdelijk oplost en het klepje/mechanisme over een jaar echt helemaal vervangen moet worden, dan ga ik daar natuurlijk op aansturen binnen de garantieperiode.
 2. Ja dat is zeker een optie, echter kost dat mij in het slechtste geval wel heel wat tijd omdat de garage ruim een uur rijden is. Daarom ben ik benieuwd maar wat praktijkervaringen.
 3. Sinds een week of 2-3 ben ik super blij met mijn Passat Variant GTE uit 2016. Echter valt mij op dat het laadklepje aan de voorkant, dus naast het VW logo in de grille, niet altijd goed ontgrendeld bij het ontgrendelen van de auto. Dat zorgt ervoor dat ik het klepje niet altijd kan openen om de auto op te laden. Het vreemde is, soms gaat het goed, soms ook niet. Het helpt als ik, tijdens het ontgrendelen van de auto, met mijn hand tikjes geef tegen het klepje op de plek waar de vergrendeling zit. Dan gaat het bijna altijd goed. Komt dit probleem bekend voor? En is daar eenvoudig iets aan te doen? De garage waar ik hem gekocht heb raadt WD40 aan, maar zou niet goed weten waar ik dat het beste kan spuiten om effectief te zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden