Ga naar inhoud

HansJan

Members+
 • Aantal items

  553
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  31

HansJan won de laatste dag op augustus 30

HansJan had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over HansJan

 • Verjaardag juni 19

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Oost Gelderland
 • Naam
  Hans Jan

Overige

 • Vagcom
  OBDEleven
 • Auto
  Passat B8 Variant 2.0TDI DSG6 BE-R [07-2016]

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

HansJan's Achievements

428

Community reputatie

 1. Ja, dat is goed balen @Tikra.Mijn schadehersteller heeft het inmiddels perfect hersteld. Niets meer van te zien. 👍
 2. Ik vermoed dat alle alubutyl matten in de portieren de schuldige zijn ... 🤣 Maar alle gekheid op een stokje. Ik heb er ook.geen verklaring voor. Soms wordt ik wel gestoord van het schaven van de flappen of zelfs onderkant bumper op de bumps. Frankrijk was ook zo'n feest. Rijstijl op die dingen maar wat verder aangepast. Want voor de rest ligt het als een blok op de weg 😁👍
 3. Staat op uit luie stoel, haalt rolmaat uit keukenla, zaklamp op mobi aan, sjokt naar oprit, meet hoogte. Resultaat zal jullie verrassen: zowel voor en achter vanuit het hart wielnaaf tot onderkant zijscherm 34cm. Nogal een verschil! Inmiddels 35k met deze kit gereden. Exercitie weer in omgekeerde volgorde uitgevoerd. 😄
 4. HansJan

  Passat op vakantie

  Mogelijk bestaat het topic al in een andere hoedanigheid, maar het leek me leuk om een foto van de Passat op vakantie te delen in een vakantiealbum. Bij deze mijn bijdrage. Passat staat voor de kathedraal in Bayeux, een stad in Normandie dichtbij de invasiestranden. Indrukwekkende omgeving met heel veel WO-II historie!
 5. Helaas niet kunnen achterhalen. Uiteindelijk door Chotkan in Tiel laten uitvoeren naast de upgrade van de Front Camera. Ik kan je hem van harte aanbevelen.
 6. Ze zitten er nu 30k onder en recent nog vastgesteld dat alles er nog picobello uitziet. Maar dat is geen garantie uiteraard. Het enige wat ik weet dat de Eibach Pro kit heel veel wordt gebruikt, ook in combinatie met DCC. Heb hier nog geen negatieve geluiden in de diverse praatgroepjes over gehoord.
 7. Niet helemaal correct. Dit is een verbreding van de wielkast voor de type goedkeuring in Nederland voor auto's waarop af fabriek 18 inch of groter is gemonteerd.
 8. Smul smul, een handgeschakelde B8! 🥰 Maar fijn dat het probleem op magische wijze is opgelost. En genieten maar weer! Toch ben ik wel benieuwd wat de dealer bedoelde met de opmerking ...
 9. Je hebt nog niet de neiging gehad om de dealer te benaderen? Na dit bezoek werkt het immers niet meer. Kwam je vrouw thuis met de opmerking die de dealer had gemaakt? Was er voor hen een reden om iets te resetten? Of was de auto er alleen voor onderhoud? Iets wat heeft gewerkt en door een handeling onklaar is gemaakt moet toch door hen hersteld worden dunkt me.
 10. Heb je dan een schroefset? Wat zit er eigenlijk onder?
 11. Loopt de bumper aan of de flappen onder de wielkast? Die zitten namelijk een stuk lager. Scheelt zo'n 5cm.
 12. Zo, dat is echt de bek op het asfalt! Wat heb je eronder geschroefd? Zitten de flappen onder de wielkasten voor er nog onder? Na het verlagen van de mijne met Eibach Pro kit raken die bij elke heuvel/drempel de grond. Denk dat ik ze ga afzagen of wellicht toch verwijderen.
 13. Niet helemaal @SteRo. De SD kaart werd wel degelijk geleverd een FAT32 partitie. Dit ondersteund bestanden tot 4GB en bestandsnamen tot 256 tekens waar exFAT bestanden groter dan 4GB ondersteund. Dit wordt op de DP vooralsnog echter niet toegepast. Volgens de handleiding had ik een NTFS partitie moeten voorzien, maar vond het de moeite waard om het zo te testen. En dat ging, fingers crossed, goed.
 14. Nieuwe SD kaart in huis, effe vergeten dat de laptop zo'n slot ontbeerde. Volgende bestelling werd een SD USB card reader en die werd gisteren geleverd. De SD kaart is out of the box met FAT32 geleverd, met 7zip de P197 update uitgepakt en aan de slag. Kaart wordt zonder morren herkend, heel bijzonder. De rest spreekt voor zich, blijft toch spannend. De package is heel recent, zelfs de straten van onze nieuwbouwwijk zijn er reeds in verwerkt.
 15. Klopt wat @Ozzy zegt. De reflectie van het licht en daarmee de kleur verschilt tussen metalen en kunststof delen. Dat is een producteigenschap waar je niets aan kunt veranderen. Er is een kans dat er schade is geweest en delen zijn overgespoten. Dat kan je eenvoudig laten testen met een lakmeter. Als blijkt dat het de originele lak is, dan moet je je erbij neerleggen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden